QUOTE(Yvette @ 2011 10 05, 07:14)
gražiai tie lapai ant vandens paviršiaus sugulė. Bet man labiau patiko tavo tas pirmasis ruduo. Šita atrodo mintis buvo, žinojai kokios foto nori, bet išpildymas nelabai.
Jei lėksi dar į tą pačią vietą, pabandyk nufotografuoti spalvotų lapų
"ežerą". Sužaisti su diafragma. Bet nieko daugiau neimti nei viršuje nei apačioje. Gal dar kokį saulės zuikį pagauti, su atspindžiais sužaisti kaip toje kitoje foto.
ačiū, tikiuosi dar spėsiu nuvykti,nes per dvi dienas aplinka pasikeitei visiškai,tai nežinau ar dar bus po kelių dienų
pabandysiu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 07:46)
o , kaip gražu
man viskas čia gerai
dėkui
QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 08:03)
Kike, reikia tos apačios, reikia, nepjauk
tas pirmas planas būtinas.
aga
QUOTE(o la la la @ 2011 10 05, 09:23)
Man cia per daug viskas marga: issilieje pirmas planas, pluduriuojantys vandeny lapai, spalvotas fonas
Nera kazkokio akcento.
supratau,ačiū už nuomonę
sunku man su tokiom foto
taviškė kur flickr yra kita su klecku nusifotkinus labai linksma
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 12:19)
Grazu. Tik man nepatinka per daug isplaukes priekinis fonas. Sutinku, kad siuo atveju jo reikia, bet toks, koks yra, jis kliuva ir blasko demesi. Bent jau man.
dėkui
Juržole - gražiose vietose buvai, katinėlis- na šiaip kadravimas nelabai, ten kur kalvos kažkokios - zuikis patinka, formatas ne
noisy - miela foto,ale ranka iš apačios kažkieno lenda,ar aš kažkaip ne taip matau
Alabama - o kas negerai tau čia su tuo grūdu?
gi čia juosta... skaidriu skaidriu retai gaunasi,nebent su vidutiniu formatu ,dėl sukimo ,dažniausiai kiek girdėjau reikia centruotai fotografuoti kad susuktu,bet čia tiksliai nežinau