Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kaip man įdomu, kaip smagu, nesitikėjau wub.gif
bet man neleidžia komentuoti po nuotraukom, kodėėėėėėl verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 05, 20:20)
kaip man įdomu, kaip smagu, nesitikėjau  wub.gif
bet man neleidžia komentuoti po nuotraukom, kodėėėėėėl  verysad.gif

Paprasyk Cheles, kad i draugus priimtu.
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 05, 21:15)
o apie pacias foto nesnekesim g.gif ? labai knieti suzinoti nuomone dar jums nezinant kuri foto yra mano pvz biggrin.gif kad nebutu jokiu simpatiju/antisimpatiju/bijau/nenoriu izeisti/ir panasiai biggrin.gif

man patiko su rūku foto, su šešėliais žmogus groja ir vaizduotei daug vietos paliekanti... krūtinė, pirštais nerodysim kieno ta krūtinė vardais irgi neminėsim biggrin.gif ir rankos, spalvotai

Galvoju ar taktika tokia buvo. Nelabai tikiu, kad visos kėlėt tokias foto, kurios jus atspindi, nes juk pradinė idėja buvo tokia, iš stiliaus atpažinti autorių.
Nu vat Sayonarą paimsiu pavyzdžiu. Turi savo stilių, tarp tų foto nematau nors tu ką. Brumbrumai vat neužsislapstė, tokia foto, kaip ir dauguma jos, taigi, pagal braižą galima atsirinkti.
Na apie Kikirikes stilių sunku būtų kalbėti, nes visur jos pilna ir viską bando. Prie įvairios fotografijos prisilietusi, tad iš bandymų įkeltų foto ir neatspėtum, juolab, kai žmogus tiek bandė, reiškias savęs ieško, dar neapsistojo.
Vat Maggie rašėt nedalyvauja, galvoju, kad jos tikriausiai būčiau atspėjusi. Nu tokios, kitokios jos foto.
Nebežinau apie ką aš čia. Prirašiau, dabar einu mokintis smile.gif o jūs spėliokit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 spalio 2011 - 20:26
QUOTE(jlclove @ 2011 10 05, 20:15)
o apie pacias foto nesnekesim g.gif ? labai knieti suzinoti nuomone dar jums nezinant kuri foto yra mano pvz biggrin.gif kad nebutu jokiu simpatiju/antisimpatiju/bijau/nenoriu izeisti/ir panasiai biggrin.gif

aij, tipo pakritikuot? man tai knieti biggrin.gif buvo mintis drėbt viską, kas patinka/nepatinka, bet po to pagalvojau, kad gal negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 05, 20:24)
man patiko su rūku foto, su šešėliais žmogus groja ir vaizduotei daug vietos paliekanti... krūtinė, pirštais nerodysim kieno ta krūtinė vardais irgi neminėsim  biggrin.gif ir rankos, spalvotai

Galvoju ar taktika tokia buvo. Nelabai tikiu, kad visos kėlėt tokias foto, kurios jus atspindi, nes juk pradinė idėja buvo tokia, iš stiliaus atpažinti autorių.
Nu vat Sayonarą paimsiu pavyzdžiu. Turi savo stilių, tarp tų foto nematau nors tu ką. Brumbrumai vat neužsislapstė, tokia foto, kaip ir dauguma jos, taigi, pagal braižą galima atsirinkti.
Na apie Kikirikes stilių sunku būtų kalbėti, nes visur jos pilna ir viską bando. Prie įvairios fotografijos prisilietusi, tad iš bandymų įkeltų foto ir neatspėtum, juolab, kai žmogus tiek bandė, reiškias savęs ieško, dar neapsistojo.
Vat Maggie rašėt nedalyvauja, galvoju, kad jos tikriausiai būčiau atspėjusi. Nu tokios, kitokios jos foto.
Nebežinau apie ką aš čia. Prirašiau, dabar einu mokintis  smile.gif  o jūs spėliokit

man taip pat patiko su ruku. tooookia, kad net siurpuliukai nukrate ir paciai uzsinorejosi tame ruke pabuti. dar patiko vaikiukas su didelem graziom akim, berots j/b ir nezinau net kodel, bet bateliai patiko biggrin.gif

daug nespeliojau, nes kai tik tiek jus tepazistu, tai nelabai dar ir sugebeciau

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 20:25)
aij, tipo pakritikuot? man tai knieti  biggrin.gif buvo mintis drėbt viską, kas patinka/nepatinka, bet po to pagalvojau, kad gal negalima  biggrin.gif

a kodel gi ne bigsmile.gif ? dreeeebk biggrin.gif atejome visi mokintis, tai prasom klaidas juodai ant balto pilti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 05 spalio 2011 - 20:39
Manau, kai praeis speliojimo azartas, tada pradesim kritikuoti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai, prisipažinsiu, pasimaskavau blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 21:41)
Manau, kai praeis speliojimo azartas, tada pradesim kritikuoti  biggrin.gif

Bet ir būtų įdomiausia, kad kritikuotų tada, kai dar neišsiaiškinom kuri foto kieno bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 21:47)
Aš tai, prisipažinsiu, pasimaskavau blush2.gif  bigsmile.gif

va taip tau, neRimta bausmė biggrin.gif privalomus nd atlikti biggrin.gif
Atsakyti
davai kritikuojam, aš irgi noriu.
iškart kai tik komentarus galėsiu rašyt 4u.gif
Atsakyti
ot pašiūkšlinsiu, pateršiu forumą biggrin.gif labai gražus mano auto snukis - geltoni dantys biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
as pakvieciau i draugus cheles tai tikiuos leis komentuot ir pritariu ,kad pakomentuot kas tinka nepatinka jei yraa noro thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 21:52)
ot pašiūkšlinsiu, pateršiu forumą  biggrin.gif  labai gražus mano auto snukis - geltoni dantys  biggrin.gif

user posted image

prajuokino he he biggrin.gif
Atsakyti