Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

Ir ciuzinys, ir pagalve guminiai doh.gif ir kaip man nedaejo savo atsivezt doh.gif
Atsakyti
Jo, pagalves tai savo reikia,nes ligonines kosmariskos.Nors as neisranki ,bet sitos uzmusancios lotuliukas.gif Jei CP tai automatiskai patenki i vienviete.
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2012 02 07, 21:14)
Jo, pagalves tai savo reikia,nes  ligonines kosmariskos.Nors as neisranki ,bet sitos uzmusancios lotuliukas.gif Jei CP tai automatiskai patenki i vienviete.

Kas kad i vienviete.. Bet po CP nakti kol atsikelsi is lovos, kudikis nusireks..
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 02 07, 21:19)
Kas kad i vienviete.. Bet po CP nakti kol atsikelsi is lovos, kudikis nusireks..

pirma para tai tikrai, kad taip. Tam ir reikia, kad butu kur vyrui pasilikti
Atsakyti
Eglutte, gal ikelk cia foto? Manau, kad butu visoms idomu paziureti kaip ta privati palata atrodo.
60 lt tikrai nedaug. Senuose namuose man rodos buvo apie 150-200 lt/para g.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 02 07, 23:19)

Kad retai kuri dabar po CP neatsikelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 02 08, 09:00)
Eglutte, gal ikelk cia foto? Manau, kad butu visoms idomu paziureti kaip ta privati palata atrodo.
60 lt tikrai nedaug. Senuose namuose man rodos buvo apie 150-200 lt/para g.gif

Nelabai noriu kelti cia nuotrauku, o tai akis badys, ten yra daiktu ne vietose padetu, tai geriau sukeliau i albumeli ir kas nores tas paziures nuorodoje http://public.fotki.com/kursuotoja/ albumelio pavadinimas "Šiaulių nėštukėms" ir slaptazosis "palata" ir nereikes man kiekviena karta siusti i AZ ax.gif

As taip pat manau, kad kaina nedidele, ypac palyginus su ankstesnem kainom, bet aisku galima ir kitur tuos pinigelius isleisti smile.gif

QUOTE(agute07 @ 2012 02 08, 09:32)

ar buna, kad pirma para po CP atsikelia ir dar mazyli nesioja? bigsmile.gif kazko sunku patiketi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 08 vasario 2012 - 10:55
sveikos. as laukiuosi antro leliuo ir man numatomas CP. Jau tariausi su vienu gyditoju, kad noriu pas ji gimdyti. man asmenikai pirmas gimdymas buvo naturalus, bet... labai daug komplikaciju kurias jauciu ir dabar sad.gif didele zaizda kaklelyje, siaubingai skauda kirpimus kai pasala ir t.t. beje gyjimas irgi buvo ne kazka... truku siule ir beveik 3 men vaiksciojau su "isdraskyta subine" atsiprasau uz tiesmukiskuma... dabar kalba apie cp nes leliukas sedi ir kalklelis mano silpnas, o bus kaip bus. manau, kad komlikaciju gali buti gimdant tirk naturaliu budu, tiek atliekant operacija...
kas jau turejo CP ten, noriu paklausti kokia sistema: susitari su gyditoju ir viskas? ar reikia suntimo? kiek kainuoja? kam moki: gyditojui ar i ligoniu kasas? kiek kainuoja? ar reikia atskirai moketi anesteziologui, akuserei ir t.t. ar gali likti vyras palatoje bent pirma para?
pirma gimdziau kitam mieste, tai vaziavau i ligonine ai prasidejo gimdymas. buvau issikvietusi gyditoja su kuria tariausi, bet ji nelabai galejo padeti. todel dabar pacio gimdymo bujau labaiu nei pirmo. su pirmu nezinojau kaip buna, o dabar - zinau, kaip nenoriu, kad butu smile.gif labai labai aciu uz atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 08, 09:32)

Kokie atsikelimai pirma para?! Buna slangute isstatyta..
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 08, 10:32)

Tai kad pirma para dar slangute buna, ta prasme slapimas is pusles kureina, tai kur tu atsikelsi? Mane ryte operavo 11 val, vakare perkele i palata, o slangute tik ryte iseme. Vaikas pirma para buvo naujagimiu skyriuje mirksiukas.gif bet tai cia antras CP, po kurio super lengvai atsigavau.
O po pirmo CP tai nei pirma nei antra nei trecia para nenorejau kilt is lovos doh.gif nors teko smile.gif skausmaii ziaurus, susilenkus pravaiksciojau keleta dienu, net iki wc senuose gn kol nukulniuodavau budavo sudetinga misija doh.gif pilva skaudejo gal puse metu doh.gif
Taigi, niekada negali zinot kaip jausies po operacijos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2012 02 07, 22:19)

Po CP jei sunku keltis vaika pasiima i naujagimiu skyriu mirksiukas.gif jei tik yra noro ji atiduot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 08 vasario 2012 - 14:39
Na man CP padarė vkare 17 val, 22 val į palatą parvežė, 6 ryto atvežė vaikiuką, 7 išėmė šlangutę ir viskas, liepė stotis ir vaikščiot. Nu aš ir stojaus, bet man neskaudėjo beveik visai ax.gif o jei kuriai skauda tai įsivaizduoju nelengva pasirūpint vaikiuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2012 02 08, 21:20)
Na man CP padarė vkare 17 val, 22 val į palatą parvežė, 6 ryto atvežė vaikiuką, 7 išėmė šlangutę ir viskas, liepė stotis ir vaikščiot. Nu aš ir stojaus, bet man neskaudėjo beveik visai  ax.gif  o jei kuriai skauda tai įsivaizduoju nelengva pasirūpint vaikiuku  doh.gif

man gydytoja sake pirma para guleti lovoje, tuo labiau, kad ne tik kateteris buvo, bet ir apskritai buvo sudetinga pasiversti ant kito sono, o antra para sake pradeti atsikelineti nes tada greiciau viskas gyja. Be to gydytoja uzsimine, kad pakankamai greit susitvarkiau po operacijos. Operacija nera labai nekalta todel kazin ar verta keltis is lovos kai gydytojai sako to nedaryti.
Atsakyti