Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(Kregzdute30 @ 2012 03 20, 23:34)
Labai aktuali temute...
tik nieko nerandu apie gydytoja Anuzi.
Gal kam dare cezari?

Man darė,atsiliepimai kuo puikiausi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes, maciau tokius grafikus paciame priimamajame iskabintus, o jokiames daugiau skyriuje ju neskelbia. cia jau kaip pataikysit.
Atsakyti
QUOTE(vanilina @ 2012 03 15, 19:32)
eina sau kaineles. man nusimato planinis, as tai jo juk neprasiau tai kokio velnio reikia tokius pinigus moket?

Turėjau 2 planinius pas Domarką ir tuo labai džiaugiuosi (kad pas jį) 4u.gif
Nieko nemokėjau, o kam mokėti - jei man jo reikia? Juk pati nesugalvojau ir nepaprašiau CP smile.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2012 03 15, 21:53)
Jei nesitari su gyd tai isoperuos ir be pinigu

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Jeigu reikalingas CP - tai jį ir darys 4u.gif Juk gydytojai taip pat nori sveikų kūdikėlių ir mamyčių 4u.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2012 03 31, 13:31)

O apie ta pynda ne vieno gero zodzio negaliu pasakyt, kiek nervu ji isgadino  doh.gif

lotuliukas.gif liuks, kad tiesiai šviesiai thumbup.gif
Nesuprantu tų kurios rašo toooookias kainas, kodėl neparašote gydytojų pavardžių? Ko jūs bijote? doh.gif
Atsakyti
Grazeliene gan jauna moteris, ilgais juodais plaukais, postriu balsu ir susiraukusi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WiniPuXe @ 2012 04 19, 10:55)
Grazeliene gan jauna moteris, ilgais juodais plaukais, postriu balsu ir susiraukusi? biggrin.gif

Grazelienes toks jau budas, susiduriau su ja du kartus, ne Siauliuose, bet visgi...ji matomai yra gyvenimo labai nuskriausta, del to visada bamba, niekada nemaciau besisypsancios, net i akis neziuri. Kalba sausai, grieztai, dazniausiai issako savo nuomone, o ne tai ka rodo echoskopas ar tyrimai.
Man ji tikra sausa šaka-nei nauda, nei grožis.
Del profesionalumo nezinau, bet del bendravimo-kas nenori cacu lialiu ar siaip normalaus bendravimo-gali kreiptis pas ja smile.gif
Atsakyti
Gal kuri mamytė susidūrė su planinio cezario įkainiais Šiaulių VM klinikoje?

Jei asmeniskai tarčiausi su tam tikra gydytoja, kokio dydžio padėka būtų negėdinga? blush2.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mergaites gal galite parasyti kaip gimdykloj personalas elgiasi ar ilgai vaika palieka ant krutines? ar laukia kol placenta pati pasisalins,ar nelaukian pacios krapsto ja lauk? Ar teko katrai atsisakyti skiepu? Kokius veiksmus reik atlikti tuo klausimu?
Avansu dekoju uz atsakymus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sontelis @ 2012 04 21, 23:23)
Sveikutes 4u.gif  Mergaites gal galite parasyti kaip gimdykloj personalas elgiasi ar ilgai vaika palieka ant krutines? ar laukia kol placenta pati pasisalins,ar nelaukian pacios krapsto ja lauk? Ar teko katrai atsisakyti skiepu? Kokius veiksmus reik atlikti tuo klausimu?
Avansu dekoju uz atsakymus 4u.gif  wub.gif

Gimdziau pries 5menesius,atsiliepimai apie akuseres gan geri,ko negaliu pasakyti apie gydytoja Grazeliene pas kuria buvau pakliuvusi porai valandu,poto keiteisi pamaina ir atejo nuostabi gydytoja, tik pavardes nepamenu blush2.gif Kai pagimzdiau man maziuka iskarto ir padave,laikiau ji kol man siuvinejo rolleyes.gif poto ji trumpam paeme pasverti,pamatuoti,suvyste ir paliko man kad pamaitinciau,po geros valandos paeme maziuka sesele ir nunese mano vyrui i seimynine palata,po kurio laiko ir mane ten nuveze ax.gif

O del placentos,tai iskarto kai pagimziau,liepe stumti vel,ir ji man pasisalino. Skiepijomes tik nuo tuberkuliozes,o kitu skiepu atsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2012 04 23, 19:28)
Gimdziau pries 5menesius,atsiliepimai apie akuseres gan geri,ko negaliu pasakyti apie gydytoja Grazeliene pas kuria buvau pakliuvusi porai valandu,poto keiteisi pamaina ir atejo nuostabi gydytoja, tik pavardes nepamenu blush2.gif Kai pagimzdiau man maziuka iskarto ir padave,laikiau ji kol man siuvinejo rolleyes.gif poto ji trumpam paeme pasverti,pamatuoti,suvyste ir paliko man kad pamaitinciau,po geros valandos paeme maziuka sesele ir nunese mano vyrui i seimynine palata,po kurio laiko ir mane ten nuveze ax.gif

O del placentos,tai iskarto kai pagimziau,liepe stumti vel,ir ji man pasisalino. Skiepijomes tik nuo tuberkuliozes,o kitu skiepu atsisakiau.

o apie skiepus ar klause ar pati pasakete kad tik viena skiepa darysite? Ir kada del skiepo atsisakymo pasirasyti reikejo po gimgymo? blush2.gif
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif Grazaus jums pavasario 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sontelis @ 2012 04 23, 22:12)
o apie skiepus ar klause ar pati pasakete kad tik viena skiepa darysite? Ir kada del skiepo atsisakymo pasirasyti reikejo po gimgymo? blush2.gif 
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif  Grazaus jums pavasario 4u.gif

man atrodo pasirasyti reikia tik tada kai paskiepija, o jei nera skiepo tai nereikia ir paraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(WiniPuXe @ 2012 04 19, 11:55)

Spalvos plauku neatsimenu, bet balsa ir veida tai atpazinciau ir nakti lotuliukas.gif veidas visas randuotas nuo spuogu gal paauglystej g.gif

QUOTE(Arietė @ 2012 04 20, 13:39)

Man ji tikra sausa šaka-nei nauda, nei grožis.
Del profesionalumo nezinau, bet del bendravimo-kas nenori cacu lialiu ar siaip normalaus bendravimo-gali kreiptis pas ja  smile.gif

Nu jau bendravimas pas ja doh.gif uzsisiko ir manes namo neisleido pynda doh.gif ieskojom skyriaus vedejos, apskundem ja ka pridirbus, isleido is karto tada mane lauk smile.gif nors buciau isejus ir savo noru..

QUOTE(Sontelis @ 2012 04 22, 00:23)
Ar teko katrai atsisakyti skiepu? Kokius veiksmus reik atlikti tuo klausimu?
Avansu dekoju uz atsakymus 4u.gif  wub.gif

Mes neskiepyjom. Bet is kart po CP vyras ejo paskui vaika ir pasake kad neskiepytu. Nes tikrai buna atveju kai pirma paskiepyja, o paskui atnesa pasirasyt.. Anksciau tikrai budavo. Nebent dabar pasikeite..

QUOTE(egllute @ 2012 04 23, 22:32)
man atrodo pasirasyti reikia tik tada kai paskiepija, o jei nera skiepo tai nereikia ir paraso  g.gif

Nu jau nu jau.. pirma reikia pasirasyt, tada skiepyja. Is kur tai kuri skiepyja zinot ar tu sutinki ar ne???
Atsakyti
QUOTE(Kregzdute30 @ 2012 03 20, 23:34)
Labai aktuali temute...
tik nieko nerandu apie gydytoja Anuzi.
Gal kam dare cezari?

Man cezario neprireike, bet buvo liepes operacine ruost, kai pirmaji gimdziau pas ji. Galvojo, kad vaikutis bus didelis ir nepavyks paciai. Susitarus su gyd. nebuvau, bet likau labai patenkinta ir dziaugiuos, kad pas ji patekau. Nors atsiliepimu visokiu cia lyg buvo, kai neseniai skaiciau, bet lyg del elgesio, o ne del aplaidumo gimdymo metu...
Atsakyti