Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

Ruosiuosi pirkt garu Avent sterilizatoriu, tik neissirenku ar geriau elektrinis ar naudojamas mikrobangej. Gasdina kainu skirtumas, beveik 100,-lt unsure.gif Parasykit , kas juos naudojat, savo nuomones. Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveika,
Aš turėjau tą sterilizatorių, kur mikrobangėj naudojamas, kažkaip pirkau irgi dėl kainos, nes tas kitas tikrai labai brangus. O daiktas tai tikrai thumbup.gif Daugiau kaip pusę metų pati naudojau ir dar dabar atidaviau draugei. Man labai patiko tai net ir nesigailėjau, kad nepirkau elektrinio. Manau, kad sterilizavimo principas jų tikrai tas pats, gal elektrinį perka tie, kas neturi mikrobangės. Jeigu turi migrobangę tikrai gali pirkti pigesnį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giza @ 2006 01 20, 01:15)
Ruosiuosi pirkt garu Avent sterilizatoriu, tik neissirenku ar geriau elektrinis ar naudojamas mikrobangej. Gasdina  kainu skirtumas, beveik 100,-lt  unsure.gif  Parasykit , kas juos naudojat, savo nuomones. Busiu dekinga  4u.gif

Aš turiu "mikrobanginį" sterilizatorių ir labai džiaugiuosi. Manau, kad jis daug patogesnis nei elektrinis. Visų pirma daug greičiau išsisterilizuoja (4-5 min., o elektrinis 8-9 min). Antra, jis paprastesnis, lengviau plauti, prižiūrėti ir naudoti thumbup.gif

Jei tik turi mikrobanginę, tai būtinai pirk tokį, nes su juo labai gerai ir greitai viskas išsisterilizuoja thumbup.gif

Elektrinis galbūt patogiau keliaujant, nes ne visur būna mikrobanginės.. Bet kiek laiko per pirmus mėnesius su lelium keliausi.. Jei labai reikės tai su virintu karštu vandeniu išsterilizuosi.. O kai lelius bus bent jau trijų mėnesių tai ir sterilizuoti nebereikės schmoll.gif
Atsakyti
mergynos,
iki kokio vaiko amzoaus sterilizuojat buteliukus? mano mergytei 12 savaiciu, nezinau ar pirkti sterilizatoriu, ar uzteks tik gerai isplauti ir perlieti verdanciu vandeniu?

Aciu
Atsakyti
As turiu elektrini sterilizatoriu (nors turiu ir mikrobange tongue.gif )...Na ka galiu pasakyti, elektrinis toks didelis, nes ten daug "aukstu". Tai as susidedu visos dienos buteliukus, soskes ir dar koki kramtuka imetu ir man dzin, kad jis dviem minutem ilgiau sterilizuoja mirksiukas.gif biggrin.gif Anksciau dar ir pientrauki "issigarindavau", puikiausiai viskas tilpdavo. Cia kas kaip supranta patoguma. Man tai daiktas, kuris be kito daikto negali veikti schmoll.gif g.gif Tavo vietoj pirkciau naudota elektrini sterilizatoriu, nes tada uzteks su tais garinimais viena karta per diena pazaisti ir bus pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man tai į tą mikrobanginį telpa keturi buteliukai, bet aš tik du paparastai naudoju, tai dar šalia sugebu ir soskes, šaukštelius bei aspiratorių idet sterilizuot mirksiukas.gif
Talpumu tikrai nesiskundžiu.. Dažnai pustuštį naudoju smile.gif Beje pagal instrukcijas į tą mikrobanginį ir pientraukis telpa, tik kai aš pientraukio neturėjau tai nebandžiau dėt...

O be to koks tikslas sterilizuoti iškart kokius keturis buteliukus.. Juk kol visus sunaudosi dienos bėgyje ten vėl mikrobų atsiras... Tada kam išvis sterilizuoti?
Aš tai sterilizuodavau prieš pat naudojimą... Arba išsterilizuodavau ir neatidarytą laikydavau.. Kai jau atidrai tai mikrobų patenka ir per pusdienį prisidaugina...

Beje, norėjau paklausti ar tas elektrinis sterilizatorius išgarinus pats išsijungia ar reikia iš tinklo ištraukt?

Bent jau man mikrobanginis patinka dar ir dėl to, kad įdėjai, nustatei laika 5 min ir ramu.. Nereikia sukti galvos dėl išjungimo.. Tarkim AVENT šildytuvas man labai nepatiko dėl to, kad pats neišsijungdavo doh.gif . Kaip tas elektrinis sterilizatorius tai nežinau g.gif

Atsakyti
QUOTE(erichka @ 2006 01 20, 15:30)
mergynos,
iki kokio vaiko amzoaus sterilizuojat buteliukus? mano mergytei 12 savaiciu, nezinau ar pirkti sterilizatoriu, ar uzteks tik gerai isplauti ir perlieti verdanciu vandeniu?

Aciu

As sterilizatoriaus nepirkau, uzteko man skyscio Chicho. dar ir dabar i savaite karta palaikau visus buteliukus jame
Atsakyti
as nieko nepyrkau,uztenka ir perliet verdanciu vandeniu bigsmile.gif
Atsakyti
as turejau sterelizatoriu thumbup.gif labai patogu buvo.bet tik dabar suzinojau kad yra specialios tabletes buteliuku strelelizacijai thumbup.gif
Atsakyti

aš irgi tik gerai išplaunu ir dar karštu perlieju.
Atsakyti
Aš naudoju garų sterilizatorių ir iki dabar (dvynukėms jau penktas mėnuo) sterilizuoju tiek pientraukį, tiek buteliukus prieš kiekvieną naudojimą.

Atsakyti
O man idomu, kiek buteliuku reikia vaikiukui? kiek jus ju turite? g.gif
Atsakyti