Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(zuzana* @ 2011 10 13, 13:30)
Stai tokia suknute

labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 10 13, 10:05)
Nuostabu wub.gif

Kokie siūlai?

Ačiū, siūlai paprastučiai- vernito medvilnė.
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2011 10 13, 21:23)
O gal yra kokia atskira tema tokiom "žaliom" mezgejom, kad jūsų visų čia netrukdyt? Aš kažkaip neradau...  blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=667723

cia trecioji tema pradedanciosioms. Pagal ja susirasite ir pirmasias dvi. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 10 13, 14:38)
Visada stebiuosi, kai megzta gerom akim ir nesiriečia g.gif  kaip taip padaryti, man kažkokia mistika. Ir apnert bandau ir visokių gudrybių bandau prigalvoti.
Vakar kaip tik moherinę suknutę nuo virbalų nuiminėjau. Nu riečiasi man nors tu ką... Padariau dantukus ir kakliukui, ir apačiai...

Na, as dar pagarinu krasata su lygintuvu
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Daili suknele 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labai grazi suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 12, 20:37)
jau rodyta suknelė ,  tik šį kartą ant tikros šeimininkės  wub.gif

suknele labai paprasta ir tokia kukli,bet jau kaip tinka modeliui,tai nerealu,zavejuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juki @ 2011 10 15, 22:46)
Daili suknele 4u.gif  4u.gif  ax.gif

QUOTE(zuzana* @ 2011 10 16, 07:54)
Labai grazi suknele thumbup.gif

Aciu, gavau pazada jog bus nuotrauku ir ant modelio. Nes vaizdas kardinaliai skiriasi nuo "pakabinio"
O cia jau po sventes
user posted image
Atsakyti
Ligvita, tikrai vaizdas ant pakabos ir ant savininkės visiškai skirtingas - labai kruopščiai numegztos suknutės thumbup.gif thumbup.gif

O čia manoji ružavos suknutės-tunikos versija ax.gif blush2.gif Paveiksluota vakare, tai atsiprašau už nuotraukų kokybę blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 10 17, 10:23)

ZInai, LAimuze, tokia tunika drasiai priglausciau savo spitoje.. Labai labai labai mano skonio bigsmile.gif Nuostabiai padirbeta! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Carollina 4u.gif 4u.gif 4u.gif , šiaip idėja ne mano čia, o iš interneto platybių modeliukas blush2.gif ax.gif
Atsakyti