Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 14:15)
Nera Dievu zemeje  mirksiukas.gif

vat būtent drinks_cheers.gif

užtai aš net minčių neturėjau ir neturiu su kažkuo tartis. Gaila pinigų už gydytojo šypseną biggrin.gif
Su pirma dukra labai pasisekė papulti pas puikius medikus, ir dar paskutinei gimdyti, buvau apšokinėta wub.gif
Atsakyti
man irgi idomu, nors gimdymas tik balandi. o idomu del tu gyditoju atostogu. kada jie "labiausiai" atostogauja? g.gif kovo viduryje vaziuosiu i Šiaulius vizitui ir susitarsiu iki galo. jei rasiu koki grafika nufotkisiu, gal bus dar kam aktualu.
del vienvietes - nuraminte. jei bus mokamos uzimtos tai is vienvietes neisvarys reiskia thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat buvo pasilikęs vienvietėje abi naktis smile.gif Seselės matė, bet niekada nesakė nė žodžio, kad negalima ar panašiai ax.gif
Iš tikrųjų labai pravertė tas vyro buvimas šalia - ypač naktį, kai reikėjo paduoti dukryte pamaitinti, nes pati gulėjau susiūta blush2.gif
Atsakyti
Mielos megaites, gal Siauliuose kuri pirkosi Mumomega nestukems ar norincioms pastoti. Man israse, bet nenusipirkau VLN budama. Neradau Euro vaistinese, gal zinote kur yra? Aciukas didelis 4u.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
QUOTE(Zaria @ 2012 02 16, 20:03)
Mielos megaites, gal Siauliuose kuri pirkosi Mumomega nestukems ar norincioms pastoti. Man israse, bet nenusipirkau VLN budama. Neradau Euro vaistinese, gal zinote kur yra? Aciukas  didelis 4u.gif

man ir israse, ir Eurovaistinej gavau atsakyma - jie parduodami yra tik paciose GN vaistinese, daugiau niekur nepardavinejami, ir ju kaina 100 Lt. Apsipatenkinau paprasciausiais vitaminais nestuke.gif ir omega 3 biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, gal zinot ar gimdykloj ir operacinej galima buti su ziedais? Kaskaip klausimas pasistojo blush2.gif Tada ne tas galvoj bus, o dabar jau nebenori nusimauti visai doh.gif tai jai lieps nusimaut, kaip ten reiks kuistis prie ju.
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2012 02 17, 23:49)
Mamytes, gal zinot ar gimdykloj ir operacinej galima buti su ziedais? Kaskaip klausimas pasistojo  blush2.gif Tada ne tas galvoj bus, o dabar jau nebenori nusimauti visai  doh.gif tai jai lieps nusimaut, kaip ten reiks kuistis prie ju.

pries operacija sake nusiimti ziedus, o kaip del gimdyklos tai nezinau
Atsakyti
Nu bent jau gimdykloj nieko is vis nesake apie ziedus, grandineles ir t.t. smile.gif
O operacinej speju lieptu nusiimti smile.gif
Atsakyti
operacinej tikrai lieps viska nusiimti. del higienos. ir jei reiktu pilnos narkozes neturi buti metalo. vyro sese anesteziologo tai kazkada kalbejom ta tema. jei daro pilna narkoze kazkai gali isdeginti metalas. kaip - nezinau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kuri gimdet pas Domarka-kaip jis? Kokie atsiliepimai, geri, blogi? esu is kaimyninio miesto-noreciau zinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 12:26)
Sveikos  4u.gif
gal kuri gimdet pas Domarka-kaip jis? Kokie atsiliepimai, geri, blogi? esu is kaimyninio miesto-noreciau zinoti  g.gif

atsiliepimai geri, daugiau informacijos turetu buti ankstesneje temuteje (yra nuoroda pirmame post'e) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 13:26)
Sveikos  4u.gif
gal kuri gimdet pas Domarka-kaip jis? Kokie atsiliepimai, geri, blogi? esu is kaimyninio miesto-noreciau zinoti  g.gif

Atsiliepimu tai visokiu yra ir geru ir nelabai.Asmeniskai is mano patirties, tai geri.Teko susidurt priimamajame guldant mane i patologini.Paskui jau gimdymo metu prisireike Cp daryt .Tai jis greitai visus sustrojino .kad per kelias minutes atsiduriau operacinej lotuliukas.gif ir pats operavo nors gimdziau prie kitos gydytojos. Paskui kelis kartus buvo atejes pasiziuret kaip sekas.Randas sugijo super.Piningeliu nedavem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *milka*: 21 vasario 2012 - 18:33