QUOTE(juraciuxx @ 2013 01 04, 23:15)
sveikos ir as jungiuosi prie jusu. balandzio pradzioje turetu buti mano gimdymas, jeigu viskas vyks pagal gydytojos paskaiciavimus ir lelius nesugalvos anksciau pasibelsti
lankausi pas gydytoja Kazlauskiene ir galvoju ar tartis su ja del gimdymo, ar pasitiketi ta diena budesianciais gydytojais???? gal zinote kokios kainytes vaiksto??
bijau sumeluoti, bet girdėjau, kad ji gimdymų nebepriima. pataisykit, jei klaidinu.
apie kainas rašyta gal porą puslapių atgal.
QUOTE(Renule @ 2013 01 05, 00:52)
).
Tiesa, man teko gulėti per dvi gydyt. pamainas, tad iš pradžių labai rūpestingai mus prižiūrėjo ir vis vizitavo toks jau gerokai pagyvenęs gydytojas, lyg ir Šauklys (nebeatsimenu pavardės). Labai norėjo, kad dar jo pamainos metu pagimdyčiau
Pogimdymine priežiūra, aplinka, personalu likau labai patenkinta, nors tikrai niekam pinigėlių saujomis nežarstėme
Ypač malonūs prisiminimai išliko iš sūnelio gimimo dienos (nauji gimdymo namai, graži, nors ir labai šalta žiema už lango ir t.t. )
Šuklys.
Gimdžiau prie jo. Iš pradžių nenorėjau pas jį, bet kad jau budėjo, tai norai nieko nereiškė.
Šiaip jis labai kantriai man aiškino, ar man verta dar laukti, ar eiti į gimdyklą, apie mano gimdymo ypatumus, kas grėsė ir t.t. Per gimdymą irgi kelis kartus aiškino, kaip kvėpuoti. Kaip sakau, vargu, ar moteris gydytoja būtų su manimi taip cackinusis.