Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(Dagma @ 2012 01 21, 20:35)
atsinešu foto iš stiliaus temos
user posted image
labai man graži victorias secret suknutė, gal kas turit kokia panašią schema nėrimui vašeliu? ax.gif

sveiki
va osinkoj tema
http://club.osinka.ru/topic-96183
Atsakyti
QUOTE(ligiuks @ 2012 01 23, 13:56)
Na labai labai gražios tos jūsų suknelės.gal kartais galėtumėte pasidalinti antros suknelės raštuku 4u.gif

labai abejoju kad pasidalins hihihi.gif
matot kaip yra smile.gif dalis mezgeju kurios ideda savo kurinuka prideda ir rasteli iskarto ar paprasytos veliau, didelis aciu joms 4u.gif
O kitos deda fotkes klienturai rinktis, bet ne schemom dalintis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 24 sausio 2012 - 11:05
Sirvita, bet geros schemos parinkimas suknelei, isstudijavimas, ismezgimas taip pat sunkus darbas. mirksiukas.gif Kartais tos schemos pamatomos tik kai kazkas ant suknuciu perkelia. As tai suprantu tas mezgejeles, kurios lituka bando uzsidirbti is mezgimo mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš žinokit dabar jau,kai noriu kokio rašto,einu į megztų servetėlių temą (nebūtinai šitam forume) ,ten renkuosi servetėlę ir mezgu,nes kelis kartus,kai dar čia tik pradėjau lankytis,buvau prašius,bet negavus ir supratau,kame reikals smile.gif Bet nieko-aš nepykstu. Nėra to blogo,kas neišeina į gerą-išmokau pati susirast,kai labai noriu smile.gif O ir mezgėjas ,sakyčiau,suprantu-jos ir pačios dažniausiai susiranda.O kai pati pabandžiau,tai žinau,kad reikia šiek tiek padirbėt pasidėjus schemą,kol susistyguoji,nuo kur pradėt ir t.t. Bent jau man tai užtrunka.Tai gal ir nenori žmogus taip jau visai ant lėkštelės padėt..Čia aš tik taip mąstau-netaikau nei vienai 4u.gif
Atsakyti
ReNcYtEa, sutinku su jumis. kartais ir pacioms pravartu ismokti susirasti info.
Atsakyti
o jeigu tu schemu tiesiog neturi,ka tada daryti?braizyti,kas paciam po ilgu bandymu gaunasi?
va sito tai labai nemegstu ir su zurnalais vien del to nebendradarbiauju,kad labai nepatinka braizyti schemas ir daryti aprasymus. ax.gif
O jei schema is interneto ir ja dar turiu,tikrai mielai pasidalinu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 24 sausio 2012 - 12:41
QUOTE(Viliuteee @ 2012 01 24, 12:41)

O jei schema is interneto ir ja dar turiu,tikrai mielai pasidalinu. smile.gif

drinks_cheers.gif Ir "techniniais" klausimais visada patariate 4u.gif
Atsakyti
baikime kalbėti šioje temutėje ir kelsimes į

Nauji namučiai "Suknelės nr.37" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkaM @ 2012 01 23, 23:00)
as mezgiau is 100 medvilnes, kokie siulai tiksliai, neatsimenu
kazkas panasaus
http://www.auksarank...-999-juoda.html

ar kas mezget is situ siuliuku? g.gif ar ju spalva neblunka po plovimo?
Atsakyti
amen
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti