Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 10 04, 18:11)
Laba naujoje temoje.
Ką sakot, sekantis mytas čia?

nu davai ir ten ir ten lotuliukas.gif aš jau mąstau kaip man ten nusigauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 10 04, 06:38)
Labs ryts 4u.gif

Dar siek tiek rudens spalvu:

patiko pirma. tokios rudeniskos, siltos spalvos 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 10 04, 11:04)

aha, idomus, bet su spalvos gi dar galima pazaisti ir labai easy. pabandyk. gal bus kiek idomiau.

nelabai dar moku, bet butinai pabandysiu. dekui 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 04, 11:11)

2. Kaip fotkinti prieš langą? Konkreti situacija - tupi vaikai prie lango ir žiūri pro jį, noriu fotkinti iš nugaros, bet rezultate vaizdas pro langą kone dega visas, o visa kita taaamsu doh.gif

as aisku nieko dar neismanau, bet gal geriausia butu su isorine blykste 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 04, 11:53)
Na atnešu savo voro gijas.

antras ir trecias wow thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 04, 12:43)

grįžus po atostogų buvo likę keli kadrai, tai panaudojau pagal paskirtį ax.gif 

patiko portretukas smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 04, 17:32)
Neisiu ir nerankiosiu padriku postu. Geriau patylet, arba rodytis labai minimaliai... Taip ir padarysiu...

na baik, pamirsk, pradek nuo naujo balto lapo ir nedink is eterio 4u.gif

prie Kalediniu mainu jungiuos ir as. einu iskot paskutinio sarasiuko

dar klausimas del dabartines uzduoties: tik spejame kuri kieno, ar ir komentuosime kas gerai/blogai?

Papildyta:
Kalėdiniai mainai:

Ievukis
Zirze
Žydraakė
Maggie
Ka
sayonara
o la la la
Tiga
Cheles
Kikirike
noisy-B
jlclove
Atsakyti
kažin ar iki kalėdų nenusimėtys tas sarašas, bet rašausi būtinai smile.gif

Ievukis
Zirze
Žydraakė
Maggie
Ka
sayonara
o la la la
Tiga
Cheles
Kikirike
noisy-B
jlclove
Svajonė
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 04, 01:37)
Na, rudenelis ateina, beldziasi....tai as atnesu jums rudeniniu, svieziai keptu kadru...nieko prasmatnaus, bet man paciai patinka, zinokit blush2.gif  Kazkur pameciau kukluma blush2.gif

Pirma labai faina bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 04, 19:52)
kažin ar iki kalėdų nenusimėtys tas sarašas, bet rašausi būtinai smile.gif

nepasimes. Kalėdų mainams registruokitės čia
ir aš prisijungiau, kad pavydas paskui bambos negraužtų.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 04, 19:36)
nu davai ir ten ir ten  lotuliukas.gif aš jau mąstau kaip man ten nusigauti  doh.gif

ir ten ir ten neišeis. Aš kartą esu buvusi Parisfoto. Su kūdriečiais keliais ten susitikom. Nerealiai praleidom laiką. Tad jei kas turit galimybę ištrūkti tikrai nedvejokit, keli kūdriečiai tikrai ten skris, nebūsit vieni jei ką.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 04, 20:00)
nepasimes. Kalėdų mainams registruokitės čia
ir aš prisijungiau, kad pavydas paskui bambos negraužtų.
Papildyta:

ir ten ir ten neišeis. Aš kartą esu buvusi Parisfoto. Su kūdriečiais keliais ten susitikom. Nerealiai praleidom laiką. Tad jei kas turit galimybę ištrūkti tikrai nedvejokit, keli kūdriečiai tikrai ten skris, nebūsit vieni jei ką.

tai čia lapkričio 10-13 dienom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 04, 20:02)
tai čia lapkričio 10-13 dienom?  g.gif

aha. Bet kai kurie žinau pirmadienį skrisdavo, sekmadienį grįždavo. Gal kūdroje bus koks skelbimukas ir registracija tų kurie dalyvaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 spalio 2011 - 19:07
Labas smile.gif Šiandiena savo "modelių" porelei atidaviau nuotraukas, tai buvo labai patenkinti. Nors aš nesu patenkinta, bet akmuo nuo širdies nuriedėjo, kad jiems patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 10 04, 20:11)
Labas  smile.gif  Šiandiena savo "modelių" porelei atidaviau nuotraukas, tai buvo labai patenkinti. Nors aš nesu patenkinta, bet akmuo nuo širdies nuriedėjo, kad jiems patiko  smile.gif

na va kaip faina, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
ko niekas foto neideda?..
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 04, 19:08)
o siunčiant foto žaidimui, exif reikia nuimt?  g.gif Ir su koregavimo programa galima tai padaryt? g.gif

Nete pasiskaičiau, kaip su photoshop tai padaryt, bet jo neturiu. Yra nemokama programėlė, bet tik 1 mb foto. O kaip jūs darot, ar nuiminėjat?
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 04, 18:53)
Jauciu, jog ir man bresta reikalas is sm issiregistruot...

kristukass, blink.gif baik, tikrai taip nera. Neimk i galva schmoll.gif Kartais gali taip atrodyti, musu gi cia daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2011 10 04, 21:50)
Nete pasiskaičiau, kaip su photoshop tai padaryt, bet jo neturiu. Yra nemokama programėlė, bet tik 1 mb foto. O kaip jūs darot, ar nuiminėjat?

As diru pagrinde su Lightroom, tai kai eksportuoju i JPG, nurodau, kad nerodytu exif info mirksiukas.gif ir irasau, kad nuotraukos autorius as smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 spalio 2011 - 19:56