Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 10 07, 18:35)

vienintelė, 07 Spa 2011 - 18:35, paraÅ�Ä—:

vienintelė, 07 Spa 2011 - 18:35, paraÅ�Ä—:

fainas tas voratinklis, iš vis tu man paskutiniu metu super patinki smile.gif darbai labai įdomūs, nebanalūs mirksiukas.gif
o man šiandien užlūžo sigma objektyvas ir nebefokusavo doh.gif  blyn o tik 3 dienos jam, pakeitė jį, bet ši kopija dar didesnes chromatines aberacijas turi doh.gif

fainas tas voratinklis, iš vis tu man paskutiniu metu super patinki smile.gif darbai labai įdomūs, nebanalūs mirksiukas.gif
o man šiandien užlūžo sigma objektyvas ir nebefokusavo doh.gif  blyn o tik 3 dienos jam, pakeitė jį, bet ši kopija dar didesnes chromatines aberacijas turi doh.gif

o tu 85mm pirkai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 07, 17:40)

Kikirike, 07 Spa 2011 - 17:40, para�ė:

Kikirike, 07 Spa 2011 - 17:40, para�ė:

o tu 85mm pirkai?  g.gif

o tu 85mm pirkai?  g.gif

taip 85mm
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 07, 18:46)

vienintelė, 07 Spa 2011 - 18:46, paraÅ�Ä—:

vienintelė, 07 Spa 2011 - 18:46, paraÅ�Ä—:

taip 85mm

taip 85mm

aišku, nu gerai,kad tfu tfu tfu mano veikia simga (mano 50mm) ,mastau apie 24-70mm kažkada įsigyti ,bet nu kažkaip dabar baisu pasidarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 07, 17:48)

Kikirike, 07 Spa 2011 - 17:48, para�ė:

Kikirike, 07 Spa 2011 - 17:48, para�ė:

aišku, nu gerai,kad tfu tfu tfu mano veikia simga (mano 50mm) ,mastau apie 24-70mm kažkada įsigyti ,bet nu kažkaip dabar baisu pasidarė  g.gif

aišku, nu gerai,kad tfu tfu tfu mano veikia simga (mano 50mm) ,mastau apie 24-70mm kažkada įsigyti ,bet nu kažkaip dabar baisu pasidarė  g.gif

būk gera, nepirk, toks šššš, aš turėjau, ir negalėjau atsidžiaugt , kad pardaviau..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 18:52)

Svajonė mūsų, 07 Spa 2011 - 18:52, paraÅ�Ä—:

būk gera, nepirk, toks šššš, aš turėjau, ir negalėjau atsidžiaugt , kad pardaviau..

Sigmos??? g.gif nu bliamba daug kas giria juos,tai gal tau pasitaikė g.gif nu bet kokiu atveju neturiu už ką lotuliukas.gif tai teks atidėti vėlesniam laikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 07, 18:48)

Kikirike, 07 Spa 2011 - 18:48, para�ė:

Kikirike, 07 Spa 2011 - 18:48, para�ė:

As tokius turiu ax.gif ir 50mm f1.4 ir 24-70mmf2.8 ar geri?Nezinau..fokusas grybina..bet ar gali buti,akd abu kalti ar fotikas ciort znajet doh.gif Neuziimam rimtam tvarkymui doh.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 18:52)

o kas butent negerai buvo?
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 07, 19:02)

pandre, 07 Spa 2011 - 19:02, para�ė:

pandre, 07 Spa 2011 - 19:02, para�ė:

As tokius turiu ax.gif ir 50mm f1.4 ir 24-70mmf2.8 ar geri?Nezinau..fokusas grybina..bet ar gali buti,akd abu kalti ar fotikas ciort znajet doh.gif  Neuziimam rimtam tvarkymui doh.gif

As tokius turiu ax.gif ir 50mm f1.4 ir 24-70mmf2.8 ar geri?Nezinau..fokusas grybina..bet ar gali buti,akd abu kalti ar fotikas ciort znajet doh.gif  Neuziimam rimtam tvarkymui doh.gif

nu bliamba doh.gif nu bet jei tarkim grybina fokusas imi ir nuneši atgal,ar neina taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 07, 19:04)

Kikirike, 07 Spa 2011 - 19:04, para�ė:

Kikirike, 07 Spa 2011 - 19:04, para�ė:

nu bliamba  doh.gif nu bet jei tarkim grybina fokusas imi ir nuneši atgal,ar neina taip?  g.gif

nu bliamba  doh.gif nu bet jei tarkim grybina fokusas imi ir nuneši atgal,ar neina taip?  g.gif

Kur? I Honkonga? lotuliukas.gif Gi pirkom internetineje parduotuveje is Honkongo, atskriejo per viena diena thumbup.gif va ka reiskia, kai ne is Ebay, o is tikros pardes perki..bet,matai, negaliu skayti, kad jie kalti..nes kai dariausi testa(ta pati, kur daugelis cia rode,ta toki lapa fotkino) tai man rode keistai..desines puse fokusas buvo tikslus, o kaires puses -front doh.gif Tai, nesitiki, kad cia abieju objektyvu tokia pati klaida..turbut pats fotikas grybina doh.gif Buvom nunese i parduotuve spec,bet jie pareiske, kad nera mate tokio atvejo...sako jei nori, duoks mums, mes siusim patvarkyti, nes patys netvarko...tai uzmintu min men....tai taip ir likom...
Cia kalbejau apie 50mm
O ta 24-70mm pirkom seniai, kai tik si fotika papirkom, tai is karto ir objektyva papirkom..tai, zinai....nieko ir nesugrazinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 07 spalio 2011 - 18:10
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 16:20)

Svajonė mūsų, 07 Spa 2011 - 16:20, paraÅ�Ä—:

Svajonė mūsų, 07 Spa 2011 - 16:20, paraÅ�Ä—:

einant pro šalį radau vieną voratinklį, ir visaip kaip aš jį bandžiau nufotkint, nu ir šūduks gavosi  doh.gif  nesupantu kaip jūs juos gražiai mokat nufotkint, aš jau ne pirmą kart bandau, bet dar nei kart nepasisekė  doh.gif

einant pro šalį radau vieną voratinklį, ir visaip kaip aš jį bandžiau nufotkint, nu ir šūduks gavosi  doh.gif  nesupantu kaip jūs juos gražiai mokat nufotkint, aš jau ne pirmą kart bandau, bet dar nei kart nepasisekė  doh.gif

O kodel nepasiseke? Grazus voratinklis, grazus lasiukai, grazios spalvos... gal is arciau noretusi ir ryskesnio. Nors pats graziausias tai man apatinis kairysis nuotraukos kampas, labai graziai sulietas. Tai is tos puses gal ir "nepasiseke" siek tiek, jei kampas uz voratinkli idomesnis... bet man visai nieko.

QUOTE(Cheles @ 2011 10 07, 16:23)

Cheles, 07 Spa 2011 - 16:23, para�ė:

Cheles, 07 Spa 2011 - 16:23, para�ė:

kazkada buvo visokios savaites temos, viena ju  - kontrastai, gal kol pertraukaujam su spejimu zaidimu, norite vel su kontrastais pazaisti?

kazkada buvo visokios savaites temos, viena ju  - kontrastai, gal kol pertraukaujam su spejimu zaidimu, norite vel su kontrastais pazaisti?

O kaip zaisti? j/b turi buti, ar galima ir spalvotai? As j/b dar nebandziusi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 07 spalio 2011 - 18:10
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 06, 23:24)

Kikirike, 06 Spa 2011 - 23:24, para�ė:

Kikirike, 06 Spa 2011 - 23:24, para�ė:

aš irgi norėčiau nusipirkti laiko  lotuliukas.gif

na jei rudenio temai,tai dedu truputuką  lotuliukas.gif  blush2.gif

user posted image

user posted image

aš irgi norėčiau nusipirkti laiko  lotuliukas.gif

na jei rudenio temai,tai dedu truputuką  lotuliukas.gif  blush2.gif

user posted image

user posted image

kaip grazuuuuu wub.gif

je t'aime
ruduo nespalvotas patiko

neiste Prieglobstyje: man patiko ,tik daryciau sviesesne gal g.gif

mamagute
"Dviese" patinka spalvos

Svajonė mūsų kaip visad grazu voratinklis bigsmile.gif

Cheles juoda/balta isimylejau rimtai kaip super labai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 07, 19:08)

pandre, 07 Spa 2011 - 19:08, para�ė:

pandre, 07 Spa 2011 - 19:08, para�ė:

Kur? I Honkonga? lotuliukas.gif Gi pirkom internetineje parduotuveje is Honkongo, atskriejo per viena diena thumbup.gif  va ka reiskia, kai ne is Ebay, o is tikros pardes perki..bet,matai, negaliu skayti, kad jie kalti..nes kai dariausi testa(ta pati, kur daugelis cia rode,ta toki lapa fotkino) tai man rode keistai..desines puse fokusas buvo tikslus, o kaires puses -front doh.gif Tai, nesitiki, kad cia abieju objektyvu tokia pati klaida..turbut pats fotikas grybina doh.gif Buvom nunese i parduotuve spec,bet jie pareiske, kad nera mate tokio atvejo...sako jei nori, duoks mums, mes siusim patvarkyti, nes patys netvarko...tai uzmintu min men....tai taip ir likom...
Cia kalbejau apie 50mm
O ta 24-70mm pirkom seniai, kai tik si fotika papirkom, tai is karto ir objektyva papirkom..tai, zinai....nieko ir nesugrazinsi lotuliukas.gif

Kur? I Honkonga? lotuliukas.gif Gi pirkom internetineje parduotuveje is Honkongo, atskriejo per viena diena thumbup.gif  va ka reiskia, kai ne is Ebay, o is tikros pardes perki..bet,matai, negaliu skayti, kad jie kalti..nes kai dariausi testa(ta pati, kur daugelis cia rode,ta toki lapa fotkino) tai man rode keistai..desines puse fokusas buvo tikslus, o kaires puses -front doh.gif Tai, nesitiki, kad cia abieju objektyvu tokia pati klaida..turbut pats fotikas grybina doh.gif Buvom nunese i parduotuve spec,bet jie pareiske, kad nera mate tokio atvejo...sako jei nori, duoks mums, mes siusim patvarkyti, nes patys netvarko...tai uzmintu min men....tai taip ir likom...
Cia kalbejau apie 50mm

aaaa blush2.gif supratau tada ax.gif nu aišku dar milijoną kartų apgalvosiu ko aš ir kaip noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 07, 18:08)

pandre, 07 Spa 2011 - 18:08, para�ė:

pandre, 07 Spa 2011 - 18:08, para�ė:

Cia kalbejau apie 50mm

Cia kalbejau apie 50mm

o aš manau kad abu objektyvai gali būt blogi jei tai sigma, jiems būdinga fokuso paklaidos, kur paryškinau nesupratau šitos vietos gali vaizdiškai parodyt?
Atsakyti