Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 10 07, 16:38)
Labai gerai, kad isdestei.... Dabar as galiu pasakyti, kad nematau as tu tavo isvardytu pliusu, del foto kokybes nebuvimo....
Ne nu tikrai sunku iziureti, kur ten jaunas medis kur senas. Todel tikrai sakyciau trink foto ir varyk is naujo fotografuoti ta vieta...
Kompoziciskai apacios daugoka, ta prasme tiek misko tiek dangaus vienodai... tai kadra dalina i dvi dalis... daryk arba placiau arba siauriau, bet maziau apacios imk... sulauk tokio oro, kai dangus bus debesuotas, tada nebus tie medziai tiesiog plyname bantame fona... Su apdirbimu si karta manau, kad tik pabloginai kadra....

dekoju uz issamu isdestyma.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 07, 14:25)
Komentuokite...  smile.gif As tai pradedu jau atsirinkinet ka komentuot. Nes yra tokiu "ale" pazengusiu, kurios tu komentaru nenori, arba rodo akivaizdu ignora jiems... Nors akivaizdzios klaidos buna pasakytos. As ir ne viska "pasiimu" is komentaru, bet laukiu ju visu ir is VISU.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

aha, mano mandagiai praleidai apie makiazhus biggrin.gif
kita vertus, butent ir tai irgi pastebi, kai komentuoji, o zmogus nereaguoja, tai irgi nustoji wink.gif ex. is tikruju toks pilstymas gaunasi si musu diskusija. kazhkokia nepenktadienine.
Atsakyti
dabar prisiminiau, kad yra keleta merginu, is koliazu zaidimo, kurios nepadare, tai gal kas noretu tom nepadarytom nuotraukom koliaza sulipdyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 07 spalio 2011 - 15:30
QUOTE(neiste @ 2011 10 07, 13:39)
pioneer.gif

Prieglobstyje:
user posted image

va , ką tik buvau miške ir panašios temos foto turiu smile.gif Galvoju, ar būtų įdomi... jei ką- įkelsiu čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 07, 17:00)
va , ką tik buvau miške ir panašios temos foto turiu smile.gif Galvoju, ar būtų įdomi... jei ką- įkelsiu čia smile.gif

man idomu rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 07, 11:14)
aaaa... nu kam kam, o man ant drąsos išgerti tikrai nereik smile.gif

aš tiesiog žinau, kaip būna. ne kartą yra buvę. prašo prašo tos kritikos daug kas, o kai imi kritikuot atsipalaidavęs, nes tipo reikia, ir apsiprasminęs, pypiec pareina. tam, kuris kritikuoja. vis tik internetinis bendravimas yra blogis - tono nesijaučia, veido išraiškos nesimato, ironija įžvelgiama ten, kur jos nėra, rašom ne taip kaip kalbam ar galvojam, galvojam ne taip, kaip rašom. trūksta spalvos. galų gale, parašai ir paleidi - nebeturi įtakos skaitančiojo ir priimančiojo reakcijai. gyvame pokalbyje vis tiek pamatai, kad upsikas koks nutiko, pagauni ir pataisai reikalą, o interyje - vienas parašo geriausių norų kupinas, o kitas eina žudytis arba laiko nuoskaudą, kuri kada nors kokia nors forma neišvengiamai išsilieja.

skaitau tave dabar ir šypsausi sau. Tiek senoje temoje, tiek šioje vyksta tie patys dalykai. Galvoju, kad šiuo metu reaguočiau kitaip į visokius bereikšmius įvykius.

Nu norėčiau ką nors parodyti, bet neturiu. Guli juostelė fotike, dulka. Reik naujo myto, tada gal užbaigčiau. Tik mytas neaišku kada. Atostogų negavau, Lt nepasivaidensiu.
Papildyta:
Neiste nu žinok visai nesižiūri tavo foto. nei šviesesnis nei tamsesnis variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 spalio 2011 - 15:18
QUOTE(sayonara @ 2011 10 07, 08:04)
išsivystė diskusija, pandrė pasakė, aš pasakiau savo nuomonę, kad jis man netrukdo (nu ačiū nepasakiau, savaime suprantama, kad ačiū, ***, gi ne daržely rašyt mokomės), Rita pridūrė, bet žodį "ir dabar kenčiu dėl to" pasakė pandrė, nors aš nesiroviau ir nesuprantu, nuo ko jin kentėjo.

Zodziu taip. Nuo nieko as nekenciu, viskas man gerai..buvo gi smailikas ten prisiutas...tikrai, kad internetinis bendravimas duoda savo..kiekvienas pagal tuo metu vyraujancia nuotaika viska ir supranta!
Gal kiek jautriau sureagavau i RG pasakyta fraze"prasikrapstyk akis" bet realiai as irgi is tu megeju staciokisku komentaru...Patinka Laukines pasisakymai, tokie tiesiai sviesiai, patinka tavo be uzuolanku, ir daugelio kitu..taip, kad ramiakas..tiesiog pasakiau apie pirstuka, ne todel, kad jo man truko, o va spec, kad niekas nedriso to pamineti(o gal tikrai niekas jo ir ne nepastebejo?) nu ir uzvire! Na ir gerai, hatia nors as apie ji pasakiau...ir dzin man ar jus mane besivaikancia naujokiu taisyklemis isvadinsite ar dar kuo...as pati turiu milijona nuotrauku su tais nukirstais pirstukais, ir ne tik..ir ne is tu laiku,kai nezinojau, kad jie "nekarpomi". Zinojau kad karpomi, bet svarbiau man buvo emocija tongue.gif Tikrai ne kabinetis prie Say nuotrauku atejau ar zyzti, verkslenti del komentaru trukumo...beje ,nejauciau to trukumo smile.gif Bet ne milijonus nuotrauku rodydavau..taip, kad peace mirksiukas.gif
Atsakyti
Maija, matau įkėlei nuorodas, ačiū. Pasižiūrėsiu kai daugiau laiko bus.

Zirze, gaila, kad liko kelios foto su nebaigtais koliažais. Reiktų užbaigti. Jei niekas neapsiims, pabandysiu aš vienai, bet tik tuo atveju jei niekas kitas nenorės, nes su laiku striuka ir nefotografinis periodas. Bet faktas, negražu, kad liko nepadaryta ir reikia paruošti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 spalio 2011 - 15:17
nu ir pavarėt doh.gif
sorry, bet šiandien kažkaip aš viena su vaikais apsikrovus ir dirbu mama ir šeimininke tai nieko nespėju doh.gif

tai tik noriu padėkoti už komentarus kuriuos tikrai visus perskaičiau VISUS ir patiko kad ir naujokės kritikavo 4u.gif sutinku dėl baugumo,sutinku dėl kai kurių foto tamsumo, na diena tikrai nesaulėta buvo doh.gif

dėl komentavimų, na pvz šiandien aš išvis laiko neturiu tam,tai nu nėra to laiko tai nėra,tai ir nepakomentuoji... o man labiau patiktų tokie žaidimai,anonimiškai ateina tarkim kartą į savaitę įdeda kas nori foto,ja komentuojam,aptariam paspėliojam kieno ir visos patenkintos, na tokios savaitinės foto gautųsi ax.gif na galim ir rečiau ax.gif geriau mažiau bet kokybiškiau ax.gif

Yvette - nu liūdnumas kad neatvarysi verysad.gif o aš jau tiek priplanavus buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 07, 16:15)

Zirze, gaila, kad liko kelios foto su nebaigtais koliažais. Reiktų užbaigti. Jei niekas neapsiims, pabandysiu aš vienai, bet tik tuo atveju jei niekas kitas nenorės, nes su laiku striuka ir nefotografinis periodas. Bet faktas, negražu, kad liko nepadaryta ir reikia paruošti.

gerai, jeigu niekas neatsisauks, dalinsimes perpus mastau.gif
Atsakyti
oij kiek pezalų prirašėt biggrin.gif penktadienis, visom išsišnekėt reikia biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 07, 13:30)

Svajonė mūsų -> Patiko man tavo rūkai du, ne visi, bet patiko, bloge. http://2.bp.blogspot...qYI/s1600/5.jpg ir paskutinis su saule. Faina. Patinka, kad nespalvota, patinka pats objektas. Pirmame, kur man patinka užkliuvo dešinėj apačioj krūmelio ar medžio šakos, pvz aš naikinčiau smile.gif

žinok galvojau apie to krūmo naikinimą, bet vis gi nusprendžiau palikti, nes nesinorėjo visiškos simetrijos.. g.gif nzn ar čia gerai, ar blogai, bet aij biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 07, 15:15)
Zodziu taip. Nuo nieko as nekenciu, viskas man gerai..buvo gi smailikas ten prisiutas...tikrai, kad internetinis bendravimas duoda savo..kiekvienas pagal tuo metu vyraujancia nuotaika viska ir supranta!
Gal kiek jautriau sureagavau i RG pasakyta fraze"prasikrapstyk akis" bet realiai as irgi is tu megeju staciokisku komentaru...Patinka Laukines pasisakymai, tokie tiesiai sviesiai, patinka tavo be uzuolanku, ir daugelio kitu..taip, kad ramiakas..tiesiog pasakiau apie pirstuka, ne todel, kad jo man truko, o va spec, kad niekas nedriso to pamineti(o gal tikrai niekas jo ir ne nepastebejo?) nu ir uzvire! Na ir gerai, hatia nors as apie ji pasakiau...ir dzin man ar jus mane besivaikancia naujokiu taisyklemis isvadinsite ar dar kuo...as pati turiu milijona nuotrauku su tais nukirstais pirstukais, ir ne tik..ir ne is tu laiku,kai nezinojau, kad jie "nekarpomi". Zinojau kad karpomi, bet svarbiau man buvo emocija tongue.gif Tikrai ne kabinetis prie Say nuotrauku atejau ar zyzti, verkslenti del komentaru trukumo...beje ,nejauciau to trukumo smile.gif  Bet ne milijonus nuotrauku rodydavau..taip, kad peace mirksiukas.gif

tai ok, tikrai smile.gif

ne Tau rašau, bet kartais atrodo, kad naujokės pasąmoningai galvoja, kad buvimas naujoke yra kažkokia nedasivystymo stadija doh.gif taigi normalu nežinoti, nesuprasti, laikytis taisyklių, kad jas išmoktum, klausti kitų, laukti atsakymo, visi nuo to pradėjo. tik nereikia nedrąsumų tų ir jautrumų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 spalio 2011 - 15:39