Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kai Ievukis idejo saules zuikuti, prisiminiau, kad ana savaite pagaliau pavyko ir man viena pagauti... rolleyes.gif Zinau, kad sitoj nuotraukoj yra problemu su spalvom ir su ekspozicija (dangus visai baltas gavosi), bet man patinka tas zuikis-parasiutininkas ax.gif

user posted image
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 05, 12:08)
Man asmeniškai per daug raudonos, bet pats portretas išraiškingas, akimirką netgi suabejojau, ar tai katinas, ar tigras g.gif  biggrin.gif

Aciu smile.gif Del raudonos jau beveik itikinot mane ax.gif
Atsakyti
Dabar bus ode Jurzolei.

O Jurzole!ACIU TAU pati zinai uz ka!!! biggrin.gif

Du juostiniai kadrai.Kodel uzsidejo toks grudas?Skenavimo "kokybe"labe?Maza to, dar ir virusa ivare i flash'ke.
user posted image

Cia va sauleta diena.Priartinus lenda baisus, baisus triuksmai.kame reikalas?Skeneris?Ir kodel man helios nesusuko?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 05, 13:09)

O, kaip faina! thumbup.gif Jau buvau bepradedanti galvoti, kad kazkas ne taip, kai taip ilgai nieko nerodei. Smagiu zaidimu! 4u.gif mirksiukas.gif

Triuksmu tai tikrai daug antrojoj, man irgi idomu, kodel.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 14:05)

Koks gražus saulės zuikis, toks įdomus, kaip kamuoliukas. Bandei su PS paslinkti į neigiamą pusę ekspo? Kartais padeda man ax.gif Bet tada priekis labai tamsus bus, bet gal tada zuikis dr labiau išryškės? smile.gif Pasimėgink.

Oho, kaip faina, už ką odę gavai? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 05, 13:22)
Koks gražus saulės zuikis, toks įdomus, kaip kamuoliukas. Bandei su PS paslinkti į neigiamą pusę ekspo? Kartais padeda man  ax.gif Bet tada priekis labai tamsus bus, bet gal tada zuikis dr labiau išryškės? smile.gif Pasimėgink.

Oho, kaip faina, už ką odę gavai?  thumbup.gif

Nes Jurzole graziai nufotografavo katino portreta ir dar uz viena dideli gera darba triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 05, 14:24)
Nes Jurzole graziai nufotografavo katino portreta ir dar uz viena dideli gera darba triniti.gif

jo, kycių gerai nufotografavo, dar dvėjojau, gal ten tigrisas koks iš dykumų? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 05, 07:14)
gražiai tie lapai ant vandens paviršiaus sugulė. Bet man labiau patiko tavo tas pirmasis ruduo.  Šita atrodo mintis buvo, žinojai kokios foto nori, bet išpildymas nelabai.
Jei lėksi dar į tą pačią vietą, pabandyk nufotografuoti spalvotų lapų
"ežerą".  Sužaisti su diafragma. Bet nieko daugiau neimti nei viršuje nei apačioje. Gal dar kokį saulės zuikį pagauti, su atspindžiais sužaisti kaip toje kitoje foto.

ačiū, tikiuosi dar spėsiu nuvykti,nes per dvi dienas aplinka pasikeitei visiškai,tai nežinau ar dar bus po kelių dienų doh.gif pabandysiu 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 07:46)

o , kaip gražu  rolleyes.gif  man viskas čia gerai  rolleyes.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 08:03)
Kike, reikia tos apačios, reikia, nepjauk smile.gif tas pirmas planas būtinas.

aga 4u.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 10 05, 09:23)

Man cia per daug viskas marga: issilieje pirmas planas, pluduriuojantys vandeny lapai, spalvotas fonas g.gif Nera kazkokio akcento.

supratau,ačiū už nuomonę blush2.gif sunku man su tokiom foto doh.gif
taviškė kur flickr yra kita su klecku nusifotkinus labai linksma 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 12:19)
Grazu. Tik man nepatinka per daug isplaukes priekinis fonas. Sutinku, kad siuo atveju jo reikia, bet toks, koks yra, jis kliuva ir blasko demesi. Bent jau man.

dėkui 4u.gif

Juržole - gražiose vietose buvai, katinėlis- na šiaip kadravimas nelabai, ten kur kalvos kažkokios - zuikis patinka, formatas ne blush2.gif

noisy - miela foto,ale ranka iš apačios kažkieno lenda,ar aš kažkaip ne taip matau blush2.gif

Alabama - o kas negerai tau čia su tuo grūdu? g.gif gi čia juosta... skaidriu skaidriu retai gaunasi,nebent su vidutiniu formatu ,dėl sukimo ,dažniausiai kiek girdėjau reikia centruotai fotografuoti kad susuktu,bet čia tiksliai nežinau

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 05, 14:09)
Cia va sauleta diena.Priartinus lenda baisus, baisus triuksmai.kame reikalas?Skeneris?Ir kodel man helios nesusuko?

Arba aš matau ką noriu matyti biggrin.gif , arba tikrai nežymiai susuko foną. ax.gif

Man atsibodo laukti, helios'ą seniai gavau, o adapteris vis dar kažkur pakeliui iš Kinijos. Pirmadienį bus mėnuo. doh.gif
Atsakyti
Du juostiniai kadrai.Kodel uzsidejo toks grudas?Skenavimo "kokybe"labe?Maza to, dar ir virusa ivare i flash'ke.

kokia juosta? gal šviesino jie arba Tu arba skenuojant automatika kokia nors uždėta korekcinė, tai grūdo priprūdija nemažai.
kodėl nesusuko nežinau. nors truoputį sukimas matosi. fonas netinkamas, matyt. statyk modelį ten, kur pro medžius šviečiasi saulė arba yra saulės apšviestų lapų. iš antros foto veidelio neatrodo, kad būtų buvus saulėta diena. heliosams būtina saulė/šviesa.
be to, ne kiekvienas fonas susuks kaip tūkstančiams kitų tą norimą foną. heliosai juk turi ir kitų privalumų, jie apskritai gražiai plauna, pabandyk žoles geroj šviesoj, gerulis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 05 spalio 2011 - 13:50
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 05, 12:08)
[
Nu kokia man smagi idėja, ta prasme pati nuotrauka thumbup.gif Liuks. Į kokį objektyą čia sutilpot visi? Man taip reiktų jau keturis sutalpinti doh.gif  lotuliukas.gif

ačiū smile.gif aij čia plastmasinė juostinė muilinė, 180 laipsnių apima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 13:05)

Aciu  smile.gif Del raudonos jau beveik itikinot mane  ax.gif

geras tas katinas ir geras tas raudonumas ten 4u.gif

saulės zuikutis irgi gerulis smile.gif
Papildyta:
Dabar bus ode Jurzolei.

nu blyn, čia gi juosta, ne skaitmena, nenorėk strialumo biggrin.gif viskas čia gerai
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 13:49)
kokia juosta? gal šviesino jie arba Tu arba skenuojant automatika kokia nors uždėta korekcinė, tai grūdo priprūdija nemažai.
kodėl nesusuko nežinau. nors truoputį sukimas matosi. fonas netinkamas, matyt. statyk modelį ten, kur pro medžius šviečiasi saulė arba yra saulės apšviestų lapų. iš antros foto veidelio neatrodo, kad būtų buvus saulėta diena. heliosams būtina saulė/šviesa.
be to, ne kiekvienas fonas susuks kaip tūkstančiams kitų tą norimą foną. heliosai juk turi ir kitų privalumų, jie apskritai gražiai plauna, pabandyk žoles geroj šviesoj, gerulis smile.gif

Kodak Gold 200.As nedariau nieko, tik nunesiau i laba.Va, pagalvojus-juosta tokia siek tiek pasenusi, 2003 baiges galiojimas.Taigi grudas gal nuo pasenusios juostos ir nuo labo grybavimo?Diena buvo sauleta, vaikas stovejo pavesi, bet ant lapu krito saule tikrai.Nors ne, nekrito, dabar paziurejau skaitmenoj toki pat kadra biggrin.gif biggrin.gif
Aciu, bandau toliau, siaip man minkstumas helioso patiko.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 05, 13:55)
Kodak Gold 200.As nedariau nieko, tik nunesiau i laba.Va, pagalvojus-juosta tokia siek tiek pasenusi, 2003 baiges galiojimas.Taigi grudas gal nuo pasenusios juostos ir nuo labo grybavimo?Diena buvo sauleta, vaikas stovejo pavesi, bet ant lapu krito saule tikrai.Nors ne, nekrito, dabar paziurejau skaitmenoj toki pat kadra biggrin.gif  biggrin.gif
Aciu, bandau toliau, siaip man minkstumas helioso patiko.

tai tada viskas aišku, aš su pasenusiom turiu ilgą istoriją, triukšmas nuo senumo..smile.gif
Atsakyti