ieškau patarimų
noriu nusimegzti "mažą juodą suknelę" (nebūtinai juodą, bet toms funkcijoms). vartau vartau ir suknelių, ir įdėjų temas, bet niekaip niekas neprilimpa pasiūlykit kokių modelių neaukštai, normalaus sudėjimo (t.y. nekūdai), neturinčiai juosmens ir su nedidele krūtine
norių megzti virbalais, o ne nerti vašeliu.
Labai ačiū iš anksto.
QUOTE(san @ 2012 01 13, 14:27)
ieškau patarimų
noriu nusimegzti "mažą juodą suknelę" (nebūtinai juodą, bet toms funkcijoms).
noriu nusimegzti "mažą juodą suknelę" (nebūtinai juodą, bet toms funkcijoms).
QUOTE(san @ 2012 01 13, 13:27)
ieškau patarimų
noriu nusimegzti "mažą juodą suknelę" (nebūtinai juodą, bet toms funkcijoms). vartau vartau ir suknelių, ir įdėjų temas, bet niekaip niekas neprilimpa pasiūlykit kokių modelių neaukštai, normalaus sudėjimo (t.y. nekūdai), neturinčiai juosmens ir su nedidele krūtine
Labai ačiū iš anksto.
Labai ačiū iš anksto.
man tai superine elegantiska juoda suknute kuria nusimezge RASA32 (berods toks nikas) ir butent toks siulas kaip jos labai puosia suknute
postas 321
http://www.supermama...?...4267&st=312
QUOTE(Baterflay @ 2012 01 13, 15:55)
Jaigu nori kad sukne iseitu puosni , butinai turi su vaseliu nerti rankoves , arba virsutine sukneles dali
o gal kas turite to svarkelio schemute? labai atrodo paprastai bet ispudingai
o ta vaseliu suknele... nu super, as tai vis bijau, jei pradeciau tokia, ar tikrai ilysciau gal irgi schemute kur metosi ?
QUOTE(Danuse @ 2012 01 14, 14:15)
labai gražu, kiek laiko meistravai ?
QUOTE(murmuke @ 2012 01 14, 13:30)
labai gražu, kiek laiko meistravai ?
na gera menesiuka, nes po pora val per diena tik prisesdavau
QUOTE(Viliuteee @ 2012 01 14, 13:32)
Danuse,labai daili suknele
mano pabandymas kazka kitokio,bet tai dar ne galutinis variantas:)
bus tesinys:)
mano pabandymas kazka kitokio,bet tai dar ne galutinis variantas:)
bus tesinys:)
Aciu
Na man tavo darbeliai visi super