QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 15:46)
blyn, išduosiu dabar paslaptį kokią Say aš įsivaizdavau
ir aš panašią tarką įsivaizdavau. Bet tik pamačiau, akimirkai nustebau, kad netokia, bet iškart supratau, sakau: tai Tu tikrai Perto***nė būsi? Sako, aha.
QUOTE(Yvette @ 2011 10 02, 12:40)
Drabužių pasikeitimui neturėjau. Buvo pradinė idėja, bet realaus vaizdo kaip sustoti, kur žiūrėti ne. Fotosesija užtruko gal pusvalandį.
Ir merginos improvizavo.
.. ir improvizavo puikiai. Bet. Jei tai būtų komercinė fs, su atatinkamu pinigų kiekiu už atatinkamą foto skaičių, norėtųsi ir rūbus pasikeist idant foto būtų įvairios ir fs turbūt truktų ilgiau nei 30 minučių ir pan.
Kartais nepasiruošimas foto, yra būtent pasiruošimas. Ir nekarpyti nagai ar neplautos galvos gali būti foto idėja. Ir niekaip nepatikėsiu, kad tiesiog netyčia visi apsirengėte juodai, pasiėmėte instrumentus, tiesiog, šiaip.
Man ta foto, kur flikre pakomentavau, labai patiko, kaip sakiau, svao kraupumu. Nes nuotaika, man nenatūrali, netikiu, kad tokia šeima esate realiai, kokią save
sukūrėte nuotraukoje. O kadangi tai nekomercinė fs, o mytas fotografuojančių, kuris supranta, kad foto kiekis visiškai nelygu foto kokybei ir kad vienas geras kadras gali atstoti šimtą šiaip paprastų, tai visai normalu, kad iš myto fs yra vos viena (gal kelios) foto, bet kuri yra tikrai gera.
Pasiruošimas fotosesijai yra būtinas. Imho.
QUOTE(Rico @ 2011 10 04, 16:03)
Va Laukines speliojau kuri, kaip supratau liepe jai merginos dalyvauti
ir neradau
QUOTE(Ka @ 2011 10 04, 16:26)
Tai kaip supratau, moderatorės nepriėmė. Pamatė kažkur turbūt.
Taip ir buvo
Nedalyvavau. Tiksliau neleido, nes buvau įkėlusi čia.
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 04, 18:18)
Niu jau, mergyt, niekas tavęs neignoruoja juk
nesišalink tik
Užknisa virkaujantys ir norintys dėmesio va šiaip. Tu tokia. Puikiai fotografuoji ir nesi ignoruojama. Jei norisi užuojautos ir švelnumo, geriau čia nelauk, prisiglausk prie mylimo ar paverk viena kur. Čia reikia foto. Komentarų. Reikia mokėti juos priimti, atsirinkt ir įgert į save tokią info, kuri išties juose yra labai vertinga.
Šitam forume, informacijos klodai. Naudokis tuo ir nebūk jautri. Čia tam ne vieta. Sureagavau į Tavo šį išsišokimą tik todėl, kad man patinki. Aš matau Tavo darbus ir kai turėsiu ką į juos pasakyt, patikėk, pasakysiu
Laba diena, kūtvėlos.