QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 13, 09:12)
Labas rytas
bet man idomu ar nieko ji nedare? tiesiog paliko viska likimo valiai?
as nenoriu, kad man endo issiplestu dar gyliau...
na va pasiklausinejau daugiau. Na pas ja padetis buvo nekokia ir su kiausintakiais problemos kazkokios, vienu zodziu gydytojai siule tik IVF. Bet ji nusprende darytis O stimuliacijas, tiesiog pabandyti...pries tai jos vyrukas tribestan 3 menesius gere, nes turtas nebuvo stebuklingas ir pavyko..nors niekas is gydytoju netikejo..
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 10 12, 22:22)
Oi kiek jūs pleputės pripliurpėt
vos spėju skaityti jūsų diskusijas
irmuciukasss
tu bent jau turi ką užskaityti kaip už mm..o as vis dar kantriai laukiu kaip kokia nenormali
pala pala..pas mane detektyvas su mm visdar tesiasi
vakar eidama i vonia pastebejau kad jau daugiau patepliota tuo tamsiu sokoladu..
snd irgi teplioja vos vos..ir pilva maudena stipriau...gal susirgsiu normaliai..tik va tos sokoladines isskyros mane tai gasdina...
isvis siandien nuotaika...
vaziuodama i darba trule sugebejau apsizliumbt...nuo ilgo zliumbimo isgasdino tik baime , kad tusas nubegs
o ir vakar vakare su MB kalbejom...susakiau, kad man reikia skydliauke, hormonus issitirt ir tt, o jam pasidaryt spermograma..tai jis sugebejo pareikst, kad as ieskausi ligu sau
kad kas diena vis atsiranda nauji tyrimai, kuriuos man reik darytis
Tada as aisku didziausia jautruole susigraudinau, kad gaila, jog jis nesupranta mano ligos esmes ir koks yra brangus laikas ir tt...tada daug ir ilgai snekejomes, bet galiausiai mazdaug issiaiskinom viska...tai va tokios zinios pas mane