Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(močiuttė @ 2011 10 11, 13:25)
naujoji suknutė

Nuostabu wub.gif

Kokie siūlai?

Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 10 11, 10:31)
Labai,labai gražu.Labai norėčiau schemą gauti wub.gif

Mergaitės,o tai kur gaut šitų suknelių schemą,niekas neturite verysad.gif ,na labai man ji patiko.
Papildyta:
QUOTE(KristinuleV @ 2011 10 09, 14:55)
Sveikutes 4u.gif  Na noriu ir as pasirodyti su savo pirmosiomis moheriukemis  blush2.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 10 13, 10:18)

taigi pasiimi kokia megztos serveteles schema ir mezgi. Pasivartyk tema su megztom servetelem ir issirinksi panasia, o gal ir tokia pat rasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 13, 12:20)
QUOTE(anika1 @ 2011 10 13, 10:18)

taigi pasiimi kokia megztos serveteles schema ir mezgi. Pasivartyk tema su megztom servetelem ir issirinksi panasia, o gal ir tokia pat rasi g.gif

Tai va kad noriu būtent šios,o nerandu
Atsakyti
[quote=anika1,2011 10 13, 12:50]
[/quote]
Tai va kad noriu būtent šios,o nerandu
[/quote]

Kurios Jus norite gal parasykite? Cituojete abi foto, tai is kur zinoti kuri labai patiko? rolleyes.gif
Atsakyti
Stai tokia suknute
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 10 12, 11:24)
Apnerta, bet schemos neturiu, nes labai jau elementaru smile.gif
Viena eile "langeliu" kita "pumpureliu"

Visada stebiuosi, kai megzta gerom akim ir nesiriečia g.gif kaip taip padaryti, man kažkokia mistika. Ir apnert bandau ir visokių gudrybių bandau prigalvoti.
Vakar kaip tik moherinę suknutę nuo virbalų nuiminėjau. Nu riečiasi man nors tu ką... Padariau dantukus ir kakliukui, ir apačiai...
Atsakyti

Kurios Jus norite gal parasykite? Cituojete abi foto, tai is kur zinoti kuri labai patiko? rolleyes.gif
[/quote]
Patiko abi smile.gif ,bet jei abiejų negalima,tai nors didžiosios.Ačiū
Atsakyti
Lusi, visai kitas vaizdas nei ant pakabos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Galvoju apie megztą suknutę, bet neturiu pakankamai žinių ir įgūdžių. Virbalus rankose esu laikiusi biggrin.gif .
Gal patarsit. Kaip man pasirinkti siūlus ir kiek jų nusipirkti, o virbalus kokio numerio pasirinkti? Ir rašto nesuprantu iki galo. Ir dar aš nemoko reikiamo akių skaičiaus pasirinkti. Ar labai baisu, gal sakysit neverta net pradėti. Nepavyksta kol kas įkelti foto, nors šią nuotrauką forumuose kažkur radau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane@: 13 spalio 2011 - 19:02
http://www.supermama...?...9397&st=276
sitam puslapyje "tiute" komentavo, suknutė rudeniui, žiemai. Nes įkelti nuotraukos man nepavyksta niekaip.
Atsakyti
Prisijungiu prie garbanes@ klausimų, nes niekaip nesiryžtu pradėt didesnio darbo kaip šalikai... blush2.gif
mano klausimas, kaip jūs siūlus jungiat? Tiesiog surišat? O kaip mazgelio nesimato? g.gif Ar užbaigiat vieną ir kažkokiu būdu įmezgat kita? bet jei lieka be mazgelio, tai kaip neišyra dailieji darbai?? g.gif g.gif

O gal yra kokia atskira tema tokiom "žaliom" mezgejom, kad jūsų visų čia netrukdyt? Aš kažkaip neradau... blush2.gif
Atsakyti