Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(evaXXX @ 2012 07 13, 16:32)
Sveikos gal kas turite liepos mėn. gydytoju budėjimo grafikus gimdykloje. Kazin o kaip dėl tarimosi su ginekologe, girdėjau, kad reikia ligoniu kasai sumokėti jeigu ne jos budėjimas

jai oficialiai tarsites tada reikes sumoketi kasai
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2012 07 12, 23:43)

Ir dar klausimelis, girdejau, kad jei pirmas gimdymas buvo CP, tai antra karta pati mama gali pasirinkti gimdyti naturaliai ar CP daryti. Ar tai tiesa? Ar priziurintis gydytojas nusprendzia kokiu budu vyks gimdymas?

Kiek zinau tokios galimybes gimdyvei pasirinkti nera, tai nusprendzia priziurintis gydytojas ir gimdyma priimantis gydytojas. CP yra operacija, tai del to pats zmogus apsispresti tikrai negali.
Atsakyti
QUOTE(evaXXX @ 2012 07 13, 05:32)
Sveikos gal kas turite liepos mėn. gydytoju budėjimo grafikus gimdykloje. Kazin o kaip dėl tarimosi su ginekologe, girdėjau, kad reikia ligoniu kasai sumokėti jeigu ne jos budėjimas

Man sake mano gydytoja,kad jei noriu,kad cezari darytu butent ji,jei ji bus specialiai iskvieciama reikes susimoketi 700 i kasa ax.gif
Atsakyti
Sveikos gal turite liepos mėnesio gydytoju budėjimo grafikus gimdykloje? labai dekui smile.gif
Atsakyti
Ir aš prašiau bet nieks neturi ar neskaito, ar nežino? Laukiu lukštenimosi ant dienu ir taip nedrasu, jeigu tiek mokėt ligoniu kasai tai tikrai tartis neapsimoka iš anksto. Gal kas žinot jeigu pageidauju epidūro ar laisvai jį suleidžia ar maivosi, suprantama kad reiks duot, bet mane pagasdino ginė kad nelabai puola padėt tuo klausimu, kaži kaip iš tikro?
Atsakyti
QUOTE(evaXXX @ 2012 07 16, 15:00)
Ir aš prašiau bet nieks neturi ar neskaito, ar nežino? Laukiu lukštenimosi ant dienu ir taip nedrasu, jeigu tiek mokėt ligoniu kasai tai tikrai tartis neapsimoka iš anksto.  Gal kas žinot jeigu pageidauju epidūro ar laisvai jį suleidžia ar maivosi, suprantama kad reiks duot, bet mane pagasdino ginė kad nelabai puola padėt tuo klausimu, kaži kaip iš tikro?

tikrai zinau, kad maivosi, gero nori...
Atsakyti
Kiek zinau tokios galimybes gimdyvei pasirinkti nera, tai nusprendzia priziurintis gydytojas ir gimdyma priimantis gydytojas. CP yra operacija, tai del to pats zmogus apsispresti tikrai negali.
[/quote]

Na as vakar buvau pas savo priziurincia gydytoja, tai uzklausiau del antro gimdymo, jei pirmas buvo CP. Ji man pasake, kad tokiu atveju, jau atvaziavusi gimdyti moteris pati gali nuspresti ar gimdyti naturaliai, ar CP daryti. Mes, sako, su gimdyvemis nekovojam smile.gif Manau, prisiminus pirmaji gimdyma su 12val nezmoniskais saremiais, prasysiu CP unsure.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinote kaip rasti Inga Gruzdiene? gal kas turite jos kontaktus? man gimdymas nusimato jau siomis dienomis, leliukas didelis, bandyciau tartis del cp, bet kaip ja rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liariuka @ 2012 07 24, 10:43)
sveikos, gal zinote kaip rasti Inga Gruzdiene? gal kas turite jos kontaktus? man gimdymas nusimato jau siomis dienomis, leliukas didelis, bandyciau tartis del cp, bet kaip ja rasti?  g.gif

tai pabandyk i MVK nuvažiuoti ir gal duos kontaktus.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evaXXX @ 2012 07 16, 15:00)
Gal kas žinot jeigu pageidauju epidūro ar laisvai jį suleidžia ar maivosi, suprantama kad reiks duot, bet mane pagasdino ginė kad nelabai puola padėt tuo klausimu, kaži kaip iš tikro?

Jei bus laisvas anesteziologas tai problemu gal ir nekils. Bet jie retai kada buna laisvi, todel kad privalo but operacinese, jei kam CP, ar kokia chirurgine operacija, per visa operacijos laika, anesteziologas privalo buti operacineje. Ir gimdyvei uzsinorejus epiduro, jis negali taip paprastai ateiti ir ji padaryti, jei tuo metu vyksta operacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 25 spalio 2012 - 21:59
Tikrai žinau, kad po pirmo CP per antrą nėštumą leidžia rinktis, ar nori CP, ar pati gimdysi, žinoma, jei pačiai gimdyti galima. Ne vienai pažįstamai po pirmo CP su antru liepė pasirinkti, ko nori, bet aišku, ne tada, kai jau atvažiuoja gimdyti, bet iš anksto ir tada daro planinį CP.
Atsakyti
QUOTE(Malenute @ 2012 10 28, 11:27)
Tikrai žinau, kad po pirmo CP per antrą nėštumą leidžia rinktis, ar nori CP, ar pati gimdysi, žinoma, jei pačiai gimdyti galima. Ne vienai pažįstamai po pirmo CP su antru liepė pasirinkti, ko nori, bet aišku, ne tada, kai jau atvažiuoja gimdyti, bet iš anksto ir tada daro planinį CP.

Ar tokiu atveju uz planini reikia moketi?
Atsakyti