Man toks klausimas kilo - kokio dydzio nuotrauka siusti zaidimui? Originala? Ar sumazint?
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 04, 23:09)
Man toks klausimas kilo - kokio dydzio nuotrauka siusti zaidimui? Originala? Ar sumazint?
Žinoma mažink
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 04, 23:21)
Žinoma mažink
Aha, protingai as cia paklausiau...
Pamaniau, kad laikas ir man bent viena portreta parodyti...
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 00:51)
Man patinka Ale kiek daug raudonos, net akį rėžia, bet matyt realybėje taip ir buvo? Patinka katino poza ir jo tas toks atsipalaidavimas - Aš karalius O jau jo žvilgsnis
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 04, 23:22)
ačiū su Kiev 6c
Papildyta:
išbandžiau papigiaiską tudor juostą, ir žiauriai šlykščios spalvos, net iš jos į j/b nemoku normaliai paverst jaučiu lievas toks j/b , ane?
http://farm7.static...._cff1f9bc6e.jpg
Papildyta:
išbandžiau papigiaiską tudor juostą, ir žiauriai šlykščios spalvos, net iš jos į j/b nemoku normaliai paverst jaučiu lievas toks j/b , ane?
http://farm7.static...._cff1f9bc6e.jpg
Patinka man. Aš nelabai ir išmanau apie jb vertimą, vargstu, bet man gražu. Nu bet kaip gražiai viskas sukasi, atrodo, kad vaikas sukosi judesy - patinka
na ką merginos, su tikru rudeniu... o gal jau rudenio pabaiga?
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 05, 01:29)
na ką merginos, su tikru rudeniu... o gal jau rudenio pabaiga?
gražiai tie lapai ant vandens paviršiaus sugulė. Bet man labiau patiko tavo tas pirmasis ruduo. Šita atrodo mintis buvo, žinojai kokios foto nori, bet išpildymas nelabai.
Jei lėksi dar į tą pačią vietą, pabandyk nufotografuoti spalvotų lapų
"ežerą". Sužaisti su diafragma. Bet nieko daugiau neimti nei viršuje nei apačioje. Gal dar kokį saulės zuikį pagauti, su atspindžiais sužaisti kaip toje kitoje foto.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 04, 22:22)
sita labai faina
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 04, 23:51)
ech, kaip noretusi maziau raudonos spalvos bet pats kadras
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 05, 00:29)
patiko. tik mano nuomone galetu ir nebuti priekio susiliejusio
nu ***** geras man patiko, toks kaip prieš 100 metų nufotkintas katinas
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 05, 00:29)
o , kaip gražu man viskas čia gerai
Svajone, man labai redscale valtis patiko. Norėsiu irgi tokias juostas pabandyti. Kur pirkai jas? jau turi, matau, fotkę kalėdiniams mainams..
vaikai irgi patiko, spalvos rudeniškai gyvybingos. su besivartančiu ir man geriau
Jūržole, kašaras kaip nutapytas
Kike, reikia tos apačios, reikia, nepjauk tas pirmas planas būtinas.
vaikai irgi patiko, spalvos rudeniškai gyvybingos. su besivartančiu ir man geriau
Jūržole, kašaras kaip nutapytas
Kike, reikia tos apačios, reikia, nepjauk tas pirmas planas būtinas.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 07:03)
Svajone, man labai redscale valtis patiko. Norėsiu irgi tokias juostas pabandyti. Kur pirkai jas? jau turi, matau, fotkę kalėdiniams mainams..
Ačiū, raikia užsirašyt iš shop.efoto pirkau, ten lomo visokiom juostom prekiauja jie
http://shop.efoto.lt...le-xr-50-200120
Pamaniau, kad laikas ir man bent viena portreta parodyti...
Portretas yra ŽMOGAUS atvaizdas