Viliuteee, suknelės nuostabios.
Darau išvadą- ne suknelė žmogų puošia, o žmogus suknelę.
Kai nuotraukoje pozuoja jaunoji ar kitas tikras modelis, tada mezginys nepakartojamas
Kai nuotraukoje pozuoja jaunoji ar kitas tikras modelis, tada mezginys nepakartojamas
ramaus ir jaukaus Kūčių vakaro visoms "sukneliautojoms" gera su jumis.
Linksmų, kūrybingų ir grožių pilnų švenčių, mielosios auksarankės
Smalsi -graži suknutė, viršus patiko labai Man reglanas - mistika... kolkas
O jau vestuvinės grožis - tyliu, tokiai šventei toks grožis ir mėlynukės sesių ir Viliutės patiko žiauriai
https://lh4.googleus...2520Folder1.jpg
prašom, jei manęs čia prašėt
Smalsi -graži suknutė, viršus patiko labai Man reglanas - mistika... kolkas
O jau vestuvinės grožis - tyliu, tokiai šventei toks grožis ir mėlynukės sesių ir Viliutės patiko žiauriai
QUOTE(ingauk @ 2011 12 22, 14:55)
jeigu negaila pasirodykit kiek turit
https://lh4.googleus...2520Folder1.jpg
prašom, jei manęs čia prašėt
Labai gražūs darbai
viskas susinervijau nuot okių darbelių, einu nerti toliau, gal greičiau baigsiu ir aš savuosius grožius ir galėsiu pasigirti
su sventem visas darbstuolytes
sakykit mergaites kurios siaip mezgat apavaliai suknytes pynetas ir tiesias, na siek tiek gal iliemenuotas ar jums jos nesisuka nes manoji nori suktis ir po pora kartu apsivilkimo uzpakaly kapsas, nezinau gal sakau reikia pasijoni siutis jai nors kyla tokios mintys kad visai ja reikia ardyt tik nezinau tada nei kaip megzti nei ka
sakykit mergaites kurios siaip mezgat apavaliai suknytes pynetas ir tiesias, na siek tiek gal iliemenuotas ar jums jos nesisuka nes manoji nori suktis ir po pora kartu apsivilkimo uzpakaly kapsas, nezinau gal sakau reikia pasijoni siutis jai nors kyla tokios mintys kad visai ja reikia ardyt tik nezinau tada nei kaip megzti nei ka
QUOTE(ingauk @ 2011 12 28, 13:11)
su sventem visas darbstuolytes
Man tai nesisuka. Na, po kiek laiko išsisėdi, bet išskalbus grįžta į vietą. Kol kas...
QUOTE(aiwita @ 2011 12 28, 13:23)
Man tai nesisuka. Na, po kiek laiko išsisėdi, bet išskalbus grįžta į vietą. Kol kas...
gal tada kalti mano siulai plauti po kiekvieno karto man atrodo irgi nei sis nei tas biski