QUOTE(Miliuks @ 2013 10 06, 15:45)
pirmas blogas atsiliepimas kuri skaitau,tikiuosi man taip ne bus,nes ir taip labai bijau
Visi tie nemalonumai, baimės, skausmai- niekis, palyginus su tuo jausmu kai pirmakart paimi savo mažyli ant ranku, vaikas viska atperka
VMK tikrai yra puikių ir profesionalių gydytojų, apie kuriuos girdėti daug gerų atsiliepimų. Tik būna kad pakliūni pas kokį nors niurzga, kuris dirba tik tam kad atidirbtų, o ne kad pacientui geriau būtų...
Draugė neseniai gimdė, tai daktarė pasakė stumk greičiau, nėra kada žaisti, ne viena tu gimdai, o ji stengėsi per vieną kartą išstūmė ir labai suplyšo.... Panašių atsiliepimų ne vieną girdėjau.
Ir jei kas panašaus nutiktų, neišsigąsk, nekreipk dėmėsio ir nesigadinik sau nuotaikos dėl grubaus personalo.
Aš savo patirtim pasidalinau vildamasi, kad jei moterys netylės apie tai kas negerai, pasklis kalbos, vadovai atkreips dėmesį ir gal ateityje nebeliks tokio elgesio su gimdyvėmis.
Papildyta:
QUOTE(MeGusta @ 2013 10 06, 16:15)
nu baisu kas daros, tegu greiciau tas siaubas jums pasimirsta ir diaukites atejusi i si pasauli stebuklu
panasu kad du diktofonais reikia i gimdykla keliaut nu tokr grubumas..nereikia bijoti sakyti pavardziu tegu visi zino kokios begedes daktares dirba geda ksyriui uz toki personala, cia viesa erdve visi paskaito mamu pasnekesius ir patys gyd skaito todel nereikia bijoti pasakyti pavardes garsiai
Aš mielai pasakyčiau pavardes, vyras gali paliudyti už durų viską girdėjo būdamas, tik personalas nesegėjo kortelių su pavardėmis, o operacinėje net nemačiau kas operavo, o ir jokios kortelės su gydytojų pavardėmis išvažiuojant nedavė. Aš gimdžiau rugsėjo 14 d gal kas turi tos dienos budėjimų grafikus su pavardėmis. Parašiau Linui Rovui laišką, papasakojau apie darbuotojų elgesį, tačiau jokio atsako nesulaukiau.