QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 15:14)
Na vyrą būtinai pasiimk į 12 savaitės echo.Maniškis buvo 2 kartus 12 ir 18 svaičių. Tai dar dabar pamena kaip atsisveikindama dukrytė delniuką kyšt link echoskopo, taip ir susilydėm nuo kauliukų
O ta paslaptis iš ties tokia smagi "aš žinau ko jūs nežinot"
Svariausia tau darbe išmokti išvengti ar ignoruoti stresines situacijas. Su gine pakalbėk, jei labai kas, imk biuletenį. Nes labai svarbu dabar ramiai būti. Bet tikiu tavo pačios savisaugos instinktu.
Ir praktinis patarimas, kad pradžioj visi "neskanuotų" pasipudruok veidą, kokio ružo ant žandukų patepk, užsimaskuok biški. O dėl pykinimo, tai palinkėsiu kaip ir Ice tea: Vemk.
Tik taip iki judesiukų supranti kažkam nepatiko tavo maistelis ir pan. Bet linkiu kad pykintų dar prieš darbą arba savaitgaliais. Nes puikiai suprantu, kad sudėtinga būtų tai daryti darbe
Tai po truputį dėkis atsargų, kad bent pertraukų metų "užkąstum" arba bent vandenuko ant stalo turėk. Klausimų kils - sakyk su skrandžiu kas. Mane turbūt iki 15sav tasė
Ačiū.
Ar nebus hemarojus?
Vyras būtinai kitą kartą dalyvaus, jei negalės,derinsiuos laiką pagal jį. O šiaip tai jam tiek viskas įdomu, užduoda klausimų, į kuriuos, žinoma, aš irgi atsakymo nežinau, tai tenka ieškoti ir protintis. Šiandien jam parūpo, nuo kada mažiukas girdi
Darbe streso neturiu dabar. Jei kolegos ant galvos nelipa, tai vaikai man stresinių situacijų nekelia - žino auksinę taisyklę, kad mano žodis paskutinis, net aha netinka po mano pasisakymo.
O kai sakai, kad pasipudruoti verta, tai be kaukės į darbą neinu, o juolab į balių buvau kaip tik šia prasme pasistengusi
Žodžiu, kasdieną vis naujiena. Gal ryt gimtadienio proga jau ir apsivemsiu pagal tavo palikėjimą