sveikutes
ruosiuosi "apsilankyti" pakankamai greitai MVK.. butu idomu suzinoti is jau gimdziusiu cia mamyciu, ka reikia butinai isideti i Siauliu gimdymo namus, ka duoda, ko nereikia..
QUOTE(denyxe @ 2013 11 02, 20:46)
sveikutes
ruosiuosi "apsilankyti" pakankamai greitai MVK.. butu idomu suzinoti is jau gimdziusiu cia mamyciu, ka reikia butinai isideti i Siauliu gimdymo namus, ka duoda, ko nereikia..
Reikia slepeciu (geriau gumines), chalato, vandens buteliuko, 1 pampersiuka, kepuryte ir vilnones kojinytes. Cia i gimdykla. Naktinius duoda.
O jau palatoje pagal save...galima ir savus leliuko rubelius isideti, savus naktinius, higienos reikmenis, pampersiuku, dregnu serveteliu, termometra.
As tai pagal save isidejau viska, ko atrode man reiks.
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 11 03, 15:41)
O jau palatoje pagal save...galima ir savus leliuko rubelius isideti,
man tai palatoje ligoninė, net ir nedavė drabužiukų. tai teko savus dėti.
QUOTE(renute @ 2013 11 04, 17:57)
man tai palatoje ligoninė, net ir nedavė drabužiukų. tai teko savus dėti.
O kaip idomiai...man tai dave ir paliko dar keleta, bet as po gimimo iki vakaro palaikiau su ligonines rubeliais, o paskui perrengiau su savais.
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 11 03, 15:41)
Reikia slepeciu (geriau gumines), chalato, vandens buteliuko, 1 pampersiuka, kepuryte ir vilnones kojinytes. Cia i gimdykla. Naktinius duoda.
O jau palatoje pagal save...galima ir savus leliuko rubelius isideti, savus naktinius, higienos reikmenis, pampersiuku, dregnu serveteliu, termometra.
Man taip pat nedavė drabužėlių Jau gimdykloje vyras visus rūbelius turėjo suruošti jau gimusiai mūsų dukrytei aprengti
QUOTE(lllelijaaa @ 2013 08 31, 15:46)
Sveikos noreciau paprasyti jusu atsiliepimu apie J. Balciuniene? kaip jos prieziuta nestumo metu ir kaip gimdymai pas ja? aciu
Abu savo vaikučius gimdžiau (tiksliau darė CP) pas šią gydytoją, ir nėštumų metu pas ją lankiausia - patys geriausi ir šilčiausi prisiminimai apie ją. Parduotuvėje susitikus visada pasisveikins, pakalbins, paklaus kaip mažyliai. 200 balų šiai gydytojai iš 100 galimų
QUOTE(doviler @ 2013 12 01, 10:53)
Abu savo vaikučius gimdžiau (tiksliau darė CP) pas šią gydytoją, ir nėštumų metu pas ją lankiausia - patys geriausi ir šilčiausi prisiminimai apie ją. Parduotuvėje susitikus visada pasisveikins, pakalbins, paklaus kaip mažyliai. 200 balų šiai gydytojai iš 100 galimų
Ir as pas J. Balciuniene lankiausi nestumo metu, taip pat ji man dare CP. Patys geriausi zodziai apie sia gydytoja ir jos prieziura
QUOTE(sonnija @ 2013 11 30, 22:54)
Man taip pat nedavė drabužėlių Jau gimdykloje vyras visus rūbelius turėjo suruošti jau gimusiai mūsų dukrytei aprengti
Sveika, o maniske aprenge ligonines rubais (atrode kaip skudurine onute :)prisukta privyniota) ir dar pampersiuka savo dave,mane neplanuotai isveze daryt CP, o vyras buvo ant tiek pasimetes,kad net nepaziurejo kuprines, kuria neses ant peciu turinio, ten buvau sudejus viska leliukui, tai paklaustas, ar turi rubelius, tai tik pecias patrauke ach tie vyrai...
QUOTE(sonnija @ 2013 12 01, 00:54)
Idomiai...visiems skirtingai kazkodel... Musu paprase tik kepurytes, pampersiuko ir vilnoniu kojinyciu, o daugiau aprenge ligonines rubeliais. Aisku, bukle ten ju ne kokia, bet svarus ir sulyginti.
QUOTE(denyxe @ 2013 11 02, 21:46)
sveikutes
Kadangi turėjau nėštumo kalendorių - knygutę,tai pagal ten duotą sąrašą ir dėliojaus: higienos reikmenys sau,chalatas,šlepetės,rūbai pagimdžius,į gimdyklą:vyrui rūbai,jei bus gimdymo metu,pinigai,fotoaparatas,vanduo,naktinius duoda,šlepetės,vaikiukui komplektukas rūbelių-siaustinukas,šliaužtukas,kepurytė,pampersiukas ir vilnonės kojinytės,mums leido rengti savais rūbeliais,dar vienas komplektukas perrengti,o grįžimui namo kombinzoniukas,kepurytė,vokelis,tiesa,dar dėl visa ko vežiausi pientraukį,prireikė,sėkmės sulaukiant mažiuko
sveikos as gimdziau pries 1.2m,na ispudziai ne patys geriausi...vakare 19.17val padare cp o leliuka atnese tik ryte kai pamaina pasikeite nes buvo naktis ir visos norejo ilsetis.....kaip perkele i palata atejo sesele ir pasake kad mygtukas esantis salia lovos pagalbai patempti tik extra atveju jei jausi,kad gali isvirsti,seip ju netrukdyti ir nekviesti nakti mazyle praverke,net nzn del kokiu priezasciu manau nuo misinuko kuri gavo pirmaja para,nes pienuko turejau kurio butu uzteke 4 zirniukams tai vat ryte atejo slauge ir gavau barti,kad per mano vaiko verkimo jos liko nemiegojusios zodziu likau nustebinta,ir apsaukta-nors jos ir girdejo kad nakti kudikis pracype nei viena nesiteike ateiti i palata ir paziuret kame reikalas
QUOTE(ingrid81 @ 2014 01 16, 07:44)
sveikos as gimdziau pries 1.2m,na ispudziai ne patys geriausi...vakare 19.17val padare cp o leliuka atnese tik ryte kai pamaina pasikeite nes buvo naktis ir visos norejo ilsetis.....kaip perkele i palata atejo sesele ir pasake kad mygtukas esantis salia lovos pagalbai patempti tik extra atveju jei jausi,kad gali isvirsti,seip ju netrukdyti ir nekviesti nakti mazyle praverke,net nzn del kokiu priezasciu manau nuo misinuko kuri gavo pirmaja para,nes pienuko turejau kurio butu uzteke 4 zirniukams tai vat ryte atejo slauge ir gavau barti,kad per mano vaiko verkimo jos liko nemiegojusios zodziu likau nustebinta,ir apsaukta-nors jos ir girdejo kad nakti kudikis pracype nei viena nesiteike ateiti i palata ir paziuret kame reikalas
pyktis ima kai vyksta tokie dalykai. Maniškiui lyg ir nedavė mišinuko, bent nesakė, būtų blogai pasibaigę jei būtų davę. Už tai geriausia po CP nelikti vienai, kad būtų kas pasirūpina abiem.
Linkiu daug geresnių atsiminimų apie antrojo mažylio pirmąsias dienas