Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 14, 14:40)
gerai, kad "išėjus SM elementorių", tai suprantu, kas tas Difas...  biggrin.gif

Siguli, jau du mėn. esi mama.  4u.gif  sveikinimai.

*pradžioj galvoju, kad šaipaisi. O tarp kitko dukterėčia "difu" vadina dviratį biggrin.gif nors man jis būdavo "dvyrka" lotuliukas.gif
**ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 14:52)
*pradžioj galvoju, kad šaipaisi. O tarp kitko dukterėčia "difu" vadina dviratį biggrin.gif nors man jis būdavo "dvyrka"  lotuliukas.gif
**ačiū.

na, kad dviratį kas vadintų "difu" neteko girdėti.

buvo vieną kartą toks nuotykis, pasakojau vienai forumietei apie savaitgalį ir, žinoma, su tais Sm'iniais sutrumpinimais.
pakalbino kolega skype, klausė kaip savaitgalis, tingėjau rašyt iš naujo, tai copy - paste padariau, po kelių sekundžių atskrieja klausimas "kas tas mb?" lotuliukas.gif

Atsakyti
Mergiukai, radau, kad endometrioze gydoma delemis blink.gif
nieks nebandet blink.gif
Beje, gal kuri zino gera akupunkturos meistra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 14 spalio 2011 - 14:04
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 14, 14:40)
nesupratau g.gif  4u.gif

Na , patinka tavo tvirta ir tiksli nuomonė. Gal taip yra, dėl to kad panašiai mąstau... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 14, 15:02)
na, kad dviratį kas vadintų "difu" neteko girdėti.

čia dabartiniai paaugliai kaime biggrin.gif Aš dūrą stumiu kad nesuprantu. miestietė mat. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 16:00)
čia dabartiniai paaugliai kaime  biggrin.gif  Aš dūrą stumiu kad nesuprantu. miestietė mat.  biggrin.gif

***** Siguliuk, as jauciu kokia tu laiminga pagaliau turedama savo grazia mazyle rankutese...skaitau tavo postus ir neatsiskaitau..kaip miela.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 14, 16:05)
***** Siguliuk, as jauciu kokia tu laiminga pagaliau turedama savo grazia mazyle rankutese...skaitau tavo postus ir neatsiskaitau..kaip miela.. blush2.gif

tiesą pasakius, dabar jau taip. tongue.gif bet pradžioj nesijaučiau mama.Va dabar kai matau mane sekantį žvilgsnį, mane šaukiantį balsą, tada susivokiu, kad ta maža, kartais ožkyte pavirstanti mergaitė ieško mamos. Ir tik tada pastebiu, kad antakiai nepešioti jau 4 dienas, kad dantis išsivalau tik grįžtant MB, kitas laikas mažylei bei kitkam. Ir tik kai ji lauke miega ir nieko apart vežimo stūmimo nereik daryt, pagaunu save, kad pasiilgau vieno ar kito, bet ji pabunda ir vėl esu jos mama mirksiukas.gif Tada nebenoriu į kiną, nebenoriu aštrios picos, nenoriu kolegų klegesio, tada man užtenka jos "AGU" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 16:10)
tiesą pasakius, dabar jau taip.  tongue.gif bet pradžioj nesijaučiau mama.Va dabar kai matau mane sekantį žvilgsnį, mane šaukiantį balsą, tada susivokiu, kad ta maža, kartais ožkyte pavirstanti mergaitė ieško mamos. Ir tik tada pastebiu, kad antakiai nepešioti jau 4 dienas, kad dantis išsivalau tik grįžtant MB, kitas laikas mažylei bei kitkam. Ir tik kai ji lauke miega ir nieko apart vežimo stūmimo nereik daryt, pagaunu save, kad pasiilgau vieno ar kito, bet ji pabunda ir vėl esu jos mama  mirksiukas.gif Tada nebenoriu į kiną, nebenoriu aštrios picos, nenoriu kolegų klegesio, tada man užtenka jos "AGU"  wub.gif

man tokiai super jautruolei nereikia tokiu skaityti..nes iskart pagaunu save besigraudinancia... ax.gif kaip noreciau bent dienytei apsikeist su tavimi vietom...jei kada reiks aukles sakyk biggrin.gif as turiu patirties topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 17:10)
tiesą pasakius, dabar jau taip.  tongue.gif bet pradžioj nesijaučiau mama.Va dabar kai matau mane sekantį žvilgsnį, mane šaukiantį balsą, tada susivokiu, kad ta maža, kartais ožkyte pavirstanti mergaitė ieško mamos. Ir tik tada pastebiu, kad antakiai nepešioti jau 4 dienas, kad dantis išsivalau tik grįžtant MB, kitas laikas mažylei bei kitkam. Ir tik kai ji lauke miega ir nieko apart vežimo stūmimo nereik daryt, pagaunu save, kad pasiilgau vieno ar kito, bet ji pabunda ir vėl esu jos mama  mirksiukas.gif Tada nebenoriu į kiną, nebenoriu aštrios picos, nenoriu kolegų klegesio, tada man užtenka jos "AGU"  wub.gif

Ech... wub.gif Labai grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 15:14)
wub.gif Na vyrą būtinai pasiimk į 12 savaitės echo.Maniškis buvo 2 kartus 12 ir 18 svaičių. Tai dar dabar pamena kaip atsisveikindama dukrytė delniuką kyšt link echoskopo, taip ir susilydėm nuo kauliukų  biggrin.gif O ta paslaptis iš ties tokia smagi "aš žinau ko jūs nežinot"  biggrin.gif  Svariausia tau darbe išmokti išvengti ar ignoruoti stresines situacijas. Su gine pakalbėk, jei labai kas, imk biuletenį. Nes labai svarbu dabar ramiai būti. Bet tikiu tavo pačios savisaugos instinktu.  mirksiukas.gif Ir praktinis patarimas, kad pradžioj visi "neskanuotų" pasipudruok veidą, kokio  ružo ant žandukų patepk, užsimaskuok biški. O dėl pykinimo, tai palinkėsiu kaip ir Ice tea: Vemk.  tongue.gif  Tik taip iki judesiukų supranti kažkam nepatiko tavo maistelis ir pan. Bet linkiu kad pykintų dar prieš darbą arba savaitgaliais. Nes puikiai suprantu, kad sudėtinga būtų tai daryti darbe  lotuliukas.gif  Tai po truputį dėkis atsargų, kad bent pertraukų metų "užkąstum" arba bent vandenuko ant stalo turėk. Klausimų kils - sakyk su skrandžiu kas. Mane turbūt iki 15sav tasė  mirksiukas.gif
Ačiū.  mirksiukas.gif
Ar nebus hemarojus?  g.gif

Vyras būtinai kitą kartą dalyvaus, jei negalės,derinsiuos laiką pagal jį. O šiaip tai jam tiek viskas įdomu, užduoda klausimų, į kuriuos, žinoma, aš irgi atsakymo nežinau, tai tenka ieškoti ir protintis. Šiandien jam parūpo, nuo kada mažiukas girdi smile.gif Darbe streso neturiu dabar. Jei kolegos ant galvos nelipa, tai vaikai man stresinių situacijų nekelia - žino auksinę taisyklę, kad mano žodis paskutinis, net aha netinka po mano pasisakymo.
O kai sakai, kad pasipudruoti verta, tai be kaukės į darbą neinu, o juolab į balių buvau kaip tik šia prasme pasistengusi biggrin.gif Žodžiu, kasdieną vis naujiena. Gal ryt gimtadienio proga jau ir apsivemsiu pagal tavo palikėjimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 10 14, 15:13)
Na , patinka tavo tvirta ir tiksli nuomonė. Gal taip yra, dėl to kad panašiai mąstau... blush2.gif  ax.gif

kaip įdomiai. visad maniau, kad atrodau triznių triznė. blush2.gif

kokia laimė grįžti anksčiau ir pažiūrėti muilo serialą. lotuliukas.gif va ten tai gyvenimas, tai ne mano baimės kas vakarą prieš leidžiant vaistus doh.gif lotuliukas.gif

dar tik kelios dienos kai bado mano lašiaką kabantį ant pilvo, bet aš jau nekenčiu to badymosi. unsure.gif

Kristinuke, ryt nežinia ar būsiu prie pc. tai, žinok, kad ryt jei vemsi, katučių plosiu (nu tipo, sveikinsiu su gimtadieniu) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 14 spalio 2011 - 15:50
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 14, 16:43)
Šiandien jam parūpo, nuo kada mažiukas girdi  smile.gif

Jau į antrą nėštumo pusę. Lyg nuo 30 savaitės wub.gif Bet iki tol vistiek reik kalbėt mirksiukas.gif
Atsakyti