Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 12 03, 22:41)
Usteks ir paprastos palatos nepratusiai prie parabangos ir dideliu patogumu, pirmaja pagimdzius senuose gimdymo namuose teko praleisti 15 dienu ir gerai buvo, bus gerai ir dabar.  thumbup.gif Manau, kad pirmas paras to televezoriaus ir neprireiks.

nezinau kur ir kaip reikia gyventi, kad mokama palata vadinti didele prabanga doh.gif O televizoriaus tai tikrai kazin ar prireiks, nu nebent mazylis bus passesutes
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2011 12 04, 20:12)
nezinau kur ir kaip reikia gyventi, kad mokama palata vadinti didele prabanga doh.gif O televizoriaus tai tikrai kazin ar prireiks, nu nebent mazylis bus passesutes

gal kam 60 lt uz para yra daug mirksiukas.gif taciau pabuti abiems su maziuku pirmasias paras yra didelis malonumas wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
As savo pirmaji gimdziau senuose GN. Prabuvom ten 9 dienas. Tai mano palata buvo galine, iki duso reikejo per visa koridoriu nueiti... Iki tualeto taip pat. O juk kiekviena karta nelauksi, kol kas nors ateis paziureti vaikiuko arba daiktu, kai i tualeta nori...
Is tikro nekas... Bet kai pagalvoji, kad Vilniuje po keturias palatoje, tai ir senieji GN normaliai atrodo biggrin.gif

Dabar jau gimdysiu naujuose namuose, tai bus su kuo palyginti. Irgi noreciau tos mokamos palatos. Nes manes nezavi gulejimas su kita mamyte. Ne tik del to, kad ir tavo, ir jos leliukai gali buti neramus ar panasiai. Bet ir del to, kad pastoviai lankytojai butu tai pas viena, tai pas kita. Ramybes jokios... Ir bacilu kiek!!!
Jei tik bus galimybe, rinksiuosi mokama. Kaip suprantu, ji kainuoja parai 60lt? g.gif Jei nebus, bandysiu kaip nors prasytis i vienviete palata... Nu bet bus kaip bus... smile.gif

Del vaikucio rubeliu. Irgi rengdavau ligonines rubeliais. Manau, yra daugiau pliusu nei minusu. Vienintelis minusas, kad jie tokie "visokie" laugh.gif O pliusu daug: sterilus, jei reikia pakeisti, tiesiog paprasai naujo komplekto, nereikia veztis tuntais rubeliu is namus, o namuose juos skalbti. Vdrug pritruksti rubeliu, tai nebus kur detis.
Taigi.
Atsakyti
Para- 60 lt, bet palatos ir taip vienvietes, dvivieciu mazai. As GN paklausiau ar bus vienviete palata laisva, tai man pasake, kad taip, todel mokamos ir neemiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2011 12 14, 11:42)
Para- 60 lt, bet palatos ir taip vienvietes, dvivieciu mazai. As GN paklausiau ar bus vienviete palata laisva, tai man pasake, kad taip, todel mokamos ir neemiau mirksiukas.gif

Nu supratau.
Mano pussesere gimde jau naujuose GN, tai gulejo dvivietej palatoj. Ejau aplankyti. Tai pagalvojau, kad nenoreciau dvivietei guleti schmoll.gif
Nu bus matyt, kai ateis laikas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 12 14, 14:41)
Nu supratau.
Mano pussesere gimde jau naujuose GN, tai gulejo dvivietej palatoj. Ejau aplankyti. Tai pagalvojau, kad nenoreciau dvivietei guleti  schmoll.gif
Nu bus matyt, kai ateis laikas wink.gif

kad ir 2 paras, bet as irgi nenoreciau dviese gulet doh.gif
Atsakyti
kai kita karta gimdysiu ir jei vyras tures namuose priziureti vaikuti as irgi nebeimsiu mokamos palatos, nors jei vyras gales buti su manim, tai tada gal ir vel imsiu mokama, bet siaip ar taip pirma karta gimstant mazyliui tikrai rekomenduociau mokama palata nes ir taip daug rupesciu, bent tiek butu lengviau ax.gif
Atsakyti
na mes tai be galo dziaugiames gave mokama palata, nes vyras visas 3 paras galejo buti kartu, bet ir siaip konfortas del duso, tualeto
Atsakyti
Su naujais visas esamas ir busimas mamytes 4u.gif

norejau pasiteirauti,ar duoda gimdykloj ligonine kokius rubus gimdymui,ar savo reikia tureti?
Atsakyti
QUOTE(skwita @ 2012 01 03, 18:49)
Su naujais visas esamas ir busimas mamytes  4u.gif

norejau pasiteirauti,ar duoda gimdykloj ligonine kokius rubus gimdymui,ar savo reikia tureti?

Duoda
Atsakyti
bet reikia savo chalato
Atsakyti
Sakykit merginos, kur ieškoti vienkartinių kelnaičių po gimdymo g.gif ?
Atsakyti