Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(diwol @ 2012 01 20, 14:11)

Prasau
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 01 19, 19:54)
O kokius siūlus naudojate žieminėms suknelėms g.gif

Butent sita mezgiau is Mondial Extra Merino,50%merino vilna,50%akrilanas.Puikus kokybes ir kainos santykis.t.y.kaip uz tokios kokybes siula kaina dar yra pakenciama(100g-14,99lt).
Turiu dar viena suknele is tu siulu,nesioju labai daug,atrodo jau antrus metus super,jokios issitampymo,apsivelimo,skalbiu TIK skalbimo masinoj.Is siu siulu esu mezgusi megztukus,kuriuos nesioja kaimynes,tai irgi galiu ''patikrinti'',kaip jie atrodo po intensyvaus nesiojimo.
Esu mezgusi is kitu geru siulu,bet ten jau kainos buvo kur kas aukstesnes(100g-20lt ir daugiau).Nematau reikalo daugiau moketi,todel sau renkuosi situos,aprasytuosius.Tuo labiau,kad ju yra tikrai labai daug spalvu,galima drasiai megzti rastus,siulai nedazo.Va,kokia reklama padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 20, 13:26)

Ačiū labai. Štai ką dar radau besiblaškydama suknutės paieškose.Gal atsiras norinčių pabandyti...
suknele
Atsakyti
rasa 32, sandrasa labai grazios sukneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 20, 13:37)
Butent sita mezgiau is Mondial Extra Merino,50%merino vilna,50%akrilanas.Puikus kokybes ir kainos santykis.t.y.kaip uz tokios kokybes siula kaina dar yra pakenciama(100g-14,99lt).

O kur perkat šiuos siūlus?
Atsakyti
''Gerose akyse'',yra parduotuves Kaune,Panevezy ir Vilniuj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 12 14, 18:01)
Suknele su daugelio megztu motyvu

user posted image

hm... o kur as praziurejau si motyva? gal pagelbetumet? labai jau grazu...
Atsakyti
Viliuteee, kaip visad žavu, gražu, išskirtina wub.gif
Atsakyti
atsinešu foto iš stiliaus temos
user posted image
labai man graži victorias secret suknutė, gal kas turit kokia panašią schema nėrimui vašeliu? ax.gif
Atsakyti
laba diena,
Klausimas mezgusioms ir/ar nešiojančioms teksrenos 100proc vilnos gaminius- ar naujai numezgus ir išskalbus kažkiek į ilgį patįsta gaminys (man sijonui labai aktualus klausimas- ar geriau ilgesnį daryst iškart, ar patys ir taip?) Skubiai laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2012 01 21, 20:35)
atsinešu foto iš stiliaus temos

Kaip norėčiau tokios, bet baltos.....labai tas viršus nematytas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 21 sausio 2012 - 19:58
QUOTE(laumar @ 2012 01 21, 19:57)
Kaip norėčiau tokios, bet baltos.....labai tas viršus nematytas wub.gif

aš bandyčiau kiekviena iškilumą atskirai išsinerti, paskui sunerti kartu kur vidurį matosi, o tada jau ratuku, eilėmis nerti, dar reiktų pagalvoti kaip ja patogiau būtų apsirengti, kurioje vietoje ir kokiu būdu daryti užsegimą, nes ji labai įliemenuota g.gif
Atsakyti