Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 07, 16:26)
gerai, jeigu niekas neatsisauks, dalinsimes perpus mastau.gif

ai ką čia tempti gumą, jei turi dar mano mailą, persiųsk vieną foto. Gal sušvies protas ir pratęsimą padarysiu.
O jei kitos pati nenori pratęsti ar irgi neturi laiko, gal didelėm raidėm brūkštelti reikia ir kas nors atsilieps
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 07, 16:37)
ai ką čia tempti gumą, jei turi dar mano mailą, persiųsk vieną foto. Gal sušvies protas ir pratęsimą padarysiu.
O jei kitos pati nenori pratęsti ar irgi neturi laiko, gal didelėm raidėm brūkštelti reikia ir kas nors atsilieps

sakyk, skaicius ar cherbas? lotuliukas.gif tiksliau pirma ant antra foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 07, 13:39)
pioneer.gif
Si man patinka, aisku, turbut, man vienai..bet idomu ka jus manot, turiu ir sviesesne, bet si labiau blush2.gif

Prieglobstyje:
user posted image

tavo mintį labai suprantu, ką norėjai parodyt - taip pat. Tik kaip visada viena problemėlė- ar įdomu kitiems...Reikia laiko, kad objektyviai pats įvertintum foto, jai neliktų jokių "jausmų".
Štai maniškė (prieš keletą valandų nufotkinta), ją vadinčiau "Dviese". Tiesiog rodau, taip sakant, tau "į kompaniją" biggrin.gif
user posted image

va, po šios dienos diskusijų ir priauga tokių medžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 07, 16:40)
sakyk, skaicius ar cherbas? lotuliukas.gif tiksliau pirma ant antra foto rolleyes.gif

nu sakau antra
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 07, 15:44)
tavo mintį labai suprantu, ką norėjai parodyt - taip pat. Tik kaip visada viena problemėlė- ar įdomu kitiems...Reikia laiko, kad objektyviai pats įvertintum foto, jai neliktų jokių "jausmų".
Štai  maniškė (prieš keletą valandų nufotkinta), ją vadinčiau "Dviese". Tiesiog rodau, taip sakant, tau "į kompaniją" biggrin.gif

kur nuotraukos akcentas? į ką žūrėt? na taip, ieškojai įdomesnio kampo, bet nuotrauka neįdomi.. kažkokia betvarkė.. ir žolės, ir krūmai, ir medžiai.. nesuprantu kuris iš šių bjektų yra dominuojantis.. didelė žolė? o gal tie medžiai? nepatko man smile.gif
Atsakyti
einant pro šalį radau vieną voratinklį, ir visaip kaip aš jį bandžiau nufotkint, nu ir šūduks gavosi doh.gif nesupantu kaip jūs juos gražiai mokat nufotkint, aš jau ne pirmą kart bandau, bet dar nei kart nepasisekė doh.gif

user posted image
Atsakyti
as siandien dar vis apie tuos stilius galvojau, paknisau savo archyvus.
kazkada buvo visokios savaites temos, viena ju - kontrastai, gal kol pertraukaujam su spejimu zaidimu, norite vel su kontrastais pazaisti?

juoda/balta
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 17:20)

nuuu ir per kuria viena nepasiseke?? smile.gif man tai cia viskas good, tik gal "astresnio" fokuso i vorantinkli noretusi (wubiniai komentarai, taip taip, zinau tongue.gif)
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 07, 17:44)

gal mano akys zvairos, bet man grazu biggrin.gif
pamenu pas mociute virs valgomojo stalo kabejo senas foto paveikslas, kuriame buvo vaizduojamas vingiuojantis keliukas tarp topoliu, pusu, nieko ypatingo..Zinok mielai sia foto keisciau i ten buvusia..
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 07, 16:21)
as siandien dar vis apie tuos stilius galvojau, paknisau savo archyvus.
kazkada buvo visokios savaites temos, viena ju  - kontrastai, gal kol pertraukaujam su spejimu zaidimu, norite vel su kontrastais pazaisti?

juoda/balta

oij nzn, jaučiu, kad pasuosiu, nesugebėsiu smile.gif koliažas ne mano arkliukas, labai juos mėgstu, bet nesugebu komponuot.. o čia dar kontrastai.. oij ny ny ny smile.gif aišku turėsiu raumeny kad toks žaidimas vyksta, pabandysiu sau, bet jaučiu taip nieko ir neparodysiu biggrin.gif
Atsakyti
Cheles, man pirmoji patinka.

blin, ir mano tipo wubinis, ania? doh.gif

ok, nuostabiai žaidžia geometrinės figūros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 spalio 2011 - 16:28
aš norėčiau pažaisti praktiškai. Pavyzdžiui, su dirbtine šviesa ką sužaisti. Kol kas nesu nieko padarius normalaus schmoll.gif

ai esu, sorry. bet buvo labai sunku...
tai tiek to, atsiimu, pati kalta esu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 spalio 2011 - 16:30
QUOTE(Alabama @ 2011 10 07, 08:39)
Say..Vienas didelis prasymas, manau, kad gal ir kolektyvins, nu.

Netingek kartais paimti kokia musu ideta nuotrauka ir ja iskaulinet, sudirbt, supurtyt jos autoriu, duot spyri siknon

drinks_cheers.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 07, 09:30)
bet siaip dramos patinka

cool.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 10 07, 09:46)
buna tokiu kaip jaunas menulis, ateina, pabuna, dingsta - kaip gi susibendraut su tokiom? sudetinga sakyciau

as is tu blush2.gif bet prisedu trumpam, perskaitau psl, begu, paskui vel, kol paveju praeina laiko, viskas issakyta buna ir pan, fotografavimas uzstrigo pastaruoju metu, bet va ana dien su juostinuku pasivaiksciojau rolleyes.gif taip gera pasidare...

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 11:18)
Tiesa, man asmeniskai tai jau praejo tie naujokiski skauduliai. Bet dar nepamirsau ju, gal todel vis dar reaguoju smile.gif

Praeis mirksiukas.gif

QUOTE(pandre @ 2011 10 07, 14:15)
o gal tikrai niekas jo ir ne nepastebejo?

PAstebėjo, bet kaip jau sakė - jis nieko nekeičia, ar jis būtų, ar jo nėra nuo to nuotraukos "esmė" nepakito.

Su laiku įgįsi patirties, išmoksi matyti daugiau ir suprasi, kad ne visada tai, ką kažkas pasakė kaip trūkumą vienai nuotraukai, yra trūkumas visose nuotraukose 4u.gif

rG, pamečiau tavo pasisakymą, bet žiūriu mąstau visiškai taip pat ax.gif

Kikirike, man šįkart nelabai, tik ant laiptų dviguba įdomi.

Kitokia Alabama iš pradžių atrodė neįprastai, dar nežinau ar patinka. Man labiausiai isiminęs Tavo portretas- auto, kur fone siena su nuotraukomis. Tokia turbūt mano galvoj ir būsi ax.gif
Atsakyti