Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2012 12 05, 19:31)
Ačiū už pasidalintą info 4u.gif Kainelės "neblogos", infliacija, nėra ko norėt, per 7 metus pakilo zenkliai doh.gif Bet ko nepadarysi vardan savo ramybės, o aišku, jei viskas praeina gerai, norisi ir gydytojui padėkot už visų 9 mėnėsių priežiūrą ir laimingą finalą..
Papildyta:
drinks_cheers.gif Kiek teko susidurt su Anužiu, pasirodė tikrai profesionalus ir su savotišku  jumoro jausmu gydytojas, man patiko smile.gif

Butent, jei viskas praeina gerai.. Mes buvome sugalvoje atsilyginti PO TO. Klydome.. Juk gimdziau nebe pirma karta, zinojau visu simtu procentu ka reiskia gimdyti susitarus ir ne. Mano patarimas - nepalikit visko PO TO, tarkites is anksto.
P.S. Su gyd.Anuziu teko pabendrauti pries 15 metu ir dabar. Kas buvo pries 15 metu ne is tolo neprilygsta dabar. Taktiskas. Su savo nerealiu jumoro jausmu gydytojas. Pries 15 metu - as laipiojau " sienomis", jis ramiai ruke.. Bet, kas buvo, prazuvo. Siandien del gimdymo ko gero su juo jau tarciaus.
Jums sveikatos ir greito pasimatymo su leliumi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš dvi savaites, prieš tai dar patologiniam gulėjau.
Kalbėjot apie kainas. Apie D įkainius tai tokios kalbos sklinda (šiaip jau apie didesnę sumą jau kalba), kitos minėtos sumos nustebino.
Gimdyti pakliuvau pas tą, kurio nenorėjau trečiu numeriu biggrin.gif , bet likau patenkinta. Nedaviau nė lito. Taip, buvo geras, daug padėjo, bet... Atsilyginom akušerei, davėm prieš tai, nors ir purtėsi.

Patologinio valytojos ir akušerės - superinės. Ir pakalbins, ir pasikalbės.
Akušerinio skyriaus akušerės irgi patiko, kai kurios valytojos net sveikindavosi rytais biggrin.gif

Šiaip susidarė įspūdis, kad darbuotojai ,,pastrojinti" naujo vadovo. g.gif
Atsakyti
Galiu is patirties sakyti, kad geriau tartis...ir ramiau, ir sklandziau viskas vyksta, ir gyja greiciau...aisku, jei pataikot ant gero daktaro budejimo tai liuks...o jei ne...
Cia ir prakerpa kaip reikia, o ne leidzia bet kaip plysinet, kad paskui du menesius sedet negali...
Bet,aisku,kitos ir tvarteliuose pagimdo ir po kiek laiko i darzus dar eina...smile.gif
Atsakyti
Gal sakyčiau čia jau per žiauriai apie tuos daržus, taip išeina, kad jei nesitari su gydytojais tada pati saves negerbi... tai tai tikrai nėra schmoll.gif tiesiog pasilengvini už tam tikrą pinigų sumą arba ne ir lauki kas bus, o būna ir labai gerai.
Atsakyti
Po visu svarstymu, forumu skaitymu nutariau nesitarti....gaila to 1000 nors ka doh.gif juk uz mane niekas nepagimdys. Su dukra tariausi, bet plysau labai daug...tiesiog gimdymo metu dukra sukosi, todel kirpo....n a tikiuosi uztaikysiu ant gero gydytojo, akuseres, MB ikis akuserei 100 lt, gal tiek ir papaks, vis maziau negu 1000 biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau taip pasitikite savimi (kaip ir turėtų būti) tuomet tikrai nėra reikalo tartis už tokią sumą smile.gif

Kai jau man reikės antrą kartą ruoštis gimdymui imsiu skaityti Šemetos knygas apie gimdymą be skausmo, o jos pasitikėjimo daug suteikia tai tikiuos iki tosiosios datos psichologiškai daug maž pasiruošiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 12 23, 20:35)
Jei jau taip pasitikite savimi (kaip ir turėtų būti) tuomet tikrai nėra reikalo tartis už tokią sumą smile.gif

ka reiskia pasitiki savimi g.gif esu baisine trizne, visko bijau, tiesiog pinigu gi nenupiesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2012 12 24, 09:58)
ka reiskia pasitiki savimi  g.gif  esu baisine trizne, visko bijau, tiesiog pinigu gi nenupiesi  g.gif

biggrin.gif aišku, nu tada knygos psichologine tematika turėtų padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 12 24, 10:31)
biggrin.gif aišku, nu tada knygos psichologine tematika turėtų padėti  4u.gif

Nesuprantu jusu pozicijos...butu idomi jusu patirtis, knygu neskaitau, nes siuo metu neturiu laiko. Parasysiu po visko, su dukra tariausi, deja, uz tave vis tiek nepagimdo....dabar laikas parodys....
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2012 12 25, 21:53)
Nesuprantu jusu pozicijos...butu idomi jusu patirtis, knygu neskaitau, nes siuo metu neturiu laiko. Parasysiu po visko, su dukra tariausi, deja, uz tave vis tiek nepagimdo....dabar laikas parodys....

kai buvo maždaug 32-34 savaitės gydytoja pasakė, kad turbūt teks daryti CP dėl vaikelio padėties, labai išsigandau, pradėjau skaityti apie CP, kad tai nėra tragedija ir pan.. Prieš kelis mėnesius buvau Šemetos knygų pristyme ir man visai patiko idėja (reikia patikėti) kad galima gimdyti be skasmo, į tai reikia gilintis ir tik kai žinai kas darosi gali savimi pasitikėti ir pan.... Manau, kad jei yra noras visada atsiranda perskaityti knygą mirksiukas.gif ne visiems toks noras yra ir tai visai suprantama.
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2012 12 23, 21:17)
Po visu svarstymu, forumu skaitymu nutariau nesitarti....gaila to 1000 nors ka  doh.gif  juk uz mane niekas nepagimdys. Su dukra tariausi, bet plysau labai daug...tiesiog gimdymo metu dukra sukosi, todel kirpo....n a tikiuosi uztaikysiu ant gero gydytojo, akuseres, MB ikis akuserei 100 lt, gal tiek ir papaks, vis maziau negu 1000  biggrin.gif

O kas sake kad kainuoja 1000? Pas vienus daugiau, pas kitus maziau gi.. Su pirma mokejau 650 uz CP, su antru tiksliai nepamenu, nes nenorejo visai imt smile.gif Bet jauciu panasiai davem..
Galu gale tartis gali su gyd atvaziaves. Su tuo, kuris tuo metu budi (jei nesi nusistates butent pries ta gyd.). Gali susitarti kad noretum gimdyti butent pas ji. Tada ir maziau moketi gal reiks, kai nekvieti is namu, o budi jis ir taip. Ir gydytojas pasikeicia greitai, kai supranta kad gaus pinigu biggrin.gif
Jei viskas ok, uztenka galbut ir tik akuserei susimoket..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 27 gruodžio 2012 - 13:07
Gine pasake suma, kad su kasom tiek man gausis mirksiukas.gif
Atsakyti