Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 12, 19:03)

klausyk, saule, o TB jau issityre del zarazu? g.gif kaip ten viskas baigesi? g.gif niekam ie nepasakok, pasakok  cia, juk mes tokios pat ligones ax.gif tau uzdegimai, kaip man pienlige doh.gif

maniškis pirmadienį eina tik. Man panašu kad vėl mažojo dubens, nes skauda ten pat, o nei išskyrų kokių, nei niežulio....

Dar buvau pas endokrinologę savo, tai skydliaukė vėl išsiderinus, kraujo tyrimai blogi, organizmas nusilpęs, per dvi savaites minus 9 kilai, tuoj nebeliks manęs visai. doh.gif
Atsakyti
Kadangi sergu ir guliu lovoj, tai turiu daug laiko skaitymui...
Daug knaisiojuos po SM archyva ir vistik prieinu isvados, kad labai nedaugeliui mergaiciu su endometrioze pavyko pastoti naturaliai verysad.gif
Dauguma daresi IVF, daliai pavyko, o daliai taip ir ne...
Pesimistiskai as cia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 12, 20:13)
maniškis pirmadienį eina tik. Man panašu kad vėl mažojo dubens, nes skauda ten pat, o nei išskyrų kokių, nei niežulio....

Dar buvau pas endokrinologę savo, tai skydliaukė vėl išsiderinus, kraujo tyrimai blogi, organizmas nusilpęs, per dvi savaites minus 9 kilai, tuoj nebeliks manęs visai.  doh.gif

nezinau nezinau, bet man itarimas negeras, kad uzdegimai tie pas tave butent nuo TB g.gif o skydliauke gali but issiderinus nuo LP ax.gif ir vitaminus galiu gerus patart 4u.gif MB nupirko man lb stiprius...sportuojanciom moterom...tai as vartoju puse dozes nes pilna butu per stipri...ir siaip galeciau pati pasiulyt zuvu tauku pigiau...MB is anglijos parsisiuncia ax.gif ziurek remontuokis 4u.gif stiprinkis 4u.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 12, 20:14)

laikykis, saulyt 4u.gif 4u.gif kas ten db prie taves priskreto g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 12, 21:21)
nezinau nezinau, bet man itarimas negeras, kad uzdegimai tie pas tave butent nuo TB g.gif o skydliauke gali but issiderinus nuo LP ax.gif ir vitaminus galiu gerus patart 4u.gif MB nupirko man lb stiprius...sportuojanciom moterom...tai as vartoju puse dozes nes pilna butu per stipri...ir siaip galeciau pati pasiulyt zuvu tauku pigiau...MB is anglijos parsisiuncia ax.gif ziurek remontuokis 4u.gif stiprinkis 4u.gif
laikykis, saulyt 4u.gif  4u.gif kas ten db prie taves priskreto g.gif

Kazkokia zaraza doh.gif Bet jau geriau. Kai dirbu, tai nenoriu i darba, kai sergu- tai noriu i darba biggrin.gif doh.gif
O kokius vitaminus geri?
mano dede is Amerikos prisiunte zuvu tauku, bet sake, kad Amerikoj gydytojai negimdziusioms moterims nerekomenduoja... Kodel nezinau...
Ziurkyte, pritariu Lauraz - ieskokit priezasciu pas vyra 4u.gif
Juk jiems ten paprasta blush2.gif o va mums doh.gif
Lauraz, sutokiais plepsiu tempais gossip.gif , tuoj vel reikes nauja tema kurti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 12 spalio 2011 - 19:30
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 12, 19:21)
nezinau nezinau, bet man itarimas negeras, kad uzdegimai tie pas tave butent nuo TB

Dėl MB tai jau greitai žinosim, jei ras ką, tai bent žinosim kad priežastis čia buvo, ir galės išsigydyti. O jei ne, tai nežinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 12, 20:29)
O kokius vitaminus geri?
mano dede is Amerikos prisiunte zuvu tauku, bet sake, kad Amerikoj gydytojai negimdziusioms moterims nerekomenduoja... Kodel nezinau...
Lauraz, sutokiais plepsiu tempais gossip.gif , tuoj vel reikes nauja tema kurti doh.gif

va cia tie vitaminai
paziurekit kokia paros norma procentais kai kuriu elementu bigsmile.gif bet cia raso visos normos kiekius as tai geriu per puse...
aha tikrai varot kaip reikiant mergiotes biggrin.gif biggrin.gif na bet uztat kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 12, 20:14)
Daug knaisiojuos po SM archyva ir vistik prieinu isvados, kad labai nedaugeliui mergaiciu su endometrioze pavyko pastoti naturaliai  verysad.gif
Dauguma daresi IVF, daliai pavyko, o daliai taip ir ne...
Pesimistiskai as cia... unsure.gif

baik taip pesimistiskai...as irgi darbe sededama daug visko perskaiciau...tai tikrai nemazai mergaiciu pastojusiu ir naturaliai...bent as jau radau nemazai tokiu..skaitai tu , kurios jau turi vaikucius , pasisakymus, kai dar kovojo su ta beda ir taip noretusi grizt i praeiti ir pasakyt jom kad ateity viskas bus gerai..taip noreciau, kad po kazkiek metu, kokios naujokes apie mus galvotu lygiai taip pat.. smile.gif va kalbejau neseniai su drauge. Jos pusesere turejo endo 4 st, daug metu negalejo pastoti ir ka- jau 7 men kaip nestuke.gif pastojo naturaliai, tik truputi pasistimuliavo, vyras pagere tribestan ir stebuklas ivyko smile.gif
Atsakyti
Oi kiek jūs pleputės pripliurpėt smile.gif vos spėju skaityti jūsų diskusijas mirksiukas.gif
irmuciukasss
tu bent jau turi ką užskaityti kaip už mm..o as vis dar kantriai laukiu kaip kokia nenormali doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 12 spalio 2011 - 21:22
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 12, 23:19)
baik taip pesimistiskai...as irgi darbe sededama daug visko perskaiciau...tai tikrai nemazai mergaiciu pastojusiu ir naturaliai...bent as jau radau nemazai tokiu..skaitai tu , kurios jau turi vaikucius , pasisakymus, kai dar kovojo su ta beda ir taip noretusi grizt i praeiti ir pasakyt jom kad ateity viskas bus gerai..taip noreciau, kad po kazkiek metu, kokios naujokes apie mus galvotu lygiai taip pat.. smile.gif va kalbejau neseniai su drauge. Jos pusesere turejo endo 4 st, daug metu negalejo pastoti ir ka- jau 7 men kaip  nestuke.gif pastojo naturaliai, tik truputi pasistimuliavo, vyras pagere tribestan ir stebuklas ivyko smile.gif

Labas rytas 4u.gif

bet man idomu ar nieko ji nedare? tiesiog paliko viska likimo valiai?
as nenoriu, kad man endo issiplestu dar gyliau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 13, 09:12)
Labas rytas 4u.gif

bet man idomu ar nieko ji nedare? tiesiog paliko viska likimo valiai?
as nenoriu, kad man endo issiplestu dar gyliau... unsure.gif

na va pasiklausinejau daugiau. Na pas ja padetis buvo nekokia ir su kiausintakiais problemos kazkokios, vienu zodziu gydytojai siule tik IVF. Bet ji nusprende darytis O stimuliacijas, tiesiog pabandyti...pries tai jos vyrukas tribestan 3 menesius gere, nes turtas nebuvo stebuklingas ir pavyko..nors niekas is gydytoju netikejo..
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 10 12, 22:22)
Oi kiek jūs pleputės pripliurpėt  smile.gif vos spėju skaityti jūsų diskusijas  mirksiukas.gif
irmuciukasss
tu bent jau turi ką užskaityti kaip už mm..o as vis dar kantriai laukiu kaip kokia nenormali  doh.gif

pala pala..pas mane detektyvas su mm visdar tesiasi biggrin.gif vakar eidama i vonia pastebejau kad jau daugiau patepliota tuo tamsiu sokoladu.. doh.gif snd irgi teplioja vos vos..ir pilva maudena stipriau...gal susirgsiu normaliai..tik va tos sokoladines isskyros mane tai gasdina... schmoll.gif isvis siandien nuotaika... doh.gif vaziuodama i darba trule sugebejau apsizliumbt...nuo ilgo zliumbimo isgasdino tik baime , kad tusas nubegs biggrin.gif o ir vakar vakare su MB kalbejom...susakiau, kad man reikia skydliauke, hormonus issitirt ir tt, o jam pasidaryt spermograma..tai jis sugebejo pareikst, kad as ieskausi ligu sau doh.gif kad kas diena vis atsiranda nauji tyrimai, kuriuos man reik darytis doh.gif Tada as aisku didziausia jautruole susigraudinau, kad gaila, jog jis nesupranta mano ligos esmes ir koks yra brangus laikas ir tt...tada daug ir ilgai snekejomes, bet galiausiai mazdaug issiaiskinom viska...tai va tokios zinios pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 13, 12:39)
na va pasiklausinejau daugiau. Na pas ja padetis buvo nekokia ir su kiausintakiais problemos kazkokios, vienu zodziu gydytojai siule tik IVF. Bet ji nusprende darytis O stimuliacijas, tiesiog pabandyti...pries tai jos vyrukas tribestan 3 menesius gere, nes turtas nebuvo stebuklingas ir pavyko..nors niekas is gydytoju netikejo..
Papildyta:

pala pala..pas mane detektyvas su mm visdar tesiasi biggrin.gif vakar eidama i vonia pastebejau kad jau daugiau patepliota tuo tamsiu sokoladu.. doh.gif snd irgi teplioja vos vos..ir pilva maudena stipriau...gal susirgsiu normaliai..tik va tos sokoladines isskyros mane tai gasdina... schmoll.gif isvis siandien nuotaika... doh.gif vaziuodama i darba trule sugebejau apsizliumbt...nuo ilgo zliumbimo isgasdino tik baime , kad tusas nubegs biggrin.gif o ir vakar vakare su MB kalbejom...susakiau, kad man reikia skydliauke, hormonus issitirt ir tt, o jam pasidaryt spermograma..tai jis sugebejo pareikst, kad as ieskausi ligu sau doh.gif kad kas diena vis atsiranda nauji tyrimai, kuriuos man reik darytis doh.gif Tada as aisku didziausia jautruole  susigraudinau, kad gaila, jog jis nesupranta mano ligos esmes ir koks yra brangus laikas ir tt...tada daug ir ilgai snekejomes, bet galiausiai mazdaug issiaiskinom viska...tai va tokios zinios pas mane smile.gif

Imk uz asaras 4u.gif
ech tie vyrai doh.gif maniskis irgi toksai. Spermogramos nesidare kol nepratrukau verkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 13, 12:09)
Imk uz asaras 4u.gif
ech tie vyrai doh.gif  maniskis irgi toksai. Spermogramos nesidare kol nepratrukau verkti  unsure.gif

aciu uz 4u.gif na maniskis kaip ir nieko pries spermograma, bet jis nenori ju pridavinet vietoje g.gif jam geriau namie, ir induke nugabent..tik va kaip spet per pusvalandi ax.gif juokavo vakar, sako tai ka teks kur nors uz kampo masinoj prie klinikos blush2.gif biggrin.gif va jam tie hormonu ir skydliaukes tyrimai tai atrodo kaip ligu ieskojimas...bet musu atveju jie reikalingi...kas jei ne tik endo kisa koja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 13 spalio 2011 - 11:18