Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

Viliuteee, suknelės nuostabios.
Atsakyti
aciu uz pagyrimus suknelei,o uz nuotraukas aciu graziajai nutakai 4u.gif
Atsakyti
Darau išvadą- ne suknelė žmogų puošia, o žmogus suknelę.
Kai nuotraukoje pozuoja jaunoji ar kitas tikras modelis, tada mezginys nepakartojamas wub.gif
Atsakyti
ramaus ir jaukaus Kūčių vakaro visoms "sukneliautojoms" smile.gif gera su jumis.
Atsakyti
user posted image

smile.gif Kaledine suknute
Atsakyti
Linksmų, kūrybingų ir grožių pilnų švenčių, mielosios auksarankės 4u.gif

Smalsi -graži suknutė, viršus patiko labai wub.gif Man reglanas - mistika... cool.gif kolkas
O jau vestuvinės grožis - tyliu, tokiai šventei toks grožis wub.gif ir mėlynukės sesių ir Viliutės patiko žiauriai wub.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 12 22, 14:55)
jeigu negaila pasirodykit kiek turit  blush2.gif

https://lh4.googleus...2520Folder1.jpg
prašom, jei manęs čia prašėt blush2.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

puikios sukneles!!!
Truputi pasirodysiu ir as blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
viskas susinervijau nuot okių darbelių, einu nerti toliau, gal greičiau baigsiu ir aš savuosius grožius ir galėsiu pasigirti 4u.gif
Atsakyti
su sventem visas darbstuolytes 4u.gif 4u.gif

sakykit mergaites kurios siaip mezgat apavaliai suknytes pynetas ir tiesias, na siek tiek gal iliemenuotas ar jums jos nesisuka g.gif nes manoji nori suktis ir po pora kartu apsivilkimo uzpakaly kapsas, nezinau gal sakau reikia pasijoni siutis jai g.gif nors kyla tokios mintys kad visai ja reikia ardyt tik nezinau tada nei kaip megzti nei ka schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 28, 13:11)
su sventem visas darbstuolytes 4u.gif  4u.gif

sakykit mergaites kurios siaip mezgat apavaliai suknytes pynetas ir tiesias, na siek tiek gal iliemenuotas ar jums jos nesisuka  g.gif  nes manoji nori suktis ir po pora kartu apsivilkimo uzpakaly kapsas, nezinau gal sakau reikia pasijoni siutis jai  g.gif  nors kyla tokios mintys kad visai ja reikia ardyt tik nezinau tada nei kaip megzti nei ka  schmoll.gif  g.gif

Man tai nesisuka. Na, po kiek laiko išsisėdi, bet išskalbus grįžta į vietą. Kol kas...
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 12 28, 13:23)
Man tai nesisuka. Na, po kiek laiko išsisėdi, bet išskalbus grįžta į vietą. Kol kas...

gal tada kalti mano siulai g.gif plauti po kiekvieno karto man atrodo irgi nei sis nei tas biski cool.gif doh.gif
Atsakyti