Oj kaip nemalonu skaityti tokius neigiamus atsiliepimus. Manau kad jums tikrai ne pyragai ten buvo, ir dar stresas prisidėjo prie tų neigiamų emocijų. Bet man kažkaip nu nesinori tikėt, kad visų pažystami gydytojai, pas kuriuos ne viena gimdė ir sėkmingai pagimdė, kaip susitarę visi "išsirinko" vieną nėštukę ir ją šitaip "nukankino"
Nu kažkaip labai sunku patikėti, kad specialiai nežiūri, piktybiškai.
Aš pas gydytoją Vilutienę dabar lankausi. Man jinai visai normali. Nors jau pjutau, kad panikierės jai nelabai patinka, bet aš kai visada su šypsena pas ją einu, tai jinai man irgi visada šypsosi. Dar nežinau ar tarsiuosi, kad būtent ji priimtų gimdymą, bet ko gero pasišnekėsiu kokios galimybės ir kaip viskas vyks, jei sutarsim kad ji bus gimdyme.
O dėl ironijos ir pašaipų - kartais žmogaus jumoro jausmas būna ne taip suprastas. Visi gi mes skirtingi. Aš kažkada Kaune lankydavausi pas tokį ginekologą. Man jis labai fainas būdavo, toks prie bajerio ir pašnekėdavom taip fainai visada. O paskui kažkur laaabai daug atsiliepimų perskaičiau, kad nemandagus ir šaiposi
Nu tfu tfu tfu... aš kažkaip tikuosi kad viskas ten tuose Šiauliuose gerai, nes kol kas daugiau gerų atsiliepimų girdėjau nei blogų. Pagimdysiu - parašysiu kaip sekės
Yra tokių žmonių, kuriems VISI blogi.