Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(Pikute22 @ 2011 11 27, 17:57)
Noriu pasiteirauti, o kada prašėt mokamos palatos : prieš gimdymą, tik nuvykus, ar pagimdžius ? O gal pasiteirauja kas ko nori ?

nemanau, kad kas nors teiraujasi, kadangi tariuasi su gydytoja tai ji ir sutvarke ta reikala, o draugams taip isejo, kad jie irgi prase, bet prase kazkurios seseles, ta matyt pamirso ir taip isejo, kad atkrauste i paprasta palata
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 11 27, 23:46)
nemanau, kad kas nors teiraujasi, kadangi tariuasi su gydytoja tai ji ir sutvarke ta reikala, o draugams taip isejo, kad jie irgi prase, bet prase kazkurios seseles, ta matyt pamirso ir taip isejo, kad atkrauste i paprasta palata

Galima ir su gyd. tartis, taciau pasak mano gyd. jos nuolat uzimtos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute07: 27 lapkričio 2011 - 21:58
QUOTE(agute07 @ 2011 11 27, 21:58)
Galima ir su gyd. tartis, taciau pasak mano gyd. jos nuolat uzimtos smile.gif

uz tat ir svarbu, kad kuo anksciau butu susitarta
Atsakyti
[quote=Romux,2011 11 19, 17:51]
Sveikos mamytes jau sūpuojančios savo leliukus 4u.gif Mano didi diena taip pat artėja, gal galėtumėte pasidalinti informacija apie naujausius gimdymo namus:
1. Ar yra didelis skirtumas prašant privačią palatą po gimdymo nuo įprastos?
2. Ar mažylį nuo pat pradžių galima rengti visais savais rūbeliais? ar nešėtės juos jau į gimdyklą?
3. Ar palatos pakankamai šiltos?
Žodžiu būsiu dėkinga už bet kokią informaciją susijusia su tomis keliomis dienomis praleistomis po gimdymo. Tiesa ar palikot dovanų personalui? bei kokie atsiliepimai apie jį?

Galiu pasakyti kad gimdykloje turekite kepuryte kudikiui, manes prase ne viena karta, ir aplamai kepuryciu turekite nes ir pogimdyvineje palatoje prase. kepuryte turi buti nemegzta.As savo pupa savais rubeliais rengiau
Atsakyti
[quote=m4gduse,2011 11 28, 14:45]
[quote=Romux,2011 11 19, 17:51]
Sveikos mamytes jau sūpuojančios savo leliukus 4u.gif Mano didi diena taip pat artėja, gal galėtumėte pasidalinti informacija apie naujausius gimdymo namus:
1. Ar yra didelis skirtumas prašant privačią palatą po gimdymo nuo įprastos?
2. Ar mažylį nuo pat pradžių galima rengti visais savais rūbeliais? ar nešėtės juos jau į gimdyklą?
3. Ar palatos pakankamai šiltos?
Žodžiu būsiu dėkinga už bet kokią informaciją susijusia su tomis keliomis dienomis praleistomis po gimdymo. Tiesa ar palikot dovanų personalui? bei kokie atsiliepimai apie jį?

Galiu pasakyti kad gimdykloje turekite kepuryte kudikiui, manes prase ne viena karta, ir aplamai kepuryciu turekite nes ir pogimdyvineje palatoje prase. kepuryte turi buti nemegzta.As savo pupa savais rubeliais rengiau
[/quote]
I visus kls. atsakyciau taip. Gimdykloje reikejo kepurytes ir sauskelniu. Priimamajame chalato,tapkiu ir dok. Nepamirskite termometro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2011 11 28, 22:09)
I visus kls. atsakyciau taip. Gimdykloje reikejo kepurytes ir sauskelniu. Priimamajame chalato,tapkiu ir dok. Nepamirskite termometro mirksiukas.gif

va cia tai tikslu thumbup.gif
Atsakyti
Tai vat, kad nzn kada tiksliai tartis del palatos tongue.gif Niekas nelaikys rezervuotos biggrin.gif Reikes pasneketi su gydytoja, kokia ten situacija, kazkaip labia jau nesinori i dvidiete g.gif
Man tai ''smagiausia'', kad ligonineje reikia tureti savo termometrą biggrin.gif Greitai viską turėsi atsinešti, kitaip nepriims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikute22 @ 2011 12 02, 20:33)

Man tai ''smagiausia'', kad ligonineje reikia tureti savo termometrą  biggrin.gif  Greitai viską turėsi atsinešti, kitaip nepriims  g.gif

mums del termometro sake taip... jie duos jei savo neturesit, bet termometru niekas nesterilizuoja tai jei kokia nors asociali mamyte pries tai jo naudojosi tai tokiu pat ir Jus naudosites mirksiukas.gif As to tikrai nenoreciau. Net turejau du, viena mazyliui o kita sau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumet pasidalinti informacija (gal į až) apie kainas epidurinio nuskausminimo, maždaug jei taretes su gydytoju kad jis dalyvautų gimdyme.
Labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(Pikute22 @ 2011 12 02, 22:33)
Tai vat, kad nzn kada tiksliai tartis del palatos  tongue.gif Niekas nelaikys rezervuotos  biggrin.gif  Reikes pasneketi su gydytoja, kokia ten situacija, kazkaip labia jau nesinori i dvidiete g.gif
Man tai ''smagiausia'', kad ligonineje reikia tureti savo termometrą  biggrin.gif  Greitai viską turėsi atsinešti, kitaip nepriims  g.gif

Didzioji dalis yra vievietes palatos 4u.gif
Atsakyti
Usteks ir paprastos palatos nepratusiai prie parabangos ir dideliu patogumu, pirmaja pagimdzius senuose gimdymo namuose teko praleisti 15 dienu ir gerai buvo, bus gerai ir dabar. thumbup.gif Manau, kad pirmas paras to televezoriaus ir neprireiks.
Atsakyti
Man taip pat teko beveik dvi savaites praleisti senuose GN , tai su antru vaikuciu nebenoreciau viso to patikri blink.gif Dusas, tualetas kt.koridoriaus gale, pro langus vejai svilpauja, vos ne kas diena kopustu sriuba ar kazkas panasaus,zodziu maistas kosmaras, gerai, kad mam turejo galimybiu viska is namu atnesti. Tada pamenu ruosesi medikai streikiui, tai vos ne kiekviena slaugytoja atejusi tai ''pabrezdavo'' atseit, kaip jus gerai visi kiti gyvenat, o mums blogai ir daug kas nepriklauso daryti, zodziu baisu ir prisiminti verysad.gif
Atsakyti