Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 11, 12:51)
Kai buvau pas P.V. pimai konsultacijai, pas ji buvo 18 metu paciente su IV st. endo  verysad.gif

eina sau.. verysad.gif ziauru..kai dariausi LP tai begale lb jaunu moteru maciau tame skyriuje...jauneja tos visos ligos...as tai beveik esu isitikinus kad man ta endo nuo streso...jau kiek mano per visa savo neilga gyvenimuka prisinervuota, tai as dar stebiuosi kad ne durnyne esu thumbup.gif uztat ir lenda pro visus galus visokios ligos..
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 11, 12:42)
Bet kodel gydytojai nekalba apie statistika, skirdami si vaista?
po naudojimo pastojo tiek; nepastojo tiek; osteoporoze susirgo tiek...

Manau niekas dar neveda tos statistikos. Reikia, kad kas ryžtųsi moksliniam darbui su endo.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 11, 13:49)
Bet moters organizmas sukurtas taip, kad geriausia vaiko lauktis 20-25 metų. Ir kuo anksčiau ji susilauks vaiko, tuo mažesnė rizika bus išsivystyti endometriozei. Raginu moteris gimdyti, – šyptelėjo A. Popovas.
man tik 25 metai ir jau turiu 4st tai gimdyk anksciau negimdzius...4 st per metus neatsirado, tai sia liga turejau jau budama jaunesne...kaip skirta taip...

drinks_cheers.gif Man endo aptiko 23 metu ( III st.) ir as jau turejau vaika 4u.gif labai idomu nuo kada jinai pas mane apsigyveno doh.gif
Kalbejote apie smileysex.gif daznuma biggrin.gif kai geriau KT visai nenorejau, kai meciau kazkiek tas noras grizo, bet niekaip negaliu normaliai atsipalaidoti, nes ND man tik del 2.gif doh.gif, galiu tik vaisingom dienom,o MB kas antra diena reikia doh.gif tai daznai man smileysex.gif be malonumo doh.gif
Jei pasakysiu MB kaip yra tikrai nesupras, bandziau kazkada kalbeti apie tai, sako nesuprantu kaip galima nenoreti mylima zmogu doh.gif
Papildyta:
Paskaiciau duota noruoda apie Borovaja matka, idomiai raso- ее применяют при токсикозах беременности
Противопоказания травы боровая матка:беременность и кормление грудью.
Tai kaip suprasti g.gif galima ar ne???

Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 10 11, 13:44)
drinks_cheers.gif Man endo aptiko 23 metu ( III st.) ir as jau turejau vaika  4u.gif labai idomu nuo kada jinai pas mane apsigyveno  doh.gif
Kalbejote apie  smileysex.gif daznuma  biggrin.gif kai geriau KT visai nenorejau, kai meciau kazkiek tas noras grizo, bet niekaip negaliu normaliai atsipalaidoti, nes ND man tik del 2.gif  doh.gif, galiu tik vaisingom dienom,o MB kas antra diena reikia  doh.gif tai daznai man  smileysex.gif be malonumo doh.gif
Jei pasakysiu MB kaip yra tikrai nesupras, bandziau kazkada kalbeti apie tai, sako nesuprantu kaip galima nenoreti mylima zmogu  doh.gif

oi ***** tie vyrai doh.gif maniskis tai is kitos planetos.. biggrin.gif as cia buvau tokia kur vos ne kas antra diena man reik, o jis..tai is pradziu pykdavomes..poto apsigludinom biski ax.gif bet seip neturetu smileysex.gif but is pareigos kad vyras nori.. g.gif nejau jam malonu, kai mylimas zmogus tai daro tik is reikalo...o cia tas klasusimas kaip galima nenoret mylimo zmogaus? Tai , kad pasakai ne, dar nereiskia, kad nenori mylimo zmogaus, tai tiesiog reiskia kad nenori tik smileysex.gif negerai, kai tas suplakama i viena vieta..na bet visokiu vyru yra, kaip ir visokiu moteru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 11, 12:09)
inezzza, man po medikamentinio persileidimo pagausejo menesines. trukme ta pati, bet antra-trecia diena kraujavimas gausesnis.
o sviezias kraujas neturetu buti endo pozymis

o kai buna patepliojimai rudai prie endometriozes, tai kokio pobudžio jie būna? doh.gif
man pries ir po mm buna, kad pasirodo keletas kraujo "siūlelių" po to pateplioja rudai ir vel nurimsta...tada vėl tas pats iš naujo verysad.gif
kai šiandien iš gydytojos telefonu išgirdau, kad taip būna prie endometriozės, tai....negaliu ramiai visą dieną dirbti...nejau negana genetinės rizikos dar prisidės ir tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 11, 12:56)
oi ***** tie vyrai doh.gif maniskis tai is kitos planetos.. biggrin.gif as cia buvau tokia kur vos ne kas antra diena man reik, o jis..tai is pradziu pykdavomes..poto apsigludinom biski ax.gif bet seip neturetu  smileysex.gif but is pareigos kad vyras nori.. g.gif nejau jam malonu, kai mylimas zmogus tai daro tik is reikalo...o cia tas klasusimas kaip galima nenoret mylimo zmogaus? Tai , kad pasakai ne, dar nereiskia, kad nenori mylimo zmogaus, tai tiesiog reiskia kad nenori tik  smileysex.gif negerai, kai tas suplakama i viena vieta..na bet visokiu vyru yra, kaip ir visokiu moteru blush2.gif

na reikia ir vyrus suprasti. Jei būtų atvirkštinė situacija, Jūs norėtumėte visada, o vyras jūsų ne... Pas mane atvirkščiai, aš visada noriu, o vyras kartais būna pavargęs... O aš nesuprantu kaip galima nenorėti, ir visko prisigalvoju... taip kad čia kiekvienam kitaip, ir kiekvienas supranta savaip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 11, 14:33)
na reikia ir vyrus suprasti. Jei būtų atvirkštinė situacija, Jūs norėtumėte visada, o vyras jūsų ne... Pas mane atvirkščiai, aš visada noriu, o vyras kartais būna pavargęs... O aš nesuprantu kaip galima nenorėti, ir visko prisigalvoju... taip kad čia kiekvienam kitaip, ir kiekvienas supranta savaip. 4u.gif

pas mane ir yra atvirkstine situacija biggrin.gif bet per tiek metu jau apsipratu..jau nebepuolu prievartauti... biggrin.gif is pradziu irgi visko prigalvodavau...poto apsipratau, kad jis toks, kad jo tokie poreikiai ir kad nieko as nepakeisiu..o kadangi po lp noras isejo atostogu...tai problemu isvis neliko... biggrin.gif
Atsakyti
Ale ziuriu kiek nauju merginu verysad.gif doh.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 11, 12:55)
eina sau.. verysad.gif ziauru..kai dariausi LP tai begale lb jaunu moteru maciau tame skyriuje...jauneja tos visos ligos...as tai beveik esu isitikinus kad man ta endo nuo streso...jau kiek mano per visa savo neilga gyvenimuka prisinervuota, tai as dar stebiuosi kad ne durnyne esu thumbup.gif  uztat ir lenda pro visus galus visokios ligos..

Nu vat as irgi del tu nervu sutinku drinks_cheers.gif Kazkaip dabar viskas aprimo, taip ramu gera..MB siaip yra labai ramus, islaikytas zmogutis, uz jo jauciuosi kaip uz muro wub.gif Bet...tuoj iseisiu i darba ir prasides doh.gif Nors sau esu pazadejus, kad taupysiuos nervukus, bet zinot kaip buna.. doh.gif

Del smileysex.gif to nenoro, man is dalies atrodo, kad mes pacios save blokuojam tom blogom mintim. Pasakysiu is savo patirties, dabar taip nedaryciau, o bandyciau kaip nors ieskoti kitokiu budu. Juk ta nelemta endo, vienintele mintis - pastoti BET KOKIA KAINA, istisi vizitai pas ginekologe, ciklo stebejimas vos ne per padidinama stikla, stresas darbe, pastovus lekimas, bei nuolatinis gyvenimas itampoj ir t.t. Tai is kur gi tas noras gali buti?!? O zinokit aistrai suzadinti yra begale budu biggrin.gif Zinoma, kiekvienai pagal skoni biggrin.gif bet sita reikala galima kuo puikiausiai atgaivinti. Kad ir gundanti SMS, oj kaip vyrioko vaizdote gali suzadint, vyno taure, bet ne prie TV, o ziurint vienas kitam i akis, paciai pries miega paskaityti koki aistringa romana bei garsiai pacituoti kai kurias intymias vietas, dusas dviese... biggrin.gif Zodz merginos, man tuoj geda pasidarys tokius dalykus rasineti blush2.gif Nugi galima ta rutina paversti bent kiek malonesne biggrin.gif
Na, o del pacios endo...tai zinokit dabar jau net nezinau. Gal atsirado naujos info, reikia is naujo viska persiskaityt, bet kai man nustate sia liga, info apie endo buvo is ties mazai. Man chirurge pasake, kad reikia butinai difo, tai ir leidausi. Juk paskyre medikas, o ne kokia nors mociute...Ar padejo jis, 100% garantuot negaliu, bet kazkas tai man padejo. Kaip mano gyde sake po II PL, endo pas mane tuo metu buvo regresuojanti. O kas del progresavimo - sunku pasakyti kodel vienom nepadeda tas, kas padejo kitom. Apskritai, gal but sutampa, bet endo dazniausiai aptinkama tuo metu, kai ilga laika nesulaukiama leliuko. Kai kiausides buna savo 'produktyvumo' pike, o nedaznai ir miegancia endo pabudina stimuliacijos ir t.t. Taip jau yra, visos cia mes esam jaunos, o jau turim grumtis su sia liga doh.gif Bet noriu tiket, kad geriausiai nuo sios ligos galima isgyti pasitelkus paciom save. Pradedu tiket, kad vis tik pagrindini darba sioj kovoj atliekam mes pacios. Taip kad, kaip sakoma, ir mintys gydo!!! Tad ir linkiu visoms tik pozityviu minciu ir mylekim save wub.gif
Uoj..nu ir prirasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 11, 15:58)

Taip jau yra, visos cia mes esam jaunos, o jau turim grumtis su sia liga doh.gif Bet noriu tiket, kad geriausiai nuo sios ligos galima isgyti pasitelkus paciom save. Pradedu tiket, kad vis tik pagrindini darba sioj kovoj atliekam mes pacios. Taip kad, kaip sakoma, ir mintys gydo!!! Tad ir linkiu visoms tik pozityviu minciu ir mylekim save wub.gif
Uoj..nu ir prirasiau ax.gif

Avvka, tiesiog puikiai parašei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as vis cia tyliai paskaitineju, bet si karta noreciau jusu paklaust. Man po echoskopijos gydytojas ant atsakymo lapo be kitu bedu dar uzrase adenomioze, sake galima itarti kadangi matosi marga gimdos struktura (ar tai raumuo). kaip suprantu tai viena is endometriozes formu (jei klystu pataisykit). Apie adenomioze labai nera inf, gal kuriai merginai irgi yra diagnozuota si forma noreciau daugiau suzinoti? be to, kaip manot ar si liga galejo atsirasti po abrazijos, kuri man daryta pries metus? kaskur skaiciau kad endometrioze gali atsirasti po chirurginiu intervenciju taip pat. Na jei ka nusisnekejau tai pataisykit blush2.gif as dar naujoke cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 10 10, 20:49)
Rudde, dėkui už uptimistinį postą  4u.gif

O ko jūs vyrus ir save su tais ND kankinat? Taip ir prasideda psichologinės problemos: per daug užsiciklinant, kokia aš ligonė, per daug skaičiuojant ir griežtai tik tada ir tada norint tuos ND atlikti. Geriau jau užuot labai skaičiavus, kokį gundantį apdarėlį nusipirkti, susikurkti aplinką, kuri jums romantiška, prisiminti, kodėl būtent su šiuo vyru tų vaikučių norit (juk jis kažkuo ypatingas tas jūsų vyras?), ir nereiks nieko skaičiuoti ir spausti  wub.gif

Ir nors SM labai nerealus forumas su daug informacijos, daug puikių merginų, kartais nuo jo atsitraukti mums irgi sveika, kad neįsisirgti labai ir į ligonės rolę neįisijausti wink.gif

thumbup.gif as uz blush2.gif , be to, manau, ir lialkai bus smagiau ateiti, kai matys, kad jo teveliai myli vienas kita, o ne tik "dirba" is pareigos... Zodziu, gaudom visur pozityva, mergaites, ir nusisvilpt, kad atejo ruduo clap.gif , ir kad visom kaledu proga santa2.gif nestuke.gif , o dar geriau - anksciau
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 11, 07:07)

ir iš vis kažkaip keistai man kartais atrodo šis skyrelis. maniau, kad tai skyrelis apie tai kaip išgyventi tą zarazą lauk. bet pastebiu, jei pasidalini kokiom idėjom, tai visos būriu rėkia, kokias čia nesąmones rašau. suprantu, kad čia galima ateiti paverkšlenti, šiek tiek apšviesti naujokes, kas ir kaip. o daugiau cit. kaip pelės po šluota, nes kitaip pomidorais užmėtys. sory, jei aš čia perdedu, bet man toks įspūdis susidaro verysad.gif

Kuisis, nežinau, kokiu tonu perskaitei mano žinutę, bet aš, kaip ir visos jūs, bandžiau irgi išsakyti savo nuomonę, bet tikrai ne pomidorais tave užmėtyt. Jeigu mes čia visos galime paverkšlenti, pasiguosti ar pasidžiaugti, tai ir aš biški pasisakiau, bet neasmeniškai tau mintis išdėsčiau.
Atsakyti