Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose -9

QUOTE(egllute @ 2012 02 11, 22:53)
o del ko gali laikyti 10 dienu? jei jau taip tai tikrai nemaza suma gaunasi, bet jei galima tai geriausia pirmas 2-3 dienas imti mokama o po to (jei galimybe yra) i paprasta keliauti, nes man labiausiai pagalbos reikejo 2 dienas, o po to jau ir pati buciau issivertusi nors kai nakti pradedavo ilgai saukti tai nebezinodavau kur detis ir gerai, kad MB buvo kartu, o mazajam pasirodo pilveli skaudejo doh.gif

kazi ar kilnos taip. realiai jei maistas normalus tai irgi pirmas 2 diena labiau reikia pagalbos, p askui - susitvarkysiu. as Mazeikiuose pirma gimdziau, tai kai pietum atnesdavo kopustu sriuba, arba kopustu salotas doh.gif tai ne kzka... man veziojo maista is namu, nes ligonines buvo nevalgomas schmoll.gif na reikia tiketis geriausio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grieble @ 2012 02 12, 10:43)
kazi ar kilnos taip. realiai jei maistas normalus tai irgi pirmas 2 diena labiau reikia pagalbos, p askui - susitvarkysiu. as Mazeikiuose pirma gimdziau, tai kai pietum atnesdavo kopustu sriuba, arba kopustu salotas  doh.gif tai ne kzka... man veziojo maista is namu, nes ligonines buvo nevalgomas  schmoll.gif na reikia tiketis geriausio  biggrin.gif

aha, su maistu tai ten rimtos problemos, kai visur raso, kad maitinancioms nelabai gerai kopustai o cia ima ir atnesa jau pacio maitinimo pradzioje doh.gif Man irgi veziojo valgyti, bet ne tiek daug, nes kitas maistas buvo kaip ir i tema:koses pieniskos, sriubos tokios pat wink.gif
Atsakyti
as nelabai galejau viska valgyti kai maitinau, bet vistiek kopustu sriuba pirmom maitimo dienom - ne i tema. o ten yra kur pavalgyti, ta prasme nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(grieble @ 2012 02 13, 20:04)
as nelabai galejau viska valgyti kai maitinau, bet vistiek kopustu sriuba pirmom maitimo dienom - ne i tema. o ten yra kur pavalgyti, ta prasme nusipirkti?

Vaiku korpuse maciau yra atsidariusi mini kavinuke, kur galima misraines nusipikrti, rimciau ten nelabai yra turbut. Teks uzsisakineti cool.gif
Atsakyti
Yra ir ne vaiku korpuse, o MVK antrame aukste Zemaicio valgykla. Ten galima skaniai pavalgyti. Ragavau pati wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 02 14, 11:46)
Yra ir ne vaiku korpuse, o MVK antrame aukste Zemaicio valgykla. Ten galima skaniai pavalgyti. Ragavau pati wink.gif

kaip mano treneris sakydavo: valgykla ir toleta susirasite pagal kvapa smile.gif nu extra atveju bus kur vyra nusiusti maisto parnest smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinote vasario menesio gydytoju budejimo grafika?
Atsakyti
QUOTE(Sgutee @ 2012 02 14, 14:51)
Gal kas nors zinote vasario menesio gydytoju budejimo grafika?

Ir kovo menesio laugh.gif

Butu labai idomu g.gif
Atsakyti
Gimdžiau sausio 17 motinos ir vaiko klinikoje, priežiūra superinė thumbup.gif
Atsakyti
Pagal grafika gimdyti planuojate? biggrin.gif

O jei rimciau, jau ne karta cia buvo rasyta, kad nera naudos is to grafiko, nes gydytojai keiciasi, persikeicia, pasiima atostogu ir t.t. ir pns. mirksiukas.gif
Atsakyti
As pasiskambinau pries pat vaziuojant gimdyti, nes grafikai buvo keisti, per keisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 14, 19:58)
As pasiskambinau pries pat vaziuojant gimdyti, nes grafikai buvo keisti, per keisti lotuliukas.gif

o tai jei gydytoja/as ne[atinka, nusprendžiat važiuoti kitą dieną? bigsmile.gif lotuliukas.gif Nesuprantu, koks tų grafikų žinojimo tikslas, juk koks papuls toks g.gif
Atsakyti