Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

ar kas zino balandzio menesio budejimo grafikus? ar bent jau kur juos rasti?
Atsakyti
... na ir kainukes... ziauru. Bet zinoma, jei jautiesi geriau ir tvirciau - tuomet negaila...
As manyciau neverta l pergyventi, sawes negasdinkit. Visada islieka tikimybe, kad daktaras, su kuriuo tariesi negales atvykti - juk visi esame zmones. Vat man si karta irgi iskilo gresme likti be gimdymo metu. Pradzioje susikrimtau, bet poto, pamascius - jie visi zmones. Tikrai pasiziures ir priziures. Svarbiausia pacioms save "uzprogramuoti" - kad viskas bus OK!!! Ko jau cia, mes, moteriskes neatlaikysim mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2012 03 17, 22:55)
... na ir kainukes... ziauru. Bet zinoma, jei jautiesi geriau ir tvirciau - tuomet negaila...
As manyciau neverta l pergyventi, sawes negasdinkit. Visada islieka tikimybe, kad daktaras, su kuriuo tariesi negales atvykti - juk visi esame zmones. Vat man si karta irgi iskilo gresme likti be gimdymo metu. Pradzioje susikrimtau, bet poto, pamascius - jie visi zmones. Tikrai pasiziures ir priziures. Svarbiausia pacioms save "uzprogramuoti" - kad viskas bus OK!!!  Ko jau cia, mes, moteriskes neatlaikysim  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

jeigu gimdymas naturalus, nebuvo jokiu nestumo komplikaciju, tai tikrai neverta pinigu svaistyti tariantis ir laukiant paskui kol gine atleks ypac jei ne jos budejimas. juk nei vienas gydytojas nera suinteresuotas kad jo budejimo metu kasnors atsitiktu. beto jei gimdai naturaliai tai gydytojas nieko praktiskai neatlieka, visas darbas tenka akuserei, tai jai ir reiketu biskiuka pamoketi dar pries gimdyma kad geriau rupintusi, o ne gydytojai. gydytojai galima atsidekoti po visko. as pirmaja gimdziau nesitarusi ir nei kiek nesigailiu, buvo nuostabiai gera akusere ir viskas pavyko labai sklandziai. nors buvau prisiskaicius apie kosmines kainas, vyras tik 50 lt ikiso akuserei ir viskas, nes gydytojai dar spejo pasikeisti kol pagimdziau, ir jis is vis nelabai zinojo kam ten reikia duoti, tai taip pigiai ir apsiejom tai buvo pries 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(vanilina @ 2012 03 18, 00:00)
jeigu gimdymas naturalus, nebuvo jokiu nestumo komplikaciju, tai tikrai neverta pinigu svaistyti tariantis ir laukiant paskui kol gine atleks ypac jei ne jos budejimas.

Jop, mano nestumas buvo be komplikaciju, gimdymas irgi turejo but naturalus biggrin.gif Ale nieko negali planuot ir niekada nezinai kaip baigsis. Vaikas gimti neskubejo, pernesiojau 10 dienu (paskutines dienas gulejau pataloginiam del pernesiojimo), prasidejo saremiai, nuvede i gimdykla, saremiai dingo, nuleido vandenis, zali, vaikas labai aukstai, sukinejasi ir visiskai neisistates, nenusileides net.. taigis, tiesiai i operacine..
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 03 18, 10:21)
Jop, mano nestumas buvo be komplikaciju, gimdymas irgi turejo but naturalus  biggrin.gif  Ale nieko negali planuot ir niekada nezinai kaip baigsis. Vaikas gimti neskubejo, pernesiojau 10 dienu (paskutines dienas gulejau pataloginiam del pernesiojimo), prasidejo saremiai, nuvede i gimdykla, saremiai dingo, nuleido vandenis, zali, vaikas labai aukstai, sukinejasi ir visiskai neisistates, nenusileides net.. taigis, tiesiai i operacine..

kaip daugelis ir sake - gimdymas toks dalykas kurio nesuplanuosi. bus taip kaip turi buti ir nekitaip! as asmeniskai susitarusi jauciuosi ramiau. man to reikia psichologiskai. ryt aptarsiu su gyditoju kaip elgtis jeigu prasidetu veikla anksciau ar jis negaletu atvykti. man asmeniskai nelabai noretusi zmogu is miegu kelti. kazkaip atrodo neetiska... o bus kaip bus! dabar nugazdino, kad pagimdysiu anksciau. ryt pasakys realiai situacija. pati stengiuosi buti rami. visos pagimde, pagimdziau pirma pagimdysiu ir antra biggrin.gif tik guledama potolojiniam suvokiau, kad tikrai ne daul liko... o vis atrode taip toli dar
Atsakyti
Labai aktuali temute...
tik nieko nerandu apie gydytoja Anuzi.
Gal kam dare cezari?
Atsakyti
pirmadieni buvau nulekusi i Siaulius. buvo prasideja skausmai. jau galvojau viskas. paziurejo kalkeli - prasidares, bet neskatino nes norejo bent pora dienu pakaukti. man sekmadieni bus 37 sav. lauke iki vakaro, pastate lasines ir vaistuku suleido. veikla sustojo. gulejau potploginiam 2 dienas. viskas labai patiko: ir budintys gyditojai ir personalas. grazeliene biski susiraukusi kaip nagine buvo, bet as su ja reikalu neturejau...
iseinant Domarkas sako: "greit paismatysim" smile.gif
nepaga;vojau tu grafiku paziureti. Anuzis budejo antradieni. pirmadieni - grazeliene. Anuzis pasirode toks nieko smile.gif nors as pas Rova lankausi ir kitu nenoriu, bet jis negaletu visai Anuziu pasitikeciau kaip Rovu smile.gif
Atsakyti
Ryt lekiu "pasimatymui" su daktare. O kur, mergaites, tie grafikai yra pakabinti? Jei nepamirsiu, suziureciau.... Nes pgl viska irgi balandi dalyvausiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2012 03 29, 16:08)
Ryt lekiu "pasimatymui" su daktare. O kur, mergaites, tie grafikai yra pakabinti? Jei nepamirsiu, suziureciau.... Nes pgl viska irgi balandi dalyvausiu  cool.gif

... Neradau tokio saraso... blush2.gif O kur jus toki dalyka matet? doh.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(lauryna50 @ 2012 03 30, 21:32)
... Neradau tokio saraso...  blush2.gif  O kur jus toki dalyka matet?  doh.gif

viešai pakabintų jų nėra, turi kiekvieno skyriaus sesučių postai pasikabinę, priėmime yra - tai galima taip akį užmest. Bet šiaip tai nelabai nori pasakyt kai klausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kregzdute30 @ 2012 03 20, 23:34)
tik nieko nerandu apie gydytoja Anuzi.
Gal kam dare cezari?

Pazistamai dare, ir siaip atsiliepimai tik geri girdeti mirksiukas.gif

QUOTE(grieble @ 2012 03 29, 14:44)
grazeliene biski susiraukusi kaip nagine buvo, bet as su ja reikalu neturejau...

O apie ta pynda ne vieno gero zodzio negaliu pasakyt, kiek nervu ji isgadino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2012 03 31, 11:55)
ax.gif
viešai pakabintų jų nėra, turi kiekvieno skyriaus sesučių postai pasikabinę, priėmime yra - tai galima taip akį užmest. Bet šiaip tai nelabai nori pasakyt kai klausi g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... kad moteriskes nesugalvotu dienu pasirinkti gimdymo?! lotuliukas.gif
Aj, megsta pas mus damutes visokiu paslapciu ne vietoje pasidaryti. Nors prie daktariu kab. konsultacinese graziausiai pakabintos darbo dienos, valandos. Tai kodel ir ten negali taip padaryti g.gif
Atsakyti