Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

[quote=be rėmų,2012 01 10, 20:01]
Prieš jūsų grožius maniškė- kirvio darbas, bet vistiek labai noriu pasirodyti biggrin.gif

O man labai graži Jūsų suknelė. Kruopščiai sumegzta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 01 10, 18:01)
Prieš jūsų grožius maniškė- kirvio darbas, bet vistiek labai noriu pasirodyti biggrin.gif
user posted image
dar ir nuotrauka neryški, bet įkeliu vistiek smile.gif

nu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 01 10, 19:01)
Prieš jūsų grožius maniškė- kirvio darbas, ...

Nu tik nereikia lia lia... labai daili suknyte thumbup.gif
Atsakyti
be remu ,suknele puiki,be priekaistu thumbup.gif thumbup.gif Gal tik su kirviu fotkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 01 10, 19:01)

L.grazu, o ant modelio ar pamatysim? ar nestorina toks pyniu derinys? Aktualu, nes pati db. pyniu kombinacijas delioju busimai suknelei ir vis nepatenkinta schmoll.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už pagyras:) Pynės kažkiek storina, bet moteris patenkinta, sakė, kad nebijo, jog atrodys storesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 01 10, 18:01)
Prieš jūsų grožius maniškė- kirvio darbas,

Ech, labai gražus tas kirvio darbas 4u.gif smile.gif
Atsakyti
be rėmų, o kad aš mokėčiau tokių "kirvio darbų"... bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Romap, Viliuteee ir be rėmų, gražios suknelės thumbup.gif
Atsakyti
Viliuteee
jūsų darbai ypatingi, nuostabūs smile.gif
Atsakyti
na jūs visos ir šaunuolės, aš tik užsuku pavarvinu seilę, bet niekaip nsiryžtu sau tokį grožį nunarplioti, nors labai reikėtų blush2.gif Lenkiuosi jūsų kantyrybei ir rankyčių miklumui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 01 13, 12:02)
Viliuteee
jūsų darbai ypatingi, nuostabūs smile.gif

labai aciu :4u:bet tikrai nemanau,kad maniskiai kazkuo ypatingi,nes cia tikrai daug nuostabiu darbu
Atsakyti