Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2013 02 03, 17:13)
Kiek minejo akušerė tai daug gydytojų daro CP ir daro gerai. Mano asmenine patirtis tik su gyd. Vilutiene. Galiu pasakyti, kad šitam reikale ji tikrai labai patyrusi, viską atlieka ramiai, užtikrintai, pjūvis mažutis, abu kartus sugijo super greitai ir gražiai smile.gif

zinau, kam blogai CP padare, na gal laimes dalykas cia visgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2013 02 02, 18:40)
Gal zinot,kuris ginekologas-e ,Siauliuose-su didele patirtimi atliekant CP?

manau, kad jie visi (Šiaulių gydytojai) gerai daro CP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lallita @ 2013 03 06, 16:49)
manau, kad jie visi (Šiaulių gydytojai) gerai daro CP  mirksiukas.gif

Kazin.. jei visi gerai darytu, mano gyd nebutu ziurejus kokia data paskirt CP mirksiukas.gif nes atsiverte budejimo grafika ir sako, ta diena geriau nevaziuok.. atvaziuok tada ir tada smile.gif Pati turejo isvykt i uzsieni, tai parinko tokia data, kada budi geresnii gyd. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 10, 14:28)
Kazin.. jei visi gerai darytu, mano gyd nebutu ziurejus kokia data paskirt CP  mirksiukas.gif  nes atsiverte budejimo grafika ir sako, ta diena geriau nevaziuok.. atvaziuok tada ir tada smile.gif Pati turejo isvykt i uzsieni, tai parinko tokia data, kada budi geresnii gyd. smile.gif

O kas tie geresni gydytojai jei ne paslaptis???
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas zinot ar imanoma is kur nors gauti gydytoju budejimo grafika gimdyklose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivuxs @ 2013 05 06, 10:21)
Sveikos  4u.gif

Gal kas zinot ar imanoma is kur nors gauti gydytoju budejimo grafika gimdyklose?  ax.gif

Moters ir vaiko klinikoje registraturoje turetumėte pamatyti ir taip pat pas gydytojus ant stalų. Gaila, bet internete tokios informacijos turbūt nerasit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 06 gegužės 2013 - 18:24
Sakykit ,kurios neseniai gimdet.Kokia dabar tvarka ten t.y. ar naktinius duoda ,vaikuti ligonines rubeliais rengia ?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 05 06, 19:24)
Moters ir vaiko klinikoje registraturoje turetumėte pamatyti ir taip pat pas gydytojus ant stalų. Gaila, bet internete tokios informacijos turbūt nerasit wink.gif

Aciu 4u.gif reiskias reiks pavaziuot i MVK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2013 05 06, 19:57)
Sakykit ,kurios neseniai gimdet.Kokia dabar tvarka ten t.y. ar naktinius duoda ,vaikuti ligonines rubeliais rengia ?

Dave ir naktinius ir vaikui rubelius...paskui galima jau ir savo vilktis, kai jau isivaziuoji i ritma
Atsakyti
Gal kas žino, kiek paprastai gydytojų budi gimdymo skyriuje?

Ar važiuojant gimdyti nesusitarus ir pakliuvus pas nepageidaujamą gydytoją, galima jo atsisakyti bei pasirinkti kitą (tiesiog kitą, ne konkrečiai pažįstamą ar norimą)?
Atsakyti
Ar dar dalina 20% pampersams?
Atsakyti
Bent aš tai negavau nuolaidos pampersams. O dėl gydytojo, tai nemanau, kad leistų pasirinkti, nes paskiria tą, kuris mažiau gimdyvių tuo metu turi g.gif
Atsakyti