Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 13:55)

nu blyn, čia gi juosta, ne skaitmena, nenorėk strialumo  biggrin.gif  viskas čia gerai

QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 13:57)
tai tada viskas aišku, aš su pasenusiom turiu ilgą istoriją, triukšmas nuo senumo..smile.gif

Aneeeee.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 05, 11:18)
mamagute -> Įdomi nuotrauka smile.gif Gal kiek tamsoka, gal kiek iš toleliau norėtųsi, bet matyt toks užmanymas buvo? Kažkaip viskas labai suspausta. Man patiko.

QUOTE(neiste @ 2011 10 05, 11:41)
Mamagute, kiek tamsoka blush2.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 12:39)
Man labai patinka ideja ir nuotaika. Vaikucio veido israiska - super, akis vis grizta prie to rimto, lyg svajingo, lyg ka tik pabudusio veidelio  smile.gif Nepatinka, kad tamsoka, ir fonas kazkiek lyg trukdo...

ačiū ,noisy-B, neiste, Jurzole, už pastabas 4u.gif
Visgi kliūna tas tamsumas... g.gif Na verčiau į j/b, originalas irgi nėra šviesus. Buvo šoninė ir iš viršaus šiek tiek šviesa, veidukas labai išryškėjęs, tai man tas kontrastas kaip ir tiko, tiesiog norėjau pabrėžt veiduko išraišką.
Turėjau tokį dar vaikystės didelį laikrodį, ne vieną dieną galvojau, ką su juo galiu padaryt, kaip ką sukadruot, va nuotraukoj (šioj) jis nelabai matosi, bet šiek tiek matosi, ką iššaukė susidomėjimas juo biggrin.gif
O vertimas į j/b dar tamsus miškas, dar reik skaityt ir skaityt, bandyt ir bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 05, 14:15)
O vertimas į j/b dar tamsus miškas, dar reik skaityt ir skaityt, bandyt ir bandyt smile.gif

o kaip verti?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 12:09)

Smagiai 4u.gif
Ir is vis tavo nuotraukytes grazules! Tas ruduo, tos spalvos....ech....seimynine, kur tu su vaikuciu ant peciu, lb patiko flickre esanti mirksiukas.gif smagu..zinau, kaip gera toks metas...pati dabar jame paskendusi esu wub.gif i kojas, i rankas, ant galvos, po galva wub.gif tik spek dairytis ir gaudyt lotuliukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 14:05)
zuikis-parasiutininkas 

Puikus zuikis! Gal tiesiog nukirpk tu ta dangu, jei iseina i normalu kadravima g.gif
Katinukas tai is vis perfect! Toks is antikos laiku, tapytinas..agresivus, rustus ir karaliskas! Atrodo kaip koks plesrunas, o ne naminis katinukas thumbup.gif Ir man patinka tos spalvos..atrodo lyg spec textura kokia dejai!

QUOTE(Alabama @ 2011 10 05, 14:09)
Du juostiniai kadrai.Kodel uzsidejo toks grudas?Skenavimo "kokybe"labe?Maza to, dar ir virusa ivare i flash'ke.

Zinok, man grazu grduas..aisku, pas tave antrojoje kazkas lyg tikrai nesvaru, nzn ar toks grudas,ar kas..bet kazkas ne taip..turiu as irgi su gold200,pati pirmoji juosta buvo...antros ir trecios bandymus jau mate...tik tie kir teturejau ju, tai paterja is manes menka su tiek praktikos doh.gif Zinai, nuskanavau as ta uosta su savo bjaurybe skaneriu, ir supratau, akd niekam niekada ju nerodysiu...nes neryskios ir t.t.Bet kaltinu tik skaneri, nes fokusas kai kuriose tikrai yra, tik skaneris grybina..tai gi as sukarpiau ta juosta, o kai nunesiau i parde, kad sukeltu man i CD, tai pareiske, kad mes karpytu negalim i aparata ideti...Tai uzpuolem su MB, kad kodel jie patys musu pries ta isaknuota supjauste po 4negatyvus!Pareiske, kad reikejo prasyti nekarpyti doh.gif Na, gerai, kita syki paprasem, bet va tos tai ir neskanuoja babajka,pyp doh.gif Na, bet nesim kitur, nes yra pora kadru, kuriu noriu, ir kurie tikrai ryskus.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 15:25)
o kaip verti?

sayonara, pamačiau šį klausimą ir susijaudinau kaip mokinė biggrin.gif Nu rimtai smile.gif Ačiū labai ,kad paklausėt smile.gif
pastaruoju metu tai su capture nx2 dar pakoreguoju spalvotą, iš šešėlio ištraukiu jei reik, ir pan., "nudesaturatinu" , jei reik- kontrasto uždedu ir "vertimas j/b". Tada tokią jei reik dar pašviiesinu/patamsinu... Taip tiesiog kažkaip panašiai darau... skaičiau kad žmogaus oda gerai atrodytų reik raudoną filtrą dėt... Tai kolkas iš internete nugriebtos informacijos ir darau bandymus, bet neturiu jokios vieningos sistemos...
Atsakyti
http://www.flickr.co...57627823857280/

PRADEDAM!
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 05, 13:14)

Geriausias spalvingumas, kurį galėjau išgauti ir vėl - neneatūralus, bet man tinkantis čia.

spalvos tai man patinka,tik va nepatinka,kad nuo apdirbimo prosenelio ir vaiko lupytes pamelo
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 05, 15:56)

Fantastisku nuotrauku prisiuntet... bigsmile.gif Tik net nezinau, nuo kurio galo pradeti spelioti, kuri kieno... ax.gif

Bet komentaru tai negaliu rasyti po nuotraukomis, langiuko nerodo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 spalio 2011 - 16:38
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 17:33)
Fantastisku nuotrauku prisiuntet...  bigsmile.gif  Tik net nezinau, nuo kurio galo pradeti spelioti, kuri kieno... ax.gif

Bet komentaru tai negaliu rasyti po nuotraukomis, langiuko nerodo...  verysad.gif

o prie flickr prisijungus tu?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 17:33)
Fantastisku nuotrauku prisiuntet...  bigsmile.gif  Tik net nezinau, nuo kurio galo pradeti spelioti, kuri kieno... ax.gif

Bet komentaru tai negaliu rasyti po nuotraukomis, langiuko nerodo...  verysad.gif

man irgi po kai kuriom nerodė, bet gal dar reikia kartą bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 05, 16:55)
man irgi po kai kuriom nerodė, bet gal dar reikia kartą bandyt g.gif

Man jau rodo.
Atsakyti
per daug sunku spėti... doh.gif
Atsakyti