Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(*milka* @ 2012 02 21, 18:31)
Atsiliepimu tai visokiu yra ir geru ir nelabai.Asmeniskai is mano patirties, tai geri.Teko susidurt priimamajame guldant mane i patologini.Paskui jau gimdymo metu prisireike Cp daryt .Tai jis greitai visus sustrojino .kad per kelias minutes atsiduriau operacinej lotuliukas.gif  ir pats operavo nors gimdziau prie kitos gydytojos. Paskui kelis kartus buvo atejes pasiziuret kaip sekas.Randas sugijo super.Piningeliu nedavem

Ačiū Milka uz nuomone 4u.gif
Perskaiciau as ta temuke, bet apie Domarka labai jau mazai ten g.gif as noreciau pas ji lankytis ir iki gimdymo ir tartis, gali tekti daryti CP g.gif
Pati esu ne is Siauliu, del to ir nezinau tenyksciu gydytoju, tik zinau, kad tokie yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2012 02 17, 21:54)
sveikutes mirksiukas.gif

man ir israse, ir Eurovaistinej gavau atsakyma - jie parduodami yra tik paciose GN vaistinese, daugiau niekur nepardavinejami, ir ju kaina 100 Lt. Apsipatenkinau paprasciausiais vitaminais nestuke.gif ir omega 3 biggrin.gif

Labai dekui uz atsakyma 4u.gif paieskojau dar miestelyje ir radau Valerijono vaistineje patys pigiausi - 70Lt arba dar internetineje svetaineje maciau (norameda.lt) Matai,kad jie neprilygsta paprastiems zuvu taukams, cia sveicariski, butent kudikelio smegenu strukturai formuotis...turiu pavyzdeli jau lakstanti,kuris gavo sio produkto budamas pilvuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2012 02 17, 21:54)
sveikutes mirksiukas.gif

man ir israse, ir Eurovaistinej gavau atsakyma - jie parduodami yra tik paciose GN vaistinese, daugiau niekur nepardavinejami, ir ju kaina 100 Lt. Apsipatenkinau paprasciausiais vitaminais nestuke.gif ir omega 3 biggrin.gif

Tikrai netiesa. Visa nestuma geriau Mumomega. Jais prekiauja Gintarineje vaistineje, jei tuo metu neturi vietoje - uzsako.
Atsakyti
Sveikos,

gal zinot,ar Vaineikiene dirba gimdykloj?Ar ji tik konsultacinej.

O jei reikia CP,tai Domarkas visada dalyvauja operacijosmetu,ar ne ? 4u.gif

Aciu.
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 02 08, 15:44)
Tai kad pirma para dar slangute buna, ta prasme slapimas is pusles kureina, tai kur tu atsikelsi?

o ta slangute kada istato,po operacijos ?
Turbut ''saldu'' kai ja ima lauk?scare.gif
Nusimato CP,tai idomu...

Gal kuri irgi konkreciai taretes su gyd. del CP (nebutinai pas ta ,kuri lanketes per nestuma),kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 02 23, 17:00)

Nusimato CP,tai idomu...

as prasiau, kad man statytu tik po epidurinio, sake taip nedaro, bet padare isimti ax.gif kai isiminejo (po paros) nebuvo jokio diskomforto, nors jau maniau bus dideliu problemu po to mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti (gal biski kvailas klausimas,bet aktualu)-kas einat tartis tarkim del planinio CP datos,pas gine,tai ji ir operuoja pati,ar pasirenkat data,o tarkim nuvykus i priemima gali operuoti ,tas kas tada budi ?(Na pvz mano gine neoperuoja,tai ji gali parasyt siuntima ar ka,o operuot tarkim ta d budintis gyd?)
Ar buna taip jog pvz paguldo i lig ir tarkim kita d (pasirinkta) pjauna? g.gif
Reikia atsidekot einant tartis ?
Aciu blush2.gif
O kitu atveju ka daro,laukia termino,tada i dienini ,ir paskui tik pjauna?
Nes cp numatomas del vaiko padeties.
Kas turi patirties gal pasidalinsit,kas kaip aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonCheri: 24 vasario 2012 - 13:18
QUOTE(MonCheri @ 2012 02 24, 13:17)
Norejau paklausti (gal biski kvailas klausimas,bet aktualu)-kas einat tartis tarkim del planinio CP datos,pas gine,tai ji ir operuoja pati,ar pasirenkat data,o tarkim nuvykus i priemima gali operuoti ,tas kas tada budi ?(Na pvz mano gine neoperuoja,tai ji gali parasyt siuntima ar ka,o operuot tarkim ta d budintis gyd?)
Aciu blush2.gif

man sake, kad jei iki termino neprasides saremiai tai guldys ir lauks kol prasedes (jei viskas bus gerai).
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 02 24, 14:17)
Aciu blush2.gif

Man sake, kad jei iki gimdymo datos gimdymas pats neprasides, guldys i ligonine ir tada operuos, o kas operuos nelabai ir zinau...
Papildyta:
QUOTE(MonCheri @ 2012 02 23, 18:00)
Sveikos,

gal zinot,ar Vaineikiene dirba gimdykloj?Ar ji tik konsultacinej.

O jei reikia CP,tai Domarkas visada dalyvauja operacijosmetu,ar ne ? 4u.gif

Aciu.
Papildyta:

Nusimato CP,tai idomu...

Gal kuri irgi konkreciai taretes su gyd. del CP  (nebutinai pas ta ,kuri lanketes per nestuma),kokios kainos? 4u.gif

slangute istato pries operacija, truputi nemalonus jausmas bet nera kad skaudetu, o isemimas irgi paprastas paima istraukia ir tiek..biski nemalonu bet tikrai neskauda 4u.gif
Atsakyti
O jūs gimdžiusios jau naujuose GN patarkit man kaip pirmakartei, ką ten iš tiesų reikia vežtis, nes jau planuoju imti nebe mažąjį lagaminą, o didįjį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2012 02 24, 16:04)
O jūs gimdžiusios jau naujuose GN patarkit man kaip pirmakartei, ką ten iš tiesų reikia vežtis, nes jau planuoju imti nebe mažąjį lagaminą, o didįjį doh.gif

ir is tikro daug ko reikia, mes isvaziavom daug neprisikrove, o grizom su didele manta, nes vyras kiekviena diena vis dar kazka reikiamo atvezdavo. Ar Jus siauliete?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 02 24, 17:26)
ir is tikro daug ko reikia, mes isvaziavom daug neprisikrove, o grizom su didele manta, nes vyras kiekviena diena vis dar kazka reikiamo atvezdavo. Ar Jus siauliete?

Aš taip. Jei galėtumėt ir netingėtumėt surašykit arba čia arba į Až ko reikėtų mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
parasykite cia, juk tiems kas cia skaito tai bus tikrai vertinga informacija wink.gif
man - irgi smile.gif

Papildyta:
o beje, kur ten GN galima rasti budejimo grafikus? jie kaip nors eksponuojami, ar reikia kur nors pasiknaisioti smile.gif
Atsakyti