Ale ziuriu kiek nauju merginu
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 11, 12:55)
eina sau..
ziauru..kai dariausi LP tai begale lb jaunu moteru maciau tame skyriuje...jauneja tos visos ligos...as tai beveik esu isitikinus kad man ta endo nuo streso...jau kiek mano per visa savo neilga gyvenimuka prisinervuota, tai as dar stebiuosi kad ne durnyne esu
uztat ir lenda pro visus galus visokios ligos..
Nu vat as irgi del tu nervu sutinku
Kazkaip dabar viskas aprimo, taip ramu gera..MB siaip yra labai ramus, islaikytas zmogutis, uz jo jauciuosi kaip uz muro
Bet...tuoj iseisiu i darba ir prasides
Nors sau esu pazadejus, kad taupysiuos nervukus, bet zinot kaip buna..
Del
to nenoro, man is dalies atrodo, kad mes pacios save blokuojam tom blogom mintim. Pasakysiu is savo patirties, dabar taip nedaryciau, o bandyciau kaip nors ieskoti kitokiu budu. Juk ta nelemta endo, vienintele mintis - pastoti BET KOKIA KAINA, istisi vizitai pas ginekologe, ciklo stebejimas vos ne per padidinama stikla, stresas darbe, pastovus lekimas, bei nuolatinis gyvenimas itampoj ir t.t. Tai is kur gi tas noras gali buti?!? O zinokit aistrai suzadinti yra begale budu
Zinoma, kiekvienai pagal skoni
bet sita reikala galima kuo puikiausiai atgaivinti. Kad ir gundanti SMS, oj kaip vyrioko vaizdote gali suzadint, vyno taure, bet ne prie TV, o ziurint vienas kitam i akis, paciai pries miega paskaityti koki aistringa romana bei garsiai pacituoti kai kurias intymias vietas, dusas dviese...
Zodz merginos, man tuoj geda pasidarys tokius dalykus rasineti
Nugi galima ta rutina paversti bent kiek malonesne
Na, o del pacios endo...tai zinokit dabar jau net nezinau. Gal atsirado naujos info, reikia is naujo viska persiskaityt, bet kai man nustate sia liga, info apie endo buvo is ties mazai. Man chirurge pasake, kad reikia butinai difo, tai ir leidausi. Juk paskyre medikas, o ne kokia nors mociute...Ar padejo jis, 100% garantuot negaliu, bet kazkas tai man padejo. Kaip mano gyde sake po II PL, endo pas mane tuo metu buvo regresuojanti. O kas del progresavimo - sunku pasakyti kodel vienom nepadeda tas, kas padejo kitom. Apskritai, gal but sutampa, bet endo dazniausiai aptinkama tuo metu, kai ilga laika nesulaukiama leliuko. Kai kiausides buna savo 'produktyvumo' pike, o nedaznai ir miegancia endo pabudina stimuliacijos ir t.t. Taip jau yra, visos cia mes esam jaunos, o jau turim grumtis su sia liga
Bet noriu tiket, kad geriausiai nuo sios ligos galima isgyti pasitelkus paciom save. Pradedu tiket, kad vis tik pagrindini darba sioj kovoj atliekam mes pacios. Taip kad, kaip sakoma,
ir mintys gydo!!! Tad ir linkiu visoms tik pozityviu minciu ir mylekim save
Uoj..nu ir prirasiau