kaip man įdomu, kaip smagu, nesitikėjau
bet man neleidžia komentuoti po nuotraukom, kodėėėėėėl
QUOTE(ypač @ 2011 10 05, 20:20)
kaip man įdomu, kaip smagu, nesitikėjau
Paprasyk Cheles, kad i draugus priimtu.
QUOTE(jlclove @ 2011 10 05, 21:15)
o apie pacias foto nesnekesim ? labai knieti suzinoti nuomone dar jums nezinant kuri foto yra mano pvz kad nebutu jokiu simpatiju/antisimpatiju/bijau/nenoriu izeisti/ir panasiai
man patiko su rūku foto, su šešėliais žmogus groja ir vaizduotei daug vietos paliekanti... krūtinė, pirštais nerodysim kieno ta krūtinė vardais irgi neminėsim ir rankos, spalvotai
Galvoju ar taktika tokia buvo. Nelabai tikiu, kad visos kėlėt tokias foto, kurios jus atspindi, nes juk pradinė idėja buvo tokia, iš stiliaus atpažinti autorių.
Nu vat Sayonarą paimsiu pavyzdžiu. Turi savo stilių, tarp tų foto nematau nors tu ką. Brumbrumai vat neužsislapstė, tokia foto, kaip ir dauguma jos, taigi, pagal braižą galima atsirinkti.
Na apie Kikirikes stilių sunku būtų kalbėti, nes visur jos pilna ir viską bando. Prie įvairios fotografijos prisilietusi, tad iš bandymų įkeltų foto ir neatspėtum, juolab, kai žmogus tiek bandė, reiškias savęs ieško, dar neapsistojo.
Vat Maggie rašėt nedalyvauja, galvoju, kad jos tikriausiai būčiau atspėjusi. Nu tokios, kitokios jos foto.
Nebežinau apie ką aš čia. Prirašiau, dabar einu mokintis o jūs spėliokit
QUOTE(jlclove @ 2011 10 05, 20:15)
o apie pacias foto nesnekesim ? labai knieti suzinoti nuomone dar jums nezinant kuri foto yra mano pvz kad nebutu jokiu simpatiju/antisimpatiju/bijau/nenoriu izeisti/ir panasiai
aij, tipo pakritikuot? man tai knieti buvo mintis drėbt viską, kas patinka/nepatinka, bet po to pagalvojau, kad gal negalima
QUOTE(Yvette @ 2011 10 05, 20:24)
man patiko su rūku foto, su šešėliais žmogus groja ir vaizduotei daug vietos paliekanti... krūtinė, pirštais nerodysim kieno ta krūtinė vardais irgi neminėsim ir rankos, spalvotai
Galvoju ar taktika tokia buvo. Nelabai tikiu, kad visos kėlėt tokias foto, kurios jus atspindi, nes juk pradinė idėja buvo tokia, iš stiliaus atpažinti autorių.
Nu vat Sayonarą paimsiu pavyzdžiu. Turi savo stilių, tarp tų foto nematau nors tu ką. Brumbrumai vat neužsislapstė, tokia foto, kaip ir dauguma jos, taigi, pagal braižą galima atsirinkti.
Na apie Kikirikes stilių sunku būtų kalbėti, nes visur jos pilna ir viską bando. Prie įvairios fotografijos prisilietusi, tad iš bandymų įkeltų foto ir neatspėtum, juolab, kai žmogus tiek bandė, reiškias savęs ieško, dar neapsistojo.
Vat Maggie rašėt nedalyvauja, galvoju, kad jos tikriausiai būčiau atspėjusi. Nu tokios, kitokios jos foto.
man taip pat patiko su ruku. tooookia, kad net siurpuliukai nukrate ir paciai uzsinorejosi tame ruke pabuti. dar patiko vaikiukas su didelem graziom akim, berots j/b ir nezinau net kodel, bet bateliai patiko
daug nespeliojau, nes kai tik tiek jus tepazistu, tai nelabai dar ir sugebeciau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 20:25)
aij, tipo pakritikuot? man tai knieti buvo mintis drėbt viską, kas patinka/nepatinka, bet po to pagalvojau, kad gal negalima
a kodel gi ne ? dreeeebk atejome visi mokintis, tai prasom klaidas juodai ant balto pilti
Manau, kai praeis speliojimo azartas, tada pradesim kritikuoti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 21:41)
Manau, kai praeis speliojimo azartas, tada pradesim kritikuoti
Bet ir būtų įdomiausia, kad kritikuotų tada, kai dar neišsiaiškinom kuri foto kieno
QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 21:47)
Aš tai, prisipažinsiu, pasimaskavau
va taip tau, neRimta bausmė privalomus nd atlikti
davai kritikuojam, aš irgi noriu.
iškart kai tik komentarus galėsiu rašyt
iškart kai tik komentarus galėsiu rašyt
as pakvieciau i draugus cheles tai tikiuos leis komentuot ir pritariu ,kad pakomentuot kas tinka nepatinka jei yraa noro
Papildyta:
prajuokino he he
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 05, 21:52)
prajuokino he he