as jau laukiu zaidimo tesinio.. kada Cheles atsikels?
QUOTE(mamagute @ 2011 10 04, 23:12)
ačiū už atsakymą, bet aš niekaip nerandu, kaip tai padaryt
lightroom, pazymi foto->File->Export->Metadata laukelyje uzdedi varnele:
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 04, 23:21)
Sia fotkinau spec i zuikiu ir bliku tema,spec gaudziau zuiki...
dailus zuikuciai
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 01:51)
Pamaniau, kad laikas ir man bent viena portreta parodyti...
Toks katinas - ne katinas siam raudonam fone atrodo Idomiai.
Svajone musu, man Flickr 'yje foto su krentanciais lapais labiau patiko.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 05, 02:29)
na ką merginos, su tikru rudeniu... o gal jau rudenio pabaiga?
Man cia per daug viskas marga: issilieje pirmas planas, pluduriuojantys vandeny lapai, spalvotas fonas Nera kazkokio akcento.
Labas rytas
Penktadienį man prasideda atostogos! Skrisiu į Lietuvėlę savaitei. Užsiprašiau tėvų naujo objektyvo gimtadienio proga, tai jau nekantrauju
Vilnietės gal galit pasakyt, kokioj parduotuvėj jūs perkat savo techniką? Ar sakotės internetu?
Penktadienį man prasideda atostogos! Skrisiu į Lietuvėlę savaitei. Užsiprašiau tėvų naujo objektyvo gimtadienio proga, tai jau nekantrauju
Vilnietės gal galit pasakyt, kokioj parduotuvėj jūs perkat savo techniką? Ar sakotės internetu?
QUOTE(o la la la @ 2011 10 05, 09:23)
ačiū o la la la, bet aš su Nikon capture koreguoju. Kai išsaugau foto, tai tiesiog save as... nurodau kur ir viskas. Reiks dar manual'ą pasinagrinėt
Papildyta:
QUOTE(Myce @ 2011 10 05, 09:42)
Myce, aš tai pirkau Vilbroj ir fotofabrike, kai ką iš Honkongo parvežė (čia aišku, geriausias variantas )
Internetu dar neteko siųstis
QUOTE(Yvette @ 2011 10 04, 18:14)
cool reakcija
aš blaškausi. Mąstau ar į Paryžių labiau noriu, ar geriau į Lt pasą pasikeist
aš blaškausi. Mąstau ar į Paryžių labiau noriu, ar geriau į Lt pasą pasikeist
gedos turetum
bet as tai in, jei tik su darbu ir su pinigais chiki-piki, visada IN.
13 november, katik uzmaciau, nelabai man tinka
o gal atvaziuok paso pasikeist, m..?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 04, 23:22)
ačiū su Kiev 6c
išbandžiau papigiaiską tudor juostą, ir žiauriai šlykščios spalvos, net iš jos į j/b nemoku normaliai paverst jaučiu lievas toks j/b , ane?
išbandžiau papigiaiską tudor juostą, ir žiauriai šlykščios spalvos, net iš jos į j/b nemoku normaliai paverst jaučiu lievas toks j/b , ane?
o Kiev cia vid formatas?
jeeee. ir man nepatiko. jo, vertimas siaip sau.
bet kaip fonas sukasi, cia gal jau spec ps efektai? idonmiai atrodo, nors vaika fotkinant netinka, dar veidas kazhkoks labai baltas, isgdeges, akytes stiklines. nu nzn.
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 00:51)
Pamaniau, kad laikas ir man bent viena portreta parodyti...
patrauke demesi portretas, gal neiprastom spalvom, nors man kompozicija kliuna, bet nera blogai.
Svajonė mūsų matau smaginiesi tiek grožių mums prirodei
Akasha kad nete yra tai ir klausiu kiek tiesos, supratau kad bereikalo būkštauju tai jau pradėsiu savo helioso paieškas
brumbrumai jokio patarimo kaip tinkamai patvarkyt fokusa negavau, tik sako kai reguliuojasi tai būna kad artima fokusa susitvarko o iš toli plaukia, čia turbūt jau reikai jiems siusti kad sutvarkytu.
Sigmos 50-ko su geru fokusu neradau, bet 85-ka pavyko. Truputi žaidinėjuosi, tai prie 1.4 diafragmos išlenda chromatinės aberacijos 5domu su visais taip, ar kopija prasta
Akasha kad nete yra tai ir klausiu kiek tiesos, supratau kad bereikalo būkštauju tai jau pradėsiu savo helioso paieškas
brumbrumai jokio patarimo kaip tinkamai patvarkyt fokusa negavau, tik sako kai reguliuojasi tai būna kad artima fokusa susitvarko o iš toli plaukia, čia turbūt jau reikai jiems siusti kad sutvarkytu.
Sigmos 50-ko su geru fokusu neradau, bet 85-ka pavyko. Truputi žaidinėjuosi, tai prie 1.4 diafragmos išlenda chromatinės aberacijos 5domu su visais taip, ar kopija prasta
o la la la, kaip katė su kačiuku
O la la la, labai fainuoliškai leliokas atrodo
Dar dedu vieną laikrodžio temai
" ko man tas laikas taip lėtai eina...?"
Labai laukiu nuomonių
Dar dedu vieną laikrodžio temai
" ko man tas laikas taip lėtai eina...?"
Labai laukiu nuomonių
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 05, 09:06)
as jau laukiu zaidimo tesinio.. kada Cheles atsikels?
Cheles atsikele... meile 50 laisku einu ziureti, jei bus ikritusios trukstamos foto - eisiu deti
mamagute -> Įdomi nuotrauka Gal kiek tamsoka, gal kiek iš toleliau norėtųsi, bet matyt toks užmanymas buvo? Kažkaip viskas labai suspausta. Man patiko.
O la la la -> Man fainesnė ta, kur flick'e Faina.
Aš irgi laukiu, kada visos foto bus sukeltos, tada jau spėliosiu
Papildyta:
Turėsi darbo dbr
O la la la -> Man fainesnė ta, kur flick'e Faina.
Aš irgi laukiu, kada visos foto bus sukeltos, tada jau spėliosiu
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 10 05, 11:15)
Turėsi darbo dbr