Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(doruta @ 2012 10 28, 12:30)
Ar tokiu atveju uz planini reikia moketi?

kiks žinau dabar svarsto tikią galimybę (už pasirinktą CP sumokėti patiems), bet kol kas mamoms nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 10 28, 13:11)
kiks žinau dabar svarsto tikią galimybę (už pasirinktą CP sumokėti patiems), bet kol kas mamoms nekainuoja.

Aciu 4u.gif Pagaliau gavau konkretu atsakyma, nors jau klausiau ne viena karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malenute @ 2012 10 28, 11:27)
Tikrai žinau, kad po pirmo CP per antrą nėštumą leidžia rinktis, ar nori CP, ar pati gimdysi, žinoma, jei pačiai gimdyti galima. Ne vienai pažįstamai po pirmo CP su antru liepė pasirinkti, ko nori, bet aišku, ne tada, kai jau atvažiuoja gimdyti, bet iš anksto ir tada daro planinį CP.

Man pirmas buvo CP. Per antra nestuma gydytojos klausiau kaip bus su gimdymu antra karta. Ji sake ziuresim eigoj, bet as jai daviau suprasti, kad noreciau CP, nes per pirma gimdyma nepavyko paciai pagimdyti. Tai galiu pasakyti, kad man antras CP nebuvo planinis, gydytoja sake atvaziuoti, kai prasides saremiai ir tada ziures. As gimdziau pas ta pacia gydytoja, pas kuria ir lankiausi nestumo metu. Atvaziavusi su saremiais pasiskambinau gydytojai ir sutarem, kad ji padarys CP.Nezinau kaip butu buve, jei buciau gimdziusi pas budinti gydytoja.Gal butu liepe paciai gimdyti g.gif
Atsakyti
Sveiki, ar dar yra tarimasis ne oficialus del gimdymo? Juk dabar vis i kasa reikia moket jei iskvieciamas tavo gydytojas ne darbo metu. O jei darbo metu tada nori aciu sakai, nori rimciau atsidekoji...
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2012 10 31, 13:01)
Sveiki, ar dar yra tarimasis ne oficialus del gimdymo? Juk dabar vis i kasa reikia moket jei iskvieciamas tavo gydytojas ne darbo metu. O jei darbo metu tada nori aciu sakai, nori rimciau atsidekoji...

As neoficialiai tariausi ir mokejau ne i kasa, o tiesiogiai gydytojai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2012 10 28, 14:01)
Man pirmas buvo CP. Per antra nestuma gydytojos klausiau kaip bus su gimdymu antra karta. Ji sake ziuresim eigoj, bet as jai daviau suprasti, kad noreciau CP, nes per pirma gimdyma nepavyko paciai pagimdyti. Tai galiu pasakyti, kad man antras CP nebuvo planinis, gydytoja sake atvaziuoti, kai prasides saremiai ir tada ziures. As gimdziau pas ta pacia gydytoja, pas kuria ir lankiausi nestumo metu. Atvaziavusi su saremiais pasiskambinau gydytojai ir sutarem, kad ji padarys CP.Nezinau kaip butu buve, jei buciau gimdziusi pas budinti gydytoja.Gal butu liepe paciai gimdyti g.gif

Ar gydytoja ne Vilutiene? smile.gif Nes as kai paklausiau tai labai panašus atsakymas buvo..Man kažkaip norėtųsi iš anksto žinot, susitart ir ramiai laukt.Nors kiek žinau ir patį CP daryti yra geriau, kai jau sąrėmiai jaučiami.
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2012 11 01, 18:35)
Ar gydytoja ne Vilutiene? smile.gif Nes as kai paklausiau tai labai panašus atsakymas buvo..Man kažkaip norėtųsi iš anksto žinot, susitart ir ramiai laukt.Nors kiek žinau ir patį CP daryti yra geriau, kai jau sąrėmiai jaučiami.

ne visada reikia laukti sąrėmių, yra kai kurios bėdos dėl ko būtina anksciau daryti CP
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2012 11 01, 17:35)

Ne Vilutiene mano gydytoja, bet matyt dauguma gydytoju yra tos nuomones, kad nebutinai po pirmo CP ir antras CP turi buti. Dar man gydytoja sake, kad gaila butu operuoti, jei atvaziuociau su pakankamai prasidariusiu kakleliu.
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2012 10 31, 13:01)

Merginos, kad bereikalingai švaistyti pinigus blink.gif ? Abu savo vaikučius gimdžiau be jokių tarimųsi, priežiūra buvo superinė, ir džakuzi ir viskas kas tik priklauso, vietoj, to, ką mokėti gydytojams, mes abu kartus ėmėm mokamą palatą. Nu nežinau ar man taip papuolė, nu bet viskas nuo A iki Z buvo aukštos kokybės, tiek personalas, tiek gydytojai, pirmas buvo labai sunkus ir ilgas gimdymas, o antras labai greitas ir trumpas, nespėjau nė pavargti thumbup.gif
Atsakyti
Man planinis CP tikrai geriau buvo susitarus, jau vien is psichologines puses nes zinojau, kad viskuo bus pasirupinta, o kai pirmas nestumas ir tiek pergyvenau tai taip ir isejo. Antra karta gimdant ar darant CP taip nebepergyvenciau
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 11 01, 19:27)
ne visada reikia laukti sąrėmių, yra kai kurios bėdos dėl ko būtina anksciau daryti CP

Ne ne, as nekalbu apie tuos išskirtinius atvejus, kalbu apie planinį CP ne dėl komplikacijų, o tiesiog gimdyvės ir gydytojo bendru sutarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2012 11 03, 13:18)
Merginos, kad bereikalingai švaistyti pinigus blink.gif ? Abu savo vaikučius gimdžiau be jokių tarimųsi, priežiūra buvo superinė, ir džakuzi ir viskas kas tik priklauso, vietoj, to, ką mokėti gydytojams, mes abu kartus ėmėm mokamą palatą. Nu nežinau ar man taip papuolė, nu bet viskas nuo A iki Z buvo aukštos kokybės, tiek personalas, tiek gydytojai, pirmas buvo labai sunkus ir ilgas gimdymas, o antras labai greitas ir trumpas, nespėjau nė pavargti thumbup.gif

Kai gyveni nuo priimamojo virs 60 km. deka sveikatos ministeriju pertvarkymu...tai geriau sutart, kad lauktu su duona ir druska...negu strese vaziuot ir dar pakeliui pagimdyt...taip nervai ramesni. Pirmaji gimdem be jokiu sutarimu ir pagimdem, nors buvo vargo...tik zinok ar cia kad nesutarta ar cia taip papuole...
Brangu...taip...bet ramiau ant dusios, kad bus imtasi visko, ko reikia...be kai prisiskaitai, kiek vargo kaikurios mamos...tai kazkaip ir fantazija atsoka...nors kai zinias paziuri...tai ir wc pagimdo parazites ir dar pacios isgyvena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brytva: 05 lapkričio 2012 - 08:32