QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 12:09)
Smagiai
Ir is vis tavo nuotraukytes grazules! Tas ruduo, tos spalvos....ech....seimynine, kur tu su vaikuciu ant peciu, lb patiko flickre esanti
smagu..zinau, kaip gera toks metas...pati dabar jame paskendusi esu
i kojas, i rankas, ant galvos, po galva
tik spek dairytis ir gaudyt
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 14:05)
Puikus zuikis! Gal tiesiog nukirpk tu ta dangu, jei iseina i normalu kadravima
Katinukas tai is vis perfect! Toks is antikos laiku, tapytinas..agresivus, rustus ir karaliskas! Atrodo kaip koks plesrunas, o ne naminis katinukas
Ir man patinka tos spalvos..atrodo lyg spec textura kokia dejai!
QUOTE(Alabama @ 2011 10 05, 14:09)
Du juostiniai kadrai.Kodel uzsidejo toks grudas?Skenavimo "kokybe"labe?Maza to, dar ir virusa ivare i flash'ke.
Zinok, man grazu grduas..aisku, pas tave antrojoje kazkas lyg tikrai nesvaru, nzn ar toks grudas,ar kas..bet kazkas ne taip..turiu as irgi su gold200,pati pirmoji juosta buvo...antros ir trecios bandymus jau mate...tik tie kir teturejau ju, tai paterja is manes menka su tiek praktikos
Zinai, nuskanavau as ta uosta su savo bjaurybe skaneriu, ir supratau, akd niekam niekada ju nerodysiu...nes neryskios ir t.t.Bet kaltinu tik skaneri, nes fokusas kai kuriose tikrai yra, tik skaneris grybina..tai gi as sukarpiau ta juosta, o kai nunesiau i parde, kad sukeltu man i CD, tai pareiske, kad mes karpytu negalim i aparata ideti...Tai uzpuolem su MB, kad kodel jie patys musu pries ta isaknuota supjauste po 4negatyvus!Pareiske, kad reikejo prasyti nekarpyti
Na, gerai, kita syki paprasem, bet va tos tai ir neskanuoja babajka,pyp
Na, bet nesim kitur, nes yra pora kadru, kuriu noriu, ir kurie tikrai ryskus.