Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(jutta @ 2011 10 05, 16:13)
Gal galima butu shema ir aprasyma?

Ačiū visoms labai labai merginos aciuks.gif
aš schemutę įdėjau keliais puslapiais priekyje,o aprašymo tokio kaip ir nėra,turėjau tik nuotrauką,modelį su šita suknele. aciuks.gif
Atsakyti
labas rytas

Ilamka - tikrai nereali žalioji wub.gif Nors ir pati esu tokią nėrus ir dar netgi žalią, bet kitų gražesnės biggrin.gif

La Perla - pragariškas darbas, medalis už kantrybę 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nors ir nesu megėja barbiškų suknių ir spalvų, bet kiek tai darbo puikiai suprantu. rolleyes.gif
Atsakyti
La Perla, noreciau pasiulyti prie tos sukneles ne pirstinaites, o tokias "ala" riesines nertas kiauras, na, kur ant 1 pirsto uzsikabina. Man tai grazu, zadu sau prie moherinukes nertis.
Nors pati pamasciau, kad cia gi ilgomis rankovemis, tai kazin ar gerai ziuresis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistikas: 06 spalio 2011 - 07:26
QUOTE(chimera @ 2011 10 06, 06:56)
labas rytas

La Perla - pragariškas darbas, medalis už kantrybę  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Nors ir nesu megėja barbiškų suknių ir spalvų, bet kiek tai darbo puikiai suprantu. rolleyes.gif

aciu smile.gif na suknele 10 metų panelytei, pramoginiu sokiu sokejai, kuriai ir toks modelis ir barbiskos spalvos labai tinka wub.gif
QUOTE(aistikas @ 2011 10 06, 07:24)
La Perla, noreciau pasiulyti prie tos sukneles ne pirstinaites, o tokias "ala" riesines nertas kiauras, na, kur ant 1 pirsto uzsikabina. Man tai grazu, zadu sau prie moherinukes nertis.
Nors pati pamasciau, kad cia gi ilgomis rankovemis, tai kazin ar gerai ziuresis  g.gif

darau toki a la ponciuka uzsimesti ant peciu, baigsiu - pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu- Kaune parduotuveje ABC, Taikos pr.117a, ivairiu –vilnoniu, pusvilnoniu, sintetiniu siulu ispardavimas !!! Siulai kamuoliukuose, tik be etikeciu. Ivairiausios spalvos. Kaina – 10lt./1kg.
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 10 04, 11:23)
Noriu ir aš parodyti sunelę,kuri man daug darbo kainavo smile.gif

user posted image

bet galutinis rezultatas užtat koks gavosi wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image
[/quote]
gal kas turite sios sukneles sijono dalies schema?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 08 spalio 2011 - 10:38
QUOTE(Ligvita @ 2011 10 08, 11:31)

Elegantiška, įdomi 4u.gif Bet jūsų suknelės kaip nešlifuoti brangakmeniai - pilnai atsiskleidžia ant kūno mirksiukas.gif
Atsakyti
Ligvita, nu tikrai fantastiška... Paprasta, bet taaaip gražu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na noriu ir as pasirodyti su savo pirmosiomis moheriukemis blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
KristinuleV, labai labai gražu thumbup.gif tikrai labai
Atsakyti