Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aij, va , dar pašiūkšlinsiu , double va koks gavosi smile.gif

čia- nuo savęs nepabėgsi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 05 spalio 2011 - 20:56
Aš idėją jau seniau pamačiau, sugalvojau. Žaidimas buvo tik spyris ją įgyvendinti. smile.gif Žinoma, nuotrauką mačiau kitokią, nes planavau grupės draugę fotografuoti, bet gavosi, kitaip. Tada interpretavau. smile.gif
Žodžiu, nesimaskavau. Dariau viską pagal save. Tiek kadravimas, tiek apdirbimas, tai kaip man geriausiai jaučiasi ir atspindi nuotraukos nuotaiką.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 05, 20:48)
Bet ir būtų įdomiausia, kad kritikuotų tada, kai dar neišsiaiškinom kuri foto kieno  bigsmile.gif

butent tai ir butu idomiausia. objektyyyvi nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
As sikart visai neturejau laiko maskuotis ir kazka galvoti, nes per velai suzinojau apie zaidima... o gaila, butu buve smagu pameginti ax.gif Bet gal ne paskutini karta taip zaidziam? mirksiukas.gif

Svajone, fainai zaidi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 spalio 2011 - 21:03
QUOTE(Yvette @ 2011 10 05, 20:49)
va taip tau, neRimta bausmė  biggrin.gif  privalomus nd atlikti  biggrin.gif

Tik ne tai biggrin.gif geriau dar viena inventorizacija smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 21:02)
As sikart visai neturejau laiko maskuotis ir kazka galvoti, nes per velai suzinojau apie zaidima... o gaila, butu buve smagu pameginti  ax.gif Bet gal ne paskutini karta taip zaidziam?  mirksiukas.gif

būtinai, man tai patiko wink.gif

Aš tai specialiai žaidimui nefotkinau, bet rinkdamasi foto galvojau, kad bus įdomiau, jei nebus akivaizdu biggrin.gif
Atsakyti
...o kaip Cheles krizena į kumštį skaitydama biggrin.gif
Atsakyti
kai rinkau foto masčiau kas yra mano stilius ir gal labiau masčiau ką aš noriu ir stengiuosiu fotografuoti... bet buvo taip sunku,nes atrodo ir ta bandau ir anaip fotografuoju ir čia padarau , taip kad nežinau, įdėjau foto kuri man patinka ir kurios nerodžiau ir nedėjau į flickr lotuliukas.gif norėjau dėti iš fs kurią vakar padarėm,bet visi atspėtumėte ,nes fotkinau pažįstamą žmogų blush2.gif
Atsakyti
O aš tai specealiai šiam žaidimui galima sakyti paskubinau įvykius ir važiavau fotografuoti ax.gif to pasekoje susirgau... Bet iš esmės labai džiaugiuosi, kad paskubinau įvykius ax.gif nes kitaip būčiau sėdėjus namuose su klecku, o dbr buvo proga išsiprašyti iš namų bigsmile.gif pailsėjau, atsigavau per 2h smile.gif
Atsakyti
aj beje , Svajone ,nu kaip fainai tau gaunasi su fisheye, nu tokie linksmi kadrai thumbup.gif
Atsakyti
prasinešiau per flickr, buvau pikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 22:49)
prasinešiau per flickr, buvau pikta  biggrin.gif

ir aš prasinešiau. nesu pikta biggrin.gif
Atsakyti
Eikit ir kitos kritikuot, privaloma net, nes nežinot kieno, būsit nešališkos bigsmile.gif Man net pačiai gaila, kad nesudalyvavau cool.gif
Atsakyti