QUOTE(ta pati Sonecka @ 2012 12 05, 19:31)
Ačiū už pasidalintą info Kainelės "neblogos", infliacija, nėra ko norėt, per 7 metus pakilo zenkliai Bet ko nepadarysi vardan savo ramybės, o aišku, jei viskas praeina gerai, norisi ir gydytojui padėkot už visų 9 mėnėsių priežiūrą ir laimingą finalą..
Papildyta:
Kiek teko susidurt su Anužiu, pasirodė tikrai profesionalus ir su savotišku jumoro jausmu gydytojas, man patiko
Papildyta:
Kiek teko susidurt su Anužiu, pasirodė tikrai profesionalus ir su savotišku jumoro jausmu gydytojas, man patiko
Butent, jei viskas praeina gerai.. Mes buvome sugalvoje atsilyginti PO TO. Klydome.. Juk gimdziau nebe pirma karta, zinojau visu simtu procentu ka reiskia gimdyti susitarus ir ne. Mano patarimas - nepalikit visko PO TO, tarkites is anksto.
P.S. Su gyd.Anuziu teko pabendrauti pries 15 metu ir dabar. Kas buvo pries 15 metu ne is tolo neprilygsta dabar. Taktiskas. Su savo nerealiu jumoro jausmu gydytojas. Pries 15 metu - as laipiojau " sienomis", jis ramiai ruke.. Bet, kas buvo, prazuvo. Siandien del gimdymo ko gero su juo jau tarciaus.
Jums sveikatos ir greito pasimatymo su leliumi