Anksčiau kainavo 60 Lt/para, vadinasi pakėlė kainas
60lt matyt senajame pastate? Ten kur nebuvo duso,lovos artimiesiems..
100lt manau ne daug dabar,jei jau nori seima kartu praleist nakti..
Kiek žinau yra bent 2 šeimyninės dabar - viena už 60 Lt (mažesnė), kita 100 Lt (didesnė)
QUOTE(*Gina @ 2013 01 30, 19:00)
60lt matyt senajame pastate? Ten kur nebuvo duso,lovos artimiesiems..
Nea, 60lt. para kainavo naujajame pastate. Nes tik nesenai buvo atidare naujuosius MVK, po menesio gimdziau sunu ir taip pat norejome tos mokamos, bet atsirado laisva vienviete, tai ir nebeprireike mokamos.
Pries du metus abi mokamos kainavo po 60 Lt, apsistojom didesnėje ir jaučiausi kaip viešbutyje
QUOTE(egllute @ 2013 01 30, 22:33)
Pries du metus abi mokamos kainavo po 60 Lt, apsistojom didesnėje ir jaučiausi kaip viešbutyje
Pries pusantru metu irgi tiek pat kainavo.
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 01 31, 14:12)
Pries pusantru metu irgi tiek pat kainavo.
Na matyt keitėsi kažkada kainos, nes pati kelias dienas viešėjau klinikoj dar rudenį
QUOTE(neringushka @ 2013 01 31, 16:50)
Na matyt keitėsi kažkada kainos, nes pati kelias dienas viešėjau klinikoj dar rudenį
Gali buti, nesigincyju... Reiks uzklausti savo ginekologes, nes man tas aktualu taip pat...
Gal zinot,kuris ginekologas-e ,Siauliuose-su didele patirtimi atliekant CP?
QUOTE(Tinar @ 2013 02 02, 16:40)
Gal zinot,kuris ginekologas-e ,Siauliuose-su didele patirtimi atliekant CP?
Kiek minejo akušerė tai daug gydytojų daro CP ir daro gerai. Mano asmenine patirtis tik su gyd. Vilutiene. Galiu pasakyti, kad šitam reikale ji tikrai labai patyrusi, viską atlieka ramiai, užtikrintai, pjūvis mažutis, abu kartus sugijo super greitai ir gražiai
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2013 02 03, 19:13)
Kiek minejo akušerė tai daug gydytojų daro CP ir daro gerai. Mano asmenine patirtis tik su gyd. Vilutiene. Galiu pasakyti, kad šitam reikale ji tikrai labai patyrusi, viską atlieka ramiai, užtikrintai, pjūvis mažutis, abu kartus sugijo super greitai ir gražiai
Dekui
Sveikos, mergaitės Norėjau paklausti gal kam teko gimdyti pas Liną Rovą? Gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi? Jei nenorite viešai, tai gal per až Ačiū labai