Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(mazge1979 @ 2012 01 19, 12:43)
labai tikrai daug priklauso rūbo grožis nuo siūlų, pamėginimui nusimezgiau pernai tuniką-suknelę iš paprastos vernito kočiotinės pusvilnės, bet netoks vaizdas ir viskas. o darbo daug. kasdienai gerai, o išeit jau nesinori su ja niekur.

labai greit apsivelia -gaunasi pigiai,bet darbas perniek.Aš irgi suknutę mezgiau...Panešiojus mėnesiuką,tinka tik namie... ax.gif Tik tiek,kad numezgiau per 5 dienas,tai ne taip ir gaila... ax.gif
Atsakyti
Reiks kaupti sukniai. Ši man kokius 2 metus graži biggrin.gif

user posted image

QUOTE(vincis @ 2012 01 15, 21:34)
Mano pirmoji moherinukė  ax.gif  baigta pernai ir klientės jau pranešiota  ax.gif 

user posted image
user posted image

O šyytą mačiau gimstančią, ir net lašelį konsultavau biggrin.gif Spalva, ko gero, antroj foto nelabai sumeluota. Dieviško grožio siūlas wub.gif ir suknia wub.gif

QUOTE(rasa32 @ 2012 01 17, 22:08)
Nauja juoda suknele,kuria ilgai svajojau nusimegzti  smile.gif
Labai didziuojuosi savimi ,kad pirma syki isdrisau pabandyti toki sukneles mezgimo buda ir pavyko bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif

user posted image

Ojei, kaip dailu wub.gif Labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 01 19, 12:33)
. Ši man kokius 2 metus graži biggrin.gif

O man ją labai prastina tie nutįsę šonai,bet čia turbūt kiekvienos skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 19, 11:42)
sandrasa,tikrai nepriekaistingai atliktas darbas,puiki suknele thumbup.gif

Tik gaila ,kad uzsakove pasirinko tokius prastus siulu doh.gif
Man visada keista,kaip moterys sutinka sumoketi gana didele suma uz numezgima,o siulams pinigu pagaili ax.gif

Laba diena, mezgejelės pradėjau ir aš stebėti jūsų temą ir pokalbius, pati gal nepasiryšiu tokiam darbui nes draugauju tik su vašeliu, su virbalasi net kojines problema butu numegzti doh.gif tačiau planuoju isigyti tokia suknelę, gal būt susirasiu kas man ją numegz, todėl kaip tik iškilo klausimas tai visgi iš kokių sūlų tikrai macherinukė servietėlinė suknelė būtų kokybiškas ir ilgai dėvimas rūbas, nes kai pamačiau pirmą kartą tai pirma mintis buvo, kad tokį grožį galima kaip relikviją ir dukrai palikimo palikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 19, 11:42)
Tik gaila ,kad uzsakove pasirinko tokius prastus siulu doh.gif
Man visada keista,kaip moterys sutinka sumoketi gana didele suma uz numezgima,o siulams pinigu pagaili ax.gif

O kokius siūlus naudojate žieminėms suknelėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 01 19, 13:33)
Reiks kaupti sukniai. Ši man kokius 2 metus graži biggrin.gif

user posted image

Man jinai irgi labai wub.gif
O idomu ji schemutes turi ar cia jau kiekvienos fantazijos reikalas smile.gif?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2012 01 20, 09:11)

labai gražu...gaila tik,kad priekiuko nesimato... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 17, 22:08)
Nauja juoda suknele,kuria ilgai svajojau nusimegzti  smile.gif
Labai didziuojuosi savimi ,kad pirma syki isdrisau pabandyti toki sukneles mezgimo buda ir pavyko bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif

user posted image

labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 19, 13:57)
O man ją labai prastina tie nutįsę šonai,bet čia turbūt kiekvienos skonio reikalas  smile.gif

Kai sau gamini, gali gi pasigamint, kaip geidi biggrin.gif

QUOTE(ingapoc @ 2012 01 20, 07:51)
Man jinai irgi labai  wub.gif
O idomu ji schemutes turi ar cia jau kiekvienos fantazijos reikalas smile.gif?

[QUOTE]
Pala, atsiminsiu, iš kieno ji kolekcijos. Gal kokios osinkos drebulėlės ją ir neria, bet šiaip tai ir pažiūrint PRISIRUOŠUS galima nunert. Man pars raštukų derinys dailus jos. Ir kampai nemaišo.
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 01 20, 13:18)
Pala, atsiminsiu, iš kieno ji kolekcijos. Gal kokios osinkos drebulėlės ją ir neria, bet šiaip tai ir pažiūrint PRISIRUOŠUS galima nunert. Man pars raštukų derinys dailus jos. Ir kampai nemaišo.

Jau radau..smile.gif
osinkose ja merginos neria..bet ten i balta visos akcentuojasi labiau, o man butent sitos juodos tas priekis toks na tiesog super , o ir kampai sitie bent jau man labai puosnumo tokio ar ko , nzn, bet prideda wub.gif
Atsakyti
[quote=ingapoc,2012 01 20, 13:05]
Jau radau..smile.gif
osinkose ja merginos neria..bet ten i balta visos akcentuojasi labiau, o man butent sitos juodos tas priekis toks na tiesog super , o ir kampai sitie bent jau man labai puosnumo tokio ar ko , nzn, bet prideda wub.gif

gal nuorodele... blush2.gif
Atsakyti