Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(riešutėlis @ 2013 01 07, 14:35)
. Aš nuo galvos skausmo jau akių negalėjau atmerkti tai jis mane apšaukė, tipo nemiegok. Kai stumiant pasakiau kad nebeturiu jėgų tai vėl buvau apšaukta kad čia interviu nedalinėčiau, tai visai nepagimdysiu...
Kai paskaitai kitus atsiliepimus, tai matyt kaip ir visi gydytojai - visiems geras nebūsi, žiūrint kokios nuotaikos būna gyd. ir pan., bet man paliko ne kokią nuomonę, ir daugiau aš pas jį nenorėčiau pakliūti...

Jis man sakė, kad necypčiau kaip sena padanga. lotuliukas.gif Bet aš tai priėmiau kaip juokelį, galbūt dėl to, jog sakė normaliu tonu. g.gif
Iš tikro viskas juk priklauso nuo nuotaikos gydytojo. Bet logiškai mąstant, jei kuri nors pardavėja ar koks tarnautojas pasidraskytų ant kliento, kas nutiktų?
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2013 01 10, 19:56)
Jis man sakė, kad necypčiau kaip sena padanga.  lotuliukas.gif Bet aš tai priėmiau kaip juokelį, galbūt dėl to, jog sakė normaliu tonu.  g.gif
Iš tikro viskas juk priklauso nuo nuotaikos gydytojo. Bet logiškai mąstant, jei kuri nors pardavėja ar koks tarnautojas pasidraskytų ant kliento, kas nutiktų?

o kodėl nenutinka? nėra kam dirbti? kažko abejoju
Atsakyti
Vakar mus paleido namo is gn, nesitariau ir labai dziaugiuosi, viskuo labai patenkinta, pagimdzisu labai greitai, aciu siauliu gn
Atsakyti
Mes irgi jau namie. Viskas man tiko tuose Šiaulių GN. Čia kas rašė, kad naktinius reik savo turėt - man davė, o kai paprašiau pakeisti irgi atnešė naujus. taip kad viskas ten ok tuose Šiauliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 01 17, 12:08)
Mes irgi jau namie. Viskas man tiko tuose Šiaulių GN. Čia kas rašė, kad naktinius reik savo turėt - man davė, o kai paprašiau pakeisti irgi atnešė naujus. taip kad viskas ten ok tuose Šiauliuose  4u.gif

gimdymui dave ar jau palatoje gulint?
Atsakyti
gimdymui, o paskui palatoj du kartus pasikeičiau. Nieks man neliepė savais rengtis, nebent pati būč norėjus. Tiesa mano situacija buvo tokia, kad ekstra greitai reikėjo bėgt i gimdykla, tai gal nenorėjo laukt kol savais persirengsiu o greituoju būdu i "valdiškus" supakavo smile.gif
Atsakyti
user posted image
Keista ir labai liudna girdeti is gimdymo metu salia esanciu mediku-"cypi kaip padanga","interviu dalineji" ir pan.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 01 17, 22:34)
gimdymui, o paskui palatoj du kartus pasikeičiau. Nieks man neliepė savais rengtis, nebent pati būč norėjus. Tiesa mano situacija buvo tokia, kad ekstra greitai reikėjo bėgt i gimdykla, tai gal nenorėjo laukt kol savais persirengsiu o greituoju būdu i "valdiškus" supakavo smile.gif

Na, kiek teko susidurti, tai Siauliu MVK niekas ir neliepia savais naktiniais persirengti, visad duoda tiek atvykus i GN, tiek po gimdymo, jei tik paciai mamytei norisi. As su GN naktiniais buvau iki tol, kol pagimdziau, ir kol parveze i palata, o paskui "persokau" i savus. Man su savais buvo patogiau, ir daug geriau maitinimo atzvilgiu. Bet jei ir visas dienas su ligonines naktiniais isbusit, nieko neatsitiks, kiekvienam pagal nora. mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti nesenai gimdziusu mamyciu.... smile.gif ar sunku yra gauti mokama palata? daznai jos buna uzimtos? ar to tokio bumo nera ir dauguma renkasi vienvietes? blush2.gif kadangi vyrui patikesiu sita reikaliuka noretus suzinoti, kaip vyksta visas procesas, kada ir su kuo reikia tartis del jos, kad busimam teveliui butui lengviui... ax.gif smile.gif
Atsakyti
juraciuxxx-dauguma renkasi nemokamas,vienvietes.. smile.gif
Mokamos jei noresit,po gimdymo pasakykit akuserei,ji perduos skyriui ir jei bus laisva,lengvai ten pateksit.Nemanau,kad is anksto galima tartis.
Atsakyti
Man buvo CP tai tik atvažiave paprašėm, ten is reanimacijos ir perkele apie 13 val. Antra mazili gimdydama manau rinksiuosi vienviete nemokama palata, bet jei tik bus galimybe palikti mazaji pas senelius tuomet manau imsim mokama ir busim kartu su vyru. Be to nereikia kazkur eiti i dusa, viskas vietoje.
Atsakyti
Gimdant antrąkart ir mes pasiemėm šeimyninę palatą thumbup.gif
Tik ilgai nesnauskit - kai nueisit į gimdyklą, klauskite iš karto. Pagimdžiau per keletą valandų ir po gimdymo jau atbėgo klausti - ar tikrai imsim, nes atsirado kitų norinčių. Kaip suprantu, ten dvi yra šeimyninės - didesnioji, su minkšta dalimi kainuoja 100 Lt.
Bet puiku, kad vyras galėjo pasilikti ir ištiesti patogiai kojas, tuo labiau, kad pagimdžiau vakare... ax.gif
Atsakyti