Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(Whagati @ 2012 12 27, 23:46)
Gine pasake suma, kad su kasom tiek man gausis  mirksiukas.gif

Na tuomet jei nenorit moket i kasa, tartis galima su tuo, kuris tuo metu dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 12 28, 13:39)
Na tuomet jei nenorit moket i kasa, tartis galima su tuo, kuris tuo metu dirba smile.gif

na bet jeigu pirma karta matau gine, tai irgi ar apsimoka g.gif g.gif as galvoju nesitarti, MB geriau tegu akuserei kazkiek duoda g.gif g.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 03 sausio 2013 - 12:42
QUOTE(egllute @ 2013 01 03, 12:39)

Ar cia skelbimu lenta? blink.gif
Atsakyti
blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2013 01 03, 12:40)
Ar cia skelbimu lenta?  blink.gif

drinks_cheers.gif tikrai ne, ne tą temą išsirinkau per skubėjimą, ačiū už pastebėjimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 03 sausio 2013 - 12:43
sveikos ir as jungiuosi prie jusu. balandzio pradzioje turetu buti mano gimdymas, jeigu viskas vyks pagal gydytojos paskaiciavimus ir lelius nesugalvos anksciau pasibelsti ax.gif lankausi pas gydytoja Kazlauskiene ir galvoju ar tartis su ja del gimdymo, ar pasitiketi ta diena budesianciais gydytojais???? gal zinote kokios kainytes vaiksto?? g.gif
Atsakyti
Abu kartus (natūraliai) gimdžiau nesitarusi, nes abu kartus teko gimdyti gerokai anksčiau nei numatyta doh.gif

Dukrytę greitai ir gana lengvai pagimdžiau su gyd. Anužiu. Po visko vyras kažkiek atsilygino jam... (Nėštumo metu lankiausi pas gyd. Domarką, ne už dyką biggrin.gif Bet kai prasidėjo gimdymas prieš laiką, jis buvo išvykęs...)

Sūnelis irgi gimęs anksčiau doh.gif Jį pasitikome kartu su gyd. Rimšiene (tokia kaip seržantas man tada ji pasirodė, garsiai komandavo visiems kaip reikals biggrin.gif ) Ji atėjo tik jau prieš pat pabaigą, iki tol labiausiai rūpinosi akušerė (vėliau jai vyras šiek tiek atsilygino).

Tiesa, man teko gulėti per dvi gydyt. pamainas, tad iš pradžių labai rūpestingai mus prižiūrėjo ir vis vizitavo toks jau gerokai pagyvenęs gydytojas, lyg ir Šauklys (nebeatsimenu pavardės). Labai norėjo, kad dar jo pamainos metu pagimdyčiau biggrin.gif

Pogimdymine priežiūra, aplinka, personalu likau labai patenkinta, nors tikrai niekam pinigėlių saujomis nežarstėme 4u.gif

Ypač malonūs prisiminimai išliko iš sūnelio gimimo dienos (nauji gimdymo namai, graži, nors ir labai šalta žiema už lango ir t.t. ) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renule: 05 sausio 2013 - 00:54
jeigu nebus reikalo CB nenoreciau, tai gal geriau butu akuserei kazkiek pinigeliu duoti, o ne gydytojai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxx @ 2013 01 04, 23:15)
sveikos ir as jungiuosi prie jusu. balandzio pradzioje turetu buti mano gimdymas, jeigu viskas vyks pagal gydytojos paskaiciavimus ir lelius nesugalvos anksciau pasibelsti  ax.gif lankausi pas gydytoja Kazlauskiene ir galvoju ar tartis su ja del gimdymo, ar pasitiketi ta diena budesianciais gydytojais???? gal zinote kokios kainytes vaiksto?? g.gif

bijau sumeluoti, bet girdėjau, kad ji gimdymų nebepriima. pataisykit, jei klaidinu.
apie kainas rašyta gal porą puslapių atgal.

QUOTE(Renule @ 2013 01 05, 00:52)
).

Tiesa, man teko gulėti per dvi gydyt. pamainas, tad iš pradžių labai rūpestingai mus prižiūrėjo ir vis vizitavo toks jau gerokai pagyvenęs gydytojas, lyg ir Šauklys (nebeatsimenu pavardės). Labai norėjo, kad dar jo pamainos metu pagimdyčiau biggrin.gif

Pogimdymine priežiūra, aplinka, personalu likau labai patenkinta, nors tikrai niekam pinigėlių saujomis nežarstėme 4u.gif

Ypač malonūs prisiminimai išliko iš sūnelio gimimo dienos (nauji gimdymo namai, graži, nors ir labai šalta žiema už lango ir t.t. ) wub.gif

Šuklys. mirksiukas.gif Gimdžiau prie jo. Iš pradžių nenorėjau pas jį, bet kad jau budėjo, tai norai nieko nereiškė. biggrin.gif Šiaip jis labai kantriai man aiškino, ar man verta dar laukti, ar eiti į gimdyklą, apie mano gimdymo ypatumus, kas grėsė ir t.t. Per gimdymą irgi kelis kartus aiškino, kaip kvėpuoti. Kaip sakau, vargu, ar moteris gydytoja būtų su manimi taip cackinusis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na pas mane irgi dar švieži visa patirtis smile.gif

Gimdžiau gruodžio 30d. atvažiavau naktį, tad priėmė budėjusi gydytoja, vėliau keitėsi pamaina ir atėjo gyd Šuklys. kadangi prieš tris metus dukra irgi gimė prie jo, tai prisiminimai buvo ne kokie, jau skambinausi savo gyd ir tariausi kad ši atvažiuotų. Bet... atėjo nuostabi akušerė, nu toks šiltas ir mielas žmogus- sako, ar tau tikrai reikia tos gydytojos, pataupyk pinigėlius, mes sako jo galim visai nekviest smile.gif . Panašiai ir gavosi biggrin.gif , jis buvo operacinėje, o mano mergaitė gimė itin lengvai ir greitai. Nors šį kartą tas gydytojas tikrai buvo gana linksmai nusiteikęs, draugiškai pakalbėjom, net nepasakytum jog tai buvo tas pats žmogus, kuris ant manęs šaukė ir visaip vadino prieš tris metus.
džiaugiuosi kad nesikviečiau gydytojos, sutaupiau gana daug pinigėlių, užteko atsidėkot tik akušerei.
Atsakyti
Na kad užvirė kalba apie Šuklį tai ir aš pasipasakosiu apie savo susitikimą su juo... Gimdžiau antrą vaikiuką, natūraliai, be epidūros nes po pirmo gimdymo su epidūra man buvo labai blogai (svaigo galva, pykino ir t.t. -netoleroja mano organizmas narkozės). Visą naktį prižiūrėjo kita gydytoja, rodos Graželienė, po to pasikeitė pamaina ir atėjo Šuklys... Nežinau kas man buvo (gal nuo suleistų nuskausminamųjų), bet labai man buvo galva įsiskaudėjusi ir pykino - suvargau ne kiek nuo gimdos atsidarymo skausmų kiek nuo pykinimo, vėmimo ir tąsymo. Kai jau atėjo Šuklys aš gulėjau ant stalo, ir nuo jo dar labiau supykino nes jis buvo visas prisirūkęs... smirdėjo kaip užkietėję rūkaliai. Man pasidarė dar blogiau. Aš nuo galvos skausmo jau akių negalėjau atmerkti tai jis mane apšaukė, tipo nemiegok. Kai stumiant pasakiau kad nebeturiu jėgų tai vėl buvau apšaukta kad čia interviu nedalinėčiau, tai visai nepagimdysiu...
Kai paskaitai kitus atsiliepimus, tai matyt kaip ir visi gydytojai - visiems geras nebūsi, žiūrint kokios nuotaikos būna gyd. ir pan., bet man paliko ne kokią nuomonę, ir daugiau aš pas jį nenorėčiau pakliūti...
Atsakyti
Atlendu ir aš su savo dar šiltais ir šviežiais įspūdžiais smile.gif Mūsų mergytė gimė gruodžio 14 dieną, kaip tik tądien budėjo gydytoja Vilutienė. Kadangi CP buvo suplanuotas, tai be jokio streso (aišku su virpančia širdim smile.gif ) popiet nuvažiavom, tada priėmimas, šiek tiek laiko gimdykloj ir operacinė. Viskas praėjo sklandžiai, po 3 dienų išvažiavom namo. Personalas kiek teko susidurti puikus, profesionalus, slaugytojos dėmėsingos, labai šiltai bendraujančios,o gydytojai jaučiu ir amžinai jausiu didžiulį dėkingumą - abiems mano vaikučiams ji padėjo ateiti į šį pasaulį smile.gif Aišku, atsilyginau, bet tikrojo dėkingumo turbūt neišreikši jokiais pinigais ax.gif
Atsakyti