aij, va , dar pašiūkšlinsiu , double va koks gavosi
čia- nuo savęs nepabėgsi
Aš idėją jau seniau pamačiau, sugalvojau. Žaidimas buvo tik spyris ją įgyvendinti. Žinoma, nuotrauką mačiau kitokią, nes planavau grupės draugę fotografuoti, bet gavosi, kitaip. Tada interpretavau.
Žodžiu, nesimaskavau. Dariau viską pagal save. Tiek kadravimas, tiek apdirbimas, tai kaip man geriausiai jaučiasi ir atspindi nuotraukos nuotaiką.
Žodžiu, nesimaskavau. Dariau viską pagal save. Tiek kadravimas, tiek apdirbimas, tai kaip man geriausiai jaučiasi ir atspindi nuotraukos nuotaiką.
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 05, 20:48)
Bet ir būtų įdomiausia, kad kritikuotų tada, kai dar neišsiaiškinom kuri foto kieno
butent tai ir butu idomiausia. objektyyyvi nuomone
As sikart visai neturejau laiko maskuotis ir kazka galvoti, nes per velai suzinojau apie zaidima... o gaila, butu buve smagu pameginti Bet gal ne paskutini karta taip zaidziam?
Svajone, fainai zaidi
Svajone, fainai zaidi
QUOTE(Yvette @ 2011 10 05, 20:49)
va taip tau, neRimta bausmė privalomus nd atlikti
Tik ne tai geriau dar viena inventorizacija
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 21:02)
As sikart visai neturejau laiko maskuotis ir kazka galvoti, nes per velai suzinojau apie zaidima... o gaila, butu buve smagu pameginti Bet gal ne paskutini karta taip zaidziam?
būtinai, man tai patiko
Aš tai specialiai žaidimui nefotkinau, bet rinkdamasi foto galvojau, kad bus įdomiau, jei nebus akivaizdu
kai rinkau foto masčiau kas yra mano stilius ir gal labiau masčiau ką aš noriu ir stengiuosiu fotografuoti... bet buvo taip sunku,nes atrodo ir ta bandau ir anaip fotografuoju ir čia padarau , taip kad nežinau, įdėjau foto kuri man patinka ir kurios nerodžiau ir nedėjau į flickr norėjau dėti iš fs kurią vakar padarėm,bet visi atspėtumėte ,nes fotkinau pažįstamą žmogų
O aš tai specealiai šiam žaidimui galima sakyti paskubinau įvykius ir važiavau fotografuoti to pasekoje susirgau... Bet iš esmės labai džiaugiuosi, kad paskubinau įvykius nes kitaip būčiau sėdėjus namuose su klecku, o dbr buvo proga išsiprašyti iš namų pailsėjau, atsigavau per 2h
aj beje , Svajone ,nu kaip fainai tau gaunasi su fisheye, nu tokie linksmi kadrai
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 22:49)
prasinešiau per flickr, buvau pikta
ir aš prasinešiau. nesu pikta
Eikit ir kitos kritikuot, privaloma net, nes nežinot kieno, būsit nešališkos Man net pačiai gaila, kad nesudalyvavau