QUOTE(kristinuke @ 2011 10 14, 11:47)
Mes mažučiukai, truputį daugiau nei pusė cm. Vyras baisiai stebisi, kaip toks mažas dar
Bet pilvą man glosto, kada tik gali, ir apskritai saugo mane nuo triukšmo, netvarkos ir kitų bėdų
O į pirmą pasimatymą nėjo, nes kaip tyčia, užsiėmęs tą dieną buvo. Ai, bus dar laiko ir tam. Tik tiek, kad mes dar niekam nesakom (na, nelegaliai be vyro žinios savo mamai ir seseriai vis tiek pasakiau ), tai tokių keblumėlių kartais iškyla, bet iš dalies smagu tokią paslaptį turėti. Kaip tik buvom savaitgalį baliuj, tai buvau "nuskenuota" vienos giminaitės akušerės. Pirmiausiai anytos klausė, kas man yra, o paskui ir pačią prirėmė, ar man ne mm, ar dariausi hemoglobiną, ar miomos neturiu, nes mano veidas išbalęs. O patikėkit sau aš tokia tikrai neatrodžiau
Na vyrą būtinai pasiimk į 12 savaitės echo.Maniškis buvo 2 kartus 12 ir 18 svaičių. Tai dar dabar pamena kaip atsisveikindama dukrytė delniuką kyšt link echoskopo, taip ir susilydėm nuo kauliukų
O ta paslaptis iš ties tokia smagi "aš žinau ko jūs nežinot"
Svariausia tau darbe išmokti išvengti ar ignoruoti stresines situacijas. Su gine pakalbėk, jei labai kas, imk biuletenį. Nes labai svarbu dabar ramiai būti. Bet tikiu tavo pačios savisaugos instinktu.
Ir praktinis patarimas, kad pradžioj visi "neskanuotų" pasipudruok veidą, kokio ružo ant žandukų patepk, užsimaskuok biški. O dėl pykinimo, tai palinkėsiu kaip ir Ice tea: Vemk.
Tik taip iki judesiukų supranti kažkam nepatiko tavo maistelis ir pan. Bet linkiu kad pykintų dar prieš darbą arba savaitgaliais. Nes puikiai suprantu, kad sudėtinga būtų tai daryti darbe
Tai po truputį dėkis atsargų, kad bent pertraukų metų "užkąstum" arba bent vandenuko ant stalo turėk. Klausimų kils - sakyk su skrandžiu kas. Mane turbūt iki 15sav tasė
QUOTE(irmuse2 @ 2011 10 14, 13:32)
Ačiū.
Ar nebus hemarojus?