Įkraunama...
Įkraunama...

Užsikimšusios ausytės

Mano dukrytes ausytes taip pat uzdsikimsusios sausa balta siera, likusios labai mazos angeles. Aisku irgi girdi ji prasciau daznai ka?ksi
Kreipemes pas daktara tai israse vaistuku , kai baigem kursa nuejom sake kad viskas tvarkoje , bet apziurejus pamaciau kad kamsteliai niekur nedinge.
Kai isvalyti sausa kieta siera?
Vaistineje siule lasinti po laseli peroksido, turetu isputoti , bet neputoja o perdaug lasinti irgi bijau.
Gal turite patarimu kaip isvalyti sausos sieros kamstelius?
Atsakyti
manau,kad reikia eiti pas kita LORspecelista.Cia vistiek tik gydytojo darbas doctor.gif
Atsakyti
ausų gyd. iš vis nepataria vaikams krapštyti ausų jokiais krapstukais, ausys išsivalo pacios, siera pati iškyla, o maudantis pasišalina, čia mums taip išaiškino LOr gyd.
Atsakyti
mes turim irgi sieros kamsciu beda. pradeda net smirdet. bijau krapstyti giliau, o gydytojas pasake kas su krapstukais reik isvalyti tik atsargiau ir nekalt kaip vinies biggrin.gif idomiai nuskambejo. vistiek bijau. dar parase kazkoki pavadinima ausu valymo kompleksui bet niekaip nerandu to lapelio - dingo is pinigines.
dar pasiule pripilti aliejuko i ausis pries maudant, o paskui maudant vandens. bet man kita gydytoja sake kad ausu slapinti maudant isvis negalima. nebezinau kuo tiket
Atsakyti
mums įtarė ausyčių uždegimą, bet per sierą nematė, tai teko plaut, labai bijojau kad nepavyks, bet viskas gerai buvo, ausų uždegimas pasitvirtino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE
Kaip į nosytę yra plovimui skirtas jūros vanduo, tai į ausytes yra AUDICLEAN su spec.purkštuku...

Mes kaip tik su juo vaikui užkimšom. Vanduo daro ne ką kita kaip tas pats krapštukas - nustumia, tik mūsų atveju - ko gero gerokai greičiau...vos pradėjus naudoti vienam vaikui buvo diagnozuotas abipusis ausų uždegimas ir rasti nemaži kamščiai, kita po poros dienų irgi visiškai nustojo girdėti. Kamščiai. Iš loristo išgirdom paprastą dalyką - jokių lindimų į ausies angą (tik tai kas iš jos jau ištekėję pavalyti), jokių audiclean ir jokių kitokių nesąmonių. Ir paklausė ar perkame viską kas reklamuojama (kaip tik ėjo reklama tėvų žurnaluose)...reklama skirta produkto pardavimui, o va kas parduodama realiai - kitas klausimas. Labai nesunku suprasti, kad vandens srovė tą kamštį nustums, bet va paskaitai ir kažkodėl nustoji mąstyti (čia apie save) doh.gif ir perki. O pasekmės tai vaikui gavos dėl to, kad nepamąstyta.

QUOTE(barra @ 2006 09 27, 20:20)
manau,kad reikia eiti pas kita LORspecelista.Cia vistiek tik gydytojo darbas doctor.gif

Tikrai taip, ...nors išvalyti berods turėtų mokėti ir šeimos gydytojas. Tik kiek jų tai daro neturiu supratimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 21 birželio 2007 - 14:20
QUOTE(kadisi @ 2006 03 19, 17:44)
Pritariu, kad pirmiau pas gydytoja reikia pasirodyti. Beje, girdejau, kad yra toks purskalas i ausis nuo 6 menesiu:"Audiclean"- sieros kamsciu profilaktikai.

geriau nė nebandykit. Reklamos triukas ir labai nerekomenduojamas gydytojų - užkimšti gali greičiau nei krapštukai. Tiesiog vaikams ten kišti negalima nieko. O jei jau užsikemša tiesiog vežkit pas gydytojus ir neimprovizuokit, nes rezultate vis tiek teks kreiptis į juos prisiimprovizavus
Atsakyti
mano vaikui jau 5 metai,mes turime sita beda,tikrai negalima nieko pacioms krapstyti,nes siera nustumiama tada dar giliau,tas purskalas kur parduodamas vaistineje naudingas yra tik tada kai kamstukai labai mazyciai,o jei didesni tai tu ten purksk nepurskes niekas ten neatmirksta,isbandem tikrai.Omes tiesiog naudojom toki aliejuka TROPEX,panadojam apie pora savaiciu,ir paskui i poliklinika einam plauti tu kamstuku,kitaip jau ir nepadarysi.tik mane nervinas tai kad niekas negali paaiskinti del ko jie kaupiasi,sako jau tokia struktura.
Atsakyti