Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

man kažkaip taip nesinori kad dukryte kažkur išneštų, ramiau būtų jei paduotų tėveliui 4u.gif , nu bet kai pagalvoju kad 6 val reikia gulėti atskirai nuo visų tai nefaina, ar ten greitai laikas praeina? o kaip su pinigėliais kiek kam duoti?
Atsakyti
mane laike 4 valandas renimacijoje. 13 val kazkur baige operacija o 17 isveze i palata. vyras su dukryte buvo naujagmiu skyriuje smile.gif man jos neatnese i remimacija maitinti. sake buvo rami, neverke ir nenese... o as taaaaip laukiau verysad.gif kai jau parveze mane i palata (irgi emem mokama) vyro paklause ar vystis ja nakti, jis pasake, kad taip tai paliko pas mus, o priesingu atveju butu issinese po maitinimo... pirma para jei nori vaikas gali buti atskirai. bet as to visiskai nenorejau! buciau jauciu nakti pas ja nuejusi... paprasiau, kas isimtu tuos visus kateterius ir 19 val jau stojausi is lovos. kazkaip greitai atsigavau. pirma gimdziau naturaliai, tai galiu pasakyti mano atveju po cp geriau jauciausi nei po naturalaus gimdymo. ir dabar biski paskauda dar, bet seip viskas puikiai thumbup.gif
Atsakyti
aš tai jau net nežinau ar pati gimdysiu ar reikės cezario, nes mano dukrytė vartosi penktadienį sėdėjo, vakar žemyn galva buvo o šiandien vėl sėdi, nors jau 36 savaitės ir nebeturėtų vartytis, nuo rytojaus vaikščiosiu į dienos stacionarą, gal kas nors irgi vaikščiojote, ką ten daro ar ilgai reikia užsibūti?
Atsakyti
QUOTE(AUSRELINA @ 2012 05 03, 13:24)
aš tai jau net nežinau ar pati gimdysiu ar reikės cezario, nes mano dukrytė vartosi penktadienį sėdėjo, vakar žemyn galva buvo o šiandien vėl sėdi, nors  jau 36 savaitės ir nebeturėtų vartytis, nuo rytojaus vaikščiosiu į dienos stacionarą, gal kas nors irgi vaikščiojote, ką ten daro ar ilgai reikia užsibūti?

jei ji vis keicia padeti matyt vietos uztenka ir turbut tikimybe didesne, kad iki gimdymo mazyle apsivers kaip priklauso smile.gif 4u.gif
Atsakyti
bet negaliu ramiai laukti, taip nervina, čia nusiramini, kad viskas gerai, čia vėl stresas.
Atsakyti
QUOTE(AUSRELINA @ 2012 05 03, 14:44)
bet negaliu ramiai laukti, taip nervina, čia nusiramini, kad viskas gerai, čia vėl stresas.

bent jau zinai kas gali buti, vis geriau nei tokia staigmena jau per gimdyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRELINA @ 2012 05 03, 14:44)

man buvo panasi situacija. tai as pasirinkau cp. man psichologiskai buvo ramiau laukti gimdymo. pasikalbek su gyditoju ko labiau paciai norisi. jei busi nusiteikusi ir pasiruosusi maziau bus streso. na as cia is savo varpines smile.gif
Atsakyti
dabar vaikštau į dienos stacionarą, tai vakar Mackeienė darė echoskopiją ir mano pupa gražiai žemyn galva guli, gal jau nebesivers, nes kaip diena taip naujiena ax.gif o cp labai nenoriu, bet jei reikės tai reikės g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRELINA @ 2012 05 05, 13:57)
dabar vaikštau į dienos stacionarą, tai vakar Mackeienė darė echoskopiją ir mano pupa gražiai žemyn galva guli, gal jau nebesivers, nes kaip diena taip naujiena ax.gif  o cp labai nenoriu, bet jei reikės tai reikės g.gif

bigsmile.gif To ir palinkesim - kad mazyle jau nebepakeistu padeties 4u.gif

As pas ja lankiausi. Puiki gydytoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 05 gegužės 2012 - 14:32
netyčia užėjaujau į šią temelę

QUOTE(egllute @ 2012 02 07, 12:06)
issiunciau i AZ smile.gif Mes pries metus mokejom 60 Lt, kazin ar pasikeite kaina. Tik bet kokiu atveju i ligonine paprasyciau atvezti pagalve nes ir taip nesimiega o dar ant kietos gumines tai is vis tik galva ima skaudeti, nors siaip miegu niekada nesiskusdavau.

va va, vienintelis trūkumas šioje klinikoje tai pagalvės. doh.gif visa kita thumbup.gif

QUOTE(grieble @ 2012 02 09, 11:24)
as jau rasiau ilga laiska  smile.gif  tai dar paklausiu. ar vienvietej gali likti vyras ar tik privacioje?

aš po CP buvau vienvietėje, manasis liko, tai gulėjo naktį lovos gale susirietęs biggrin.gif

QUOTE(egllute @ 2012 02 09, 11:38)
vienvieteje neleidzia vyrams pasilikti, nera ten kur. Man po CP leliuka paliko, bet atejusi paklause ar norim ji pasilikti, nes jei ne tai jos pasiima.
Priklauso nuo to kada gimdymas, nes jei nakti tai turbut teks guleti reanimacijoje iki ryto ir tik perkelus i palata bus duotas mazylis, nes i reanimacija mazon=jo neveza, o ten (pagal taisykles) po CP reikia prabuti 6 val.

mums leido
man CP buvo 21h, 21.30 gimė dukrytė, kai viską sutvarkė, nuvežė į reanimacinę, o į palatą grįžau tik 7 ryto, man dar lašino lašelinę gimdai susitraukti, o būtų atvežę dukrą, bet kaip tik buvo gydytojų vizitaciją pas leliukus, tai atvežė tik 11 val.

QUOTE(pecilija @ 2012 02 15, 09:55)
Kažkas rašė, kad vienvietėje neleidžia vyrui pasilikti... nesąmonė - maniškis buvo visąnakt ir niekas nieko nesakė smile.gif Pas mano sesę budėjo mama, kai ji gimdė - po CP - taip pat niekas nieko nesakė  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kregzdute30 @ 2012 03 20, 22:34)
Labai aktuali temute...
tik nieko nerandu apie gydytoja Anuzi.
Gal kam dare cezari?

man jis darė CP. drinks_cheers.gif vientik geru žodžiu atsiliepčiau. antrą irgi pas jį gimdyčiau.
man buvo planinis, nes vaikas buvo istrižai o dar virš 4kg.
nuskilo kad tą dieną jis budėjo. paskui jau trim dienom būtų išvykęs. tai kaži ar būčiau išlaukusi savaitgalio.
Atsakyti
Gal kas gimde pas J. Balciuniene? As pas ja lankausi klinikoje ir galvoju tartis su ja del gimdymo.
Ir dar klausimelis, girdejau, kad jei pirmas gimdymas buvo CP, tai antra karta pati mama gali pasirinkti gimdyti naturaliai ar CP daryti. Ar tai tiesa? Ar priziurintis gydytojas nusprendzia kokiu budu vyks gimdymas?

Pirma vaikeli gimdziau pas cia daugumos ispeikta Grazeliene doh.gif 12val kankinausi su nezmoniskais saremiais, jau saukiau, darykit cezari, nes nepagimdysiu. O gydytoja vis delse. Tik paryciais, apie 7 val., kai pradejo silpneti vaiko tonusiukai, suskubo man daryti CP. Vaikelis gime pameles, priduses. Dekoju Dievuliui, kad viskas gerai baigesi. Nesuprantu kam reikia laukti iki paskutines minutes ir rizikuoti vaikucio ir mamos sveikata. Del to, antra karta bijau rizikuoti ir papulti gimdyti pas "bet ka" schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas turite liepos mėn. gydytoju budėjimo grafikus gimdykloje. Kazin o kaip dėl tarimosi su ginekologe, girdėjau, kad reikia ligoniu kasai sumokėti jeigu ne jos budėjimas
Atsakyti