Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(silvijana01 @ 2011 10 07, 12:25)
Sveikos  smile.gif  Norėčiau prisijungti prie jūsų, nes sergu III st. endometrioze  verysad.gif  Visa tai prasidėjo nuo nesivystančio nėštumo prieš 2 m.,

Sveikute smile.gif pas mane IV st. Bet as optimiste smile.gif kolkas bent jau. O gal gali pasidalinti ir su mumis, kokias ten arbateles gerei, kurios padejo tau? 4u.gif
Atsakyti
sveika prisijungus,silvija!viska lb aiskiai parasei,saunuole.bet as susidariau vaizda ir toks itarimas kilo,kad ar tik ne pastovus zoleliu vartojimas padare neigiama itaka tavo gleivinei?gal nedarei pertrauku?
Irmuciuk,nebeatsimenu kuri ten is naujokiu skaite endo skyrelio archyva,bet esam belekiek prisnekejusios apie tai,pagrindine zolele,kuri gali turet itakos endo yra borovaja matka arba kitaip vienasale uzgina,bet jos reikia zinot kur pirkt nes ne visur buna,ziurint is kokio tu miesto.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 07, 15:40)
sveika prisijungus,silvija!viska lb aiskiai parasei,saunuole.bet as susidariau vaizda ir toks itarimas kilo,kad ar tik ne pastovus zoleliu vartojimas padare neigiama itaka tavo gleivinei?gal nedarei pertrauku?
Irmuciuk,nebeatsimenu kuri ten is naujokiu skaite endo skyrelio archyva,bet esam belekiek prisnekejusios apie tai,pagrindine zolele,kuri gali turet itakos endo yra borovaja matka arba kitaip vienasale uzgina,bet jos reikia zinot kur pirkt nes ne visur buna,ziurint is kokio tu miesto.

As cia ta didzioji skaitytoja biggrin.gif blush2.gif jo..apie sita skaitinejausi, bet sakau, gal dar koki naujodara atrasiu biggrin.gif as vilniete. jos gal kazkur turgeliuose ieskoti kur rusiskais produktais prekiauja ar vaistinese?
P.S geras mano nickas, taip graziai skamba kai kreipiamasi "irmuciuk" biggrin.gif net nuotaika pagereja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 07 spalio 2011 - 14:55
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 07, 15:52)
As cia ta didzioji skaitytoja biggrin.gif  blush2.gif jo..apie sita skaitinejausi, bet sakau, gal dar koki naujodara atrasiu biggrin.gif as vilniete. jos gal kazkur turgeliuose ieskoti kur rusiskais produktais prekiauja ar vaistinese?

aha prie rusiškų ieškok.

o gal kas gėrėt balvočiūtės mišinį nuo endo, ar gal ką girdėjusios. nusipirkau pabandyti, bet tiesą pasakius nežinau ar svarbu kuriuo ciklo metu gerti g.gif
Atsakyti
kai busiu namie imesiu nuotraukyte kaip turi atrodyt tas pakelis,bet gali nueit i netradicini gydymo skyreli ten kazkuriam psl esu jau imetus,girdejau apie balvociutes misini,kazkuri mergaite pasakojo,bet kazkaip geru atsiliepimu negirdejau,bet ir blogu nebuvo,pagerk,nepakenks..
Atsakyti
turiu toki klausimuka. dietos as aisku stengiuosi pasilaikyti, bet va labai megstu ko nors stipresnio savaitgaliais isgerti. ir buna, kad nelabai kukliai. tai va, po tokiu nepasikuklinimu man paskui nakti ar ryta jauciasi toks lyg ir skausmas, lyg ir jautrumas kiausidese. ar jums taip buna? kazkuri mergina lyg ir buvo apie tai uzsiminusi g.gif
Atsakyti
na as kadangi su tuo nesusiduriu tai prasta patareja siuo klausimu... ax.gif
Atsakyti
cia rasi borovaja matka pakuote ir siaip apie ja nemazai parasyta

irmuciuk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Penktas ciklas raudonas verysad.gif
Po LP mano ciklas sutrumpejo iki 26 d. unsure.gif (budavo 31).

Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 07, 20:11)

aciu lauraz 4u.gif as dar del visko testuka pakartojau, tai jokiu naujienu schmoll.gif einu plikytis kmynu arbateles rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 07, 20:52)
Sveikos 4u.gif

Penktas ciklas raudonas verysad.gif
Po LP mano ciklas sutrumpejo iki 26 d. unsure.gif  (budavo 31).
te 4u.gif uz ta raudonybe..
Atsakyti
mimoza 4u.gif ex tas nelemtas nelemtas mmm laikotarpis doh.gif doh.gif rupusmiltai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 07, 21:11)

man pries pora men is baltarusijos viena moteriskes atveze net tris pokelius...na pati prasiau...bet kai pradejau gilintis i poveiki tai taip ir ne pradejau gert... buvau sulindus i rusu gooogle radau kad borovaja matka skatina veziniu lasteliu dauginimasi ir pan... jei turesiu kuria diena laiko pasieskosiu kur cia skaiciau- imesiu nuoroda...
Atsakyti