Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 30, 20:57)
kitokia mocherinuke-be klioso:)
Jau  tikrai paskutine siais metais:)

user posted image

Viliuteee labai gražu, super !!!
aš ir noriu su mažu kliošu, bet man nesigauna sad.gif gal galetum schemutę įdėti smile.gif AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulina555: 30 gruodžio 2011 - 20:26
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 30, 20:57)

tokios ir aš norėčiau... Subtiliai graži. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 30, 17:57)

gal galima butu schemute be klioso, nes kliosines man visai netinka ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paulina555 @ 2011 12 30, 22:25)
Viliuteee labai gražu, super !!!
aš ir noriu su mažu kliošu, bet man nesigauna sad.gif gal galetum schemutę įdėti smile.gif AČIŪ

grazu, noriu, gal schema yra... ax.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus. 4u.gif
o schema sitam bangeliu rastui visai nereikalinga.cia rastas tinkantis ir visai tiesiam mezgimui,tik sumezgimu ,norint praplatinti reikiamoje vietoje ,reikia daryti maziau nei uzdejimu.paieskosiu sito rasto,o gal kuri kita mezgejele turi po ranka ax.gif
Papildyta:
radau.cia,10 schema
http://www.tindirind...0909/str037.jpg
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 31, 16:30)
aciu uz pagyrimus. 4u.gif
o schema sitam bangeliu rastui visai nereikalinga.cia rastas tinkantis ir visai tiesiam mezgimui,tik sumezgimu ,norint praplatinti reikiamoje vietoje ,reikia daryti maziau nei uzdejimu.paieskosiu sito rasto,o gal kuri kita mezgejele turi po ranka ax.gif
Papildyta:
radau.cia,10 schema
http://www.tindirind...0909/str037.jpg

Aciu labai
o ar cia mezgama virbalais su valu, aplink ratu? ir apacioje daroma daugiau akiu uzdejimu nei pagal rasta? jei pagal rasta parodyti 4 uzdejimai tai jei pradedu nuo apacios kiek man tu uzdejimu daryt?
Atsakyti
metai nauji-mano sukneles tos pacios-mocherinukes biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Viliuteee abi mocherinukes labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
Juoda moherinė suknelė...
user posted image
Atsakyti
Butu labai grazu,jei ne tie atlasiniai ''dirzeliai'' doh.gif ,jie nuostabu darba nuleidzia i turgaus lygi...(cia toks draugiskas pamastymas ne tik siai suknelei ax.gif ,bet ir kitu mezgeju tokiems modeliams).Gal reiktu pabandyti keisti juos megztais g.gif Pvz.tokios spalvos,kokia bus gelyte arba tieisog sukneles spalvos.
Atsakyti
Romap,labai daili suknele,o del dirzeliu,ko gero rasa32 teisi,tik ,kad tai dazniausiai buna klienciu pasirinkimas,arba,kol jos dar savo dirzelio nepasirinkusios,fotografuodamos ,del bendro vaizdo,mes uzdedame savo atlasini:)

jau kazkada ant manekeno rodyta,o dabar ,,gyvai":)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Prieš jūsų grožius maniškė- kirvio darbas, bet vistiek labai noriu pasirodyti biggrin.gif
user posted image
dar ir nuotrauka neryški, bet įkeliu vistiek smile.gif
Atsakyti