Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Eina sau... Galvojau, kad visas atspėti bus gana lengva. O pasirodo, kad ne. Nemažai uždariau taip ir nesugalvojusi kieno. biggrin.gif
Atsakyti
bet tai kaip smagu stebeti, kaip speliojama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 05, 16:56)

as vakare paspeliosiu,bet tai kaaaaipp idomu eina sau thumbup.gif esu flirck bet komentuot nematau langelio unsure.gif
Atsakyti
Tikrai labai fainas žaidimas smile.gif o vat kitą žaidimą visai faina būtų kad foto būtų tarkim su tais bokeh kur kazkas buvo įdėjes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 10 05, 09:14)

Mamiskas fotografavimo etapas tongue.gif  biggrin.gif

tikrai mamiskas grazus kadras smile.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 10 05, 09:37)

" ko man tas laikas taip lėtai eina...?"

patiko nuotrauka ir ideja, tik tikrai sviesiau norisi 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 05, 12:14)
Ajajaj, užsimaniau ir aš jums parodyti savo leliuko gimtadieninę ir krikštynų foto, fotografavau restorane, ten viskas raudona, lubos geltonos, patikėkit, kiek su spalvom vargau  doh.gif  muškit mane, bet man tokia miela foto, kad negaliu, prosenelis dovanoja pronūkiui dovaną  wub.gif

mano manymu tobulas kadras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 05, 15:56)

pradėčiau, ale vos ėmus smagintis namie nusprogo prisijungimas prie užsienio puslapių, tai laukiam, kol patvarkys, jei ne - rytoj darbe spėliosiu biggrin.gif

yra viena foto-iššūkis man. mane kažkas ryškiai nustebins, kai paaiškės, kieno ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 05, 13:05)
Kai Ievukis idejo saules zuikuti, prisiminiau, kad ana savaite pagaliau pavyko ir man viena pagauti...  rolleyes.gif Zinau, kad sitoj nuotraukoj yra problemu su spalvom ir su ekspozicija (dangus visai baltas gavosi), bet man patinka tas zuikis-parasiutininkas  ax.gif

Aciu  smile.gif Del raudonos jau beveik itikinot mane  ax.gif

gerai cia pagavai bigsmile.gif

ech, noreciau ir as pakeliauti...tik as ir mano draugas Nikon biggrin.gif

del zaidimu, tai ir as daug kur nespejau, nes tiesiog baksnoti, spelioti nelabai norejau. bet visgi idomu bus suzinoti kuri kurios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 05, 19:57)
pradėčiau, ale vos ėmus smagintis namie nusprogo prisijungimas prie užsienio puslapių, tai laukiam, kol patvarkys, jei ne - rytoj darbe spėliosiu biggrin.gif

yra viena foto-iššūkis man. mane kažkas ryškiai nustebins, kai paaiškės, kieno ji biggrin.gif

kaip idomu kuri foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 10 05, 19:02)
kaip idomu kuri foto  bigsmile.gif

kai leis jungtis prie flickro, parašysiu po ta foto, kad čia ta iššūkinė biggrin.gif
Atsakyti
O kada tikrieji autoriai galės prisistatyti? rolleyes.gif
Atsakyti
arba aš neįsigilinu arba nieko apie jus, merginos, nežinau. Nei vienos žaidimo foto negalėčiau įvardinti.
Atsakyti
o apie pacias foto nesnekesim g.gif ? labai knieti suzinoti nuomone dar jums nezinant kuri foto yra mano pvz biggrin.gif kad nebutu jokiu simpatiju/antisimpatiju/bijau/nenoriu izeisti/ir panasiai biggrin.gif
Atsakyti