Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(rasa32 @ 2012 01 18, 20:25)
Kaip zadejau,idedu schema,tik cia megzta is tur btu dvigubai storesnio siulo.

rasa32, jūsų rankų darbas (taip pat ir manekenė) thumbup.gif nepalyginamai gražesnis nei originalo.
Ačiū už schemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 17, 23:08)
Nauja juoda suknele,kuria ilgai svajojau nusimegzti  smile.gif
Labai didziuojuosi savimi ,kad pirma syki isdrisau pabandyti toki sukneles mezgimo buda ir pavyko bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif

Tikrai fantastiskai grazi suknute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
atrodo įspūdingai bigsmile.gif ir labai smagiai nešiotis turėtų,nes labai ,,priemnai,, atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 01 19, 08:47)
atrodo įspūdingai bigsmile.gif ir labai smagiai nešiotis  turėtų,nes labai ,,priemnai,, atrodo wub.gif

nesupratau g.gif
Atsakyti
Labai didziuojuosi savimi ,kad pirma syki isdrisau pabandyti toki sukneles mezgimo buda ir pavyko bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif

Verta didžiuotis 4u.gif

Daili ir kaip tinka thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vincis @ 2012 01 15, 22:34)
Mano pirmoji moherinukė  ax.gif  baigta pernai ir klientės jau pranešiota  ax.gif 

Nuostabi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2012 01 18, 23:56)

graži man. o teksrena nekanda?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 01 19, 09:58)
graži man. o teksrena nekanda?

Suknelė ne sau megzta, taigi ir apsivilkusi nebuvau. Tiesiog klientė tokius siūlus nusipirko ax.gif . Manau, jei kąs, nešios kažką po ja pasivilkusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2012 01 18, 22:56)
po tikrai dailios rasa32 suknelės rodau savąjį darbą - kuklų, nieko neįmantrų, tokio pageidavo klientė. Suknelė 182 cm moteriai. Siūlai - Teksrena, pusvilnė. smile.gif

Man labai graži thumbup.gif Man dabar kuo toliau,tuo labiau patinka tokios kuklutės suknelės... Liuks thumbup.gif
Atsakyti
sandrasa,tikrai nepriekaistingai atliktas darbas,puiki suknele thumbup.gif

Tik gaila ,kad uzsakove pasirinko tokius prastus siulu doh.gif
Man visada keista,kaip moterys sutinka sumoketi gana didele suma uz numezgima,o siulams pinigu pagaili ax.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos. Suknė labai jau paprasta rolleyes.gif
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 19, 11:42)
Tik gaila ,kad uzsakove pasirinko tokius prastus siulu doh.gif
Man visada keista,kaip moterys sutinka sumoketi gana didele suma uz numezgima,o siulams pinigu pagaili ax.gif

Visiškai sutinku ax.gif . Sau iš jų nesimegzčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 19 sausio 2012 - 10:51

Rasa32 - labai graži ir kruopščiai numegzta suknelė thumbup.gif
Atsakyti
labai tikrai daug priklauso rūbo grožis nuo siūlų, pamėginimui nusimezgiau pernai tuniką-suknelę iš paprastos vernito kočiotinės pusvilnės, bet netoks vaizdas ir viskas. o darbo daug. kasdienai gerai, o išeit jau nesinori su ja niekur.
Atsakyti