Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 04, 20:50)
aha, ruduo atėjo!!!

tik nekarksėkit visos iš eilės, kaip centravimas kliūna  biggrin.gif  džiaugiusi iš vis, kad pagavau aš jį, nes lakstė kaip išprotėjęs, ir lapus spardė  biggrin.gif

o man nepatiko blush2.gif vaikis kaip iklijuotas atrodo blush2.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 04, 21:19)

O be blykstės anikaip? g.gif

bet ji juk i virsu saus 4u.gif nezinau, pabandyk

QUOTE(Ievukis @ 2011 10 04, 21:21)

O as irgi ateinu su viena...Sia fotkinau spec i zuikiu ir bliku tema,spec gaudziau zuiki ir beskanuodama ja kazkur pameciau.tiksliau nukeliavo netycia visai i kita folderi doh.gif jau pradejau manyt kad man tada pasivaideno arba joks zuikis nesigavo,bet siandien netycia radau doh.gif tai paveluotai i zuikiu tema blush2.gif

patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 04, 22:28)
kontrinė šviesa arba kontražūras. visagalis gūglas smile.gif pradžiai ČIA smile.gif

Papildysiu, jei galima. biggrin.gif Yra ir lietuviškai informacijos.
Besimokantiems fotografuoti. Kontrinis apšvietimas arba fotografavimas prieš šviesą.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 04, 20:50)
aha, ruduo atėjo!!!

tik nekarksėkit visos iš eilės, kaip centravimas kliūna  biggrin.gif  džiaugiusi iš vis, kad pagavau aš jį, nes lakstė kaip išprotėjęs, ir lapus spardė  biggrin.gif

uuu kaip man patiko foto 4u.gif
čia kuo fotkinta?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 04, 21:50)
aha, ruduo atėjo!!!

Man labiau patiko ta, kur leliukas voliojasi tarp lapų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 04, 00:37)
Na, rudenelis ateina, beldziasi....tai as atnesu jums rudeniniu, svieziai keptu kadru...

Man dvi pirmosios patiko, ir ketvirtoji. Ketvirtoji gal net labiau. Nes tose dviejose pirmosiose fonas taip jau graziai susuktas, kad man jis beveik uzgozia mergaite... ax.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 10 04, 06:38)
Dar siek tiek rudens spalvu:

Labai grazios spalvos, bet man irgi pati graziausia ta trecioji, kur tik Flickre parodei. O vazonikas man nea, ir net nezinau, kodel... g.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 04, 11:53)
Na atnešu savo voro gijas.

QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 04, 12:30)
Čia va kitas kadras su tais dviems voratinkiais.

Antroji patinka, o trecioji isvis puiki, labai grazus sviesos zaismas.

Kazkur pasimete kitos prisirankiotos citatos... cool.gif Bet dar labai patiko Svajones nuotraukos, ypac ta, kur vaikis lapuose "maudosi". Ir Ievukio zuikis.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 04, 22:01)
uuu kaip man patiko foto  4u.gif
čia kuo fotkinta?

ačiū 4u.gif su Kiev 6c smile.gif
Papildyta:
išbandžiau papigiaiską tudor juostą, ir žiauriai šlykščios spalvos, net iš jos į j/b nemoku normaliai paverst biggrin.gif jaučiu lievas toks j/b , ane? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 04, 21:28)
kontrinė šviesa arba kontražūras. visagalis gūglas smile.gif pradžiai ČIA smile.gif

Vat vat, mane irgi labai domina ta contre-jour fotografija... vis bandau, bandau, radusi proga, tik aisku, su mano lygiu tai dar nelabai kas gaunasi blush2.gif Bet labai megstu tokias nuotraukas ziureti, mane jos zavi...
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 04, 21:21)
tai paveluotai i zuikiu tema blush2.gif

fainai 4u.gif šiaip mielas kadras, toks natūralus labai rolleyes.gif
Atsakyti
Svajone man patinka vertimas į jb, ir kaip gerai susuko foną 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
per uzimtuma neturiu laiko nei normaliai paskaityti, nei ka parodyti neturiu. Bet pasitaisysiu ax.gif Noreciau ir as kalediniuose mainuose dalyvauti,bet kazkaip nedrasu,nes tik neseniai pradejau fotkinti ir bijau,kad mano darbelis nuvils zmogu,kuris ji gaus.
Pradejau lankyti fotopamokas,tai vakar kaip tik bandem pora kadru kontriniu apsvietimu padaryti,tik ne savo fotika turejau tai nieko neturiu. Ketvirtadieni daugiau ties siuo klausimu padirbesim, idomu kas gausis.
Siandien gavau zinute,kad atejo mano adapteris,tai bandysiu heliosa prie savo fotiko prisisukti,ziuresiu kas gausis. Praverciau tecio fotiku kolekcija,tai bandysiu dar viena fotika prikelti gyvenimui,tikiuosi pavyks.
Atsakyti

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 15:46)
blyn, išduosiu dabar paslaptį kokią Say aš įsivaizdavau

ir aš panašią tarką įsivaizdavau. Bet tik pamačiau, akimirkai nustebau, kad netokia, bet iškart supratau, sakau: tai Tu tikrai Perto***nė būsi? Sako, aha.

QUOTE(Yvette @ 2011 10 02, 12:40)
Drabužių pasikeitimui neturėjau. Buvo pradinė idėja, bet realaus vaizdo kaip sustoti, kur žiūrėti ne. Fotosesija užtruko gal pusvalandį.
Ir merginos improvizavo.

.. ir improvizavo puikiai. Bet. Jei tai būtų komercinė fs, su atatinkamu pinigų kiekiu už atatinkamą foto skaičių, norėtųsi ir rūbus pasikeist idant foto būtų įvairios ir fs turbūt truktų ilgiau nei 30 minučių ir pan.
Kartais nepasiruošimas foto, yra būtent pasiruošimas. Ir nekarpyti nagai ar neplautos galvos gali būti foto idėja. Ir niekaip nepatikėsiu, kad tiesiog netyčia visi apsirengėte juodai, pasiėmėte instrumentus, tiesiog, šiaip.
Man ta foto, kur flikre pakomentavau, labai patiko, kaip sakiau, svao kraupumu. Nes nuotaika, man nenatūrali, netikiu, kad tokia šeima esate realiai, kokią save sukūrėte nuotraukoje. O kadangi tai nekomercinė fs, o mytas fotografuojančių, kuris supranta, kad foto kiekis visiškai nelygu foto kokybei ir kad vienas geras kadras gali atstoti šimtą šiaip paprastų, tai visai normalu, kad iš myto fs yra vos viena (gal kelios) foto, bet kuri yra tikrai gera.
Pasiruošimas fotosesijai yra būtinas. Imho.

QUOTE(Rico @ 2011 10 04, 16:03)

Va Laukines speliojau kuri, kaip supratau liepe jai merginos dalyvauti  ax.gif ir neradau  blush2.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 04, 16:26)
Tai kaip supratau, moderatorės nepriėmė. Pamatė kažkur turbūt. smile.gif

Taip ir buvo smile.gif Nedalyvavau. Tiksliau neleido, nes buvau įkėlusi čia.

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 04, 18:18)
Niu jau, mergyt, niekas tavęs neignoruoja juk  mirksiukas.gif nesišalink tik  smile.gif

Užknisa virkaujantys ir norintys dėmesio va šiaip. Tu tokia. Puikiai fotografuoji ir nesi ignoruojama. Jei norisi užuojautos ir švelnumo, geriau čia nelauk, prisiglausk prie mylimo ar paverk viena kur. Čia reikia foto. Komentarų. Reikia mokėti juos priimti, atsirinkt ir įgert į save tokią info, kuri išties juose yra labai vertinga.
Šitam forume, informacijos klodai. Naudokis tuo ir nebūk jautri. Čia tam ne vieta. Sureagavau į Tavo šį išsišokimą tik todėl, kad man patinki. Aš matau Tavo darbus ir kai turėsiu ką į juos pasakyt, patikėk, pasakysiu smile.gif

Laba diena, kūtvėlos.
Atsakyti
pandre nuotraukos su mergyte ziauriai grazu ir patiko laabai wub.gif

o la la la rudens lapeliai grazi,spavos,sviesa ax.gif

Žydraakė su dviems vorantikliais laabai wub.gif

Zirzė pritariu daugumai,nelabai patiko blush2.gif paskutine jb patiko poza rolleyes.gif

Ievukis fainas saules zuikutis thumbup.gif

Svajone - spalvos nerealios wub.gif o jb koks fonas tikrai grazu labai,anksciau neatkreipdavau demesi ,na dabar kaip man patinka tokie wub.gif

as sutvarkiau savo fotosesija tik rodyti negaliu,kol zaidimas nesibaige biggrin.gif o noriu kaip jau biggrin.gif

Atsakyti