Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 10 05, 11:14)
Stoga rauna smile.gif . Tiesiog pasijuokimui is saves:

Miela foto,
Mamagute, kiek tamsoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 05, 09:12)

o Kiev cia vid formatas?
jeeee. ir man nepatiko. jo, vertimas siaip sau.
bet kaip fonas sukasi, cia gal jau spec ps efektai? idonmiai atrodo, nors vaika fotkinant netinka, dar veidas kazhkoks labai baltas, isgdeges, akytes stiklines. nu nzn.

aha, vid formatas..
tas sukimasis man čia tinka, nematau jokių taisyklių, vaikas, senas, jaunas.. toks bokeh ir tiek.. o dėl išdeginimų tai joo... 3 juostas tudor nusiskanavau, ir daugumose veidas išdegęs, o visur kitur ekspo gera.. kažkokia keista juosta
Atsakyti
MAGGIE, KRISTUKAS, ar dalyvaujate?
Atsakyti
mano buitiakas smile.gif šeimyninė foto biggrin.gif

family
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 05, 12:01)
MAGGIE, KRISTUKAS, ar dalyvaujate?

turejai gaut gi mano nuotrauka. smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus katinui 4u.gif smile.gif Raudonos spalvos nepridejau, ten sienos buvo rudai raudonos, tik PS pridejau truputi kontrasto, tai gal ir per daug pasodrejo spalvos... g.gif Nors man tai visai patinka tie raudoni atspalviai... unsure.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 10 05, 09:12)
patrauke demesi portretas, gal neiprastom spalvom, nors man kompozicija kliuna, bet nera blogai.

O gal galetum pasakyti, kas butent kliuva kompozicijoj? Karpiau nuotrauka, nes gavosi labai centruota rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 05, 07:29)
Portretas yra ŽMOGAUS atvaizdas biggrin.gif

You don't say! tongue.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 05, 00:29)
na ką merginos, su tikru rudeniu... o gal jau rudenio pabaiga?  ax.gif  g.gif

Grazu. Tik man nepatinka per daug isplaukes priekinis fonas. Sutinku, kad siuo atveju jo reikia, bet toks, koks yra, jis kliuva ir blasko demesi. Bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 13:09)
mano buitiakas smile.gif šeimyninė foto  biggrin.gif

family

Smagi, idomi, ne eiline thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 05 spalio 2011 - 11:20
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 13:09)

smagiai biggrin.gif Ir formatas liuks (ratas-mazas seimos pasaulis thumbup.gif ) ir seselis savo role atlieka biggrin.gif (viska pasako, gerai kompoziciskai isipaiso).
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 10 05, 13:23)
smagiai biggrin.gif Ir formatas liuks (ratas-mazas seimos pasaulis thumbup.gif ) ir seselis savo role atlieka biggrin.gif (viska pasako, gerai kompoziciskai isipaiso).

Turiu ideja ZAIDIMUI-PAMOKELEI

Radau labai idomu triuka pazaidimui su Boke. Galimi tokie ir n variantu, kurybai begaines galimybes.
user posted image Cia instrukcija

PAZAIDZIAM?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 05 spalio 2011 - 11:24
QUOTE(o la la la @ 2011 10 05, 12:32)

Noriu, bandysiu tikrai, kaip įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 05, 09:37)
Dar dedu vieną laikrodžio temai 4u.gif
" ko man tas laikas taip lėtai eina...?"

Man labai patinka ideja ir nuotaika. Vaikucio veido israiska - super, akis vis grizta prie to rimto, lyg svajingo, lyg ka tik pabudusio veidelio smile.gif Nepatinka, kad tamsoka, ir fonas kazkiek lyg trukdo...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 11:09)

Labai faina. Man patinka tavo idejos biggrin.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 10 05, 11:32)

As uz drinks_cheers.gif Neseniai papigiai nusipirkau knygele "Creative Digital Photograhy" (52 fotografijos projektu rinkinukas, nieko labai ypatingo, bet yra visai idomiu dalyku), ten vienas projektas kaip tik ir yra apie bokeh, tai jau nagai nieztejo jo imtis... smile.gif
Atsakyti
Ievukis, zuikį puikį užskaitau, toks didelis ir švelnus smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 04, 22:28)
kontrinė šviesa arba kontražūras. visagalis gūglas smile.gif pradžiai ČIA smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 04, 22:41)

Ir šitą jau atradau, kol turiu laisvą laiką nuo vaikų, eisiu paskaitinėti.

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 00:51)
Pamaniau, kad laikas ir man bent viena portreta parodyti...  biggrin.gif

user posted image

Man asmeniškai per daug raudonos, bet pats portretas išraiškingas, akimirką netgi suabejojau, ar tai katinas, ar tigras g.gif biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 05, 01:29)
na ką merginos, su tikru rudeniu... o gal jau rudenio pabaiga?  ax.gif  g.gif

user posted image

Gal mano vaizduotėj, na toks ruduo, kuris patinka ir kurį myliu, tai su krentančiais lapais ir saule, todėl man čia trūksta saulutės, bet gražu tie lapai vandenyje.

QUOTE(rG @ 2011 10 05, 08:29)
Portretas yra ŽMOGAUS atvaizdas biggrin.gif

A ku daryt, jeigu katins nori portreto? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 12:09)
family
user posted image

Nu kokia man smagi idėja, ta prasme pati nuotrauka thumbup.gif Liuks. Į kokį objektyą čia sutilpot visi? Man taip reiktų jau keturis sutalpinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ajajaj, užsimaniau ir aš jums parodyti savo leliuko gimtadieninę ir krikštynų foto, fotografavau restorane, ten viskas raudona, lubos geltonos, patikėkit, kiek su spalvom vargau doh.gif muškit mane, bet man tokia miela foto, kad negaliu, prosenelis dovanoja pronūkiui dovaną wub.gif

user posted image

Geriausias spalvingumas, kurį galėjau išgauti ir vėl - neneatūralus, bet man tinkantis čia.
Atsakyti